تواضع چگونه «تواضع» شد؟

حاج جلیل درگذشت؛ کسب و کارش ادامه دارد

«جلیل تواضع»، موسس آجیلی و خشکبار تواضع درگشت.
حاج جلیل متولد سال ۱۳۱۵ در محله احراب تبریز بود. پدرش «حاج علی یوسف‌پور» که از کشاورزان شهره شهر تبریز بود، در سال ۱۲۷۰ خورشیدی مغازه آجیل و خشکبار فروشی را در تبریز دایر کرد. جلیل، که فرزند بزرگ خانواده تواضع بود از ۷ سالگی کنار پدر در مغازه مشغول به کار بود و در حساب و کتاب به پدرش کمک می‌کرد. مدتی بعد وظایف او در مغازه گسترش یافت و ناچار به ترک تحصیل شد.
او به همراه برادرانش به مدت ۳۸ سال در کنار پدر کار کردند و کسب و کار آن‌ها رونق یافت. اما با مرگ حاج علی تواضع در سن ۹۵ سالگی، حاج جلیل آجیل فروشی اجدادی را با نام «تواضع اصل» به ثبت رسانید.
با گسترش کسب و کار، «جلیل تواضع» موفق شد که کارخانه تولید آحیل را در محمدشهر کرج تاسیس کند. حدود ۵۰ نفر در این کارخانه مشغول به کار هستند.
«آجیلی تواضع» با شعبات متعدد در کشور توانسته نمونه خوبی از کسب و کار در بخش خصوصی باشد.

ممکن است به این مطالب نیز علاقمند باشید

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

از اینکه دیدگاه خود رو با ما در میان گذاشتید، خرسندیم.