دوراهی تراریخته؛ بخوریم یا نخوریم؟

 

نزدیک به بیست سال از تولید اولین ماده خوراکی تراریخته می‌گذرد، اما هنوز کسی پاسخ روشنی به دعوای همیشگی مصرف کردن یا نکردن آن‌ها نداده‌است.

عده‌ای معتقدند محصولات غذایی تراریخته یا غیرارگانیک برای سلامت جسمی افراد جامعه و محیط زیست آسیب‌زاست. از سویی دیگر برخی می‌گویند با رشد روزافزون جمعیت و کمبود منابع غذایی به‌ویژه در کشورهای جهان‌سوم چاره جز روی آوردن به این نوع محصولات نداریم.

در این میان گروهی نیز اظهارنظرهای جالبی دارند، مثلا می‌گویند که اساسا تولید این محصولات و واردات آن‌ها به ایران توطئه صهیونیست‌هاست.

ممکن است به این مطالب نیز علاقمند باشید

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

از اینکه دیدگاه خود رو با ما در میان گذاشتید، خرسندیم.