نمره کامل استاندارد به مارگارین

شاید هنگامی که در سال ۱۳۳۲ برای نخستین بار روغنهایی با برند «خروس» به بازار عرضه شد، هیچکس گمان نمیکرد که شرکت تولیدکننده این محصولات تا امروز یعنی حدود ۷۰ سال بعد همچنان به قوت گذشته پا بر جا باشد و افزونبر تلاش برای بهبود کیفیت تغذیه هممیهنان به ایجاد اشتغال و تولید نیز بیاندیشد.
عمر روغن نباتی در ایران به زمان تاسیس شرکت مارگارین یعنی همان سال ۱۳۳۲ برمیگردد. در آن زمان صاحبان این شرکت به عنوان اولین تولیدکننده روغنهای گیاهی، ظرفیت تولید هشت تن روغن در روز را داشتند.
شرکت مارگارین در سال ۱۳۷۶ ظرفیت تولید روغن خود را از ۲۰۰ تن در روز به ۴۰۰ تن افزایش داد و از سال ۱۳۷۹ به بعد تا امروز گنجایش تولید روانه ۱۰۰۰ تن روغن را دارد.
کارخانه تولید روغنهای «آفتاب»، «خروس» و «آفتاب طلایی» که این روزها با نام مارگارین شناختهمیشود، ظهر دیروز میزبان «محمودرضا طاهری» مدیرکل اداره استاندارد استان تهران و «افشین زمانی» رئیس اجرایی استاندارد این استان بود.