سوسیس و کالباس ارزان سهم سفره های خالی از گوشت

ميزان مصرف سوسیس و کالباس پس از افزایش قیمت گوشت ۵۰ درصد افزايش يافته است

خبر افزایش مصرف سوسیس و کالباس در حالی به گوش می‌رسد که مدت‌هاست پروتئین از سفره بسیاری از ایرانیان در حالحذف شدن است و این زنگ خطری است بر افزایش اثرات مخربی چون سرطان دستگاه گوارش. گران شدن نهاده‌های دامی عامل اصلی گرانی گوشت عنوان شده است. کالایی که ۷۰ درصد آن در حال حاضر با واردات تامین می‌شود و همین مقدار نيز در حال حاضر پاسخگوی نياز بازار داخلی نيست. چرا كه این نهاده‌ها یا از گمرک ترخيص نمی‌شوند يا با ارز دولتی به دست شركت‌های دام و طيور نمی‌رسد.

ممکن است به این مطالب نیز علاقمند باشید

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

از اینکه دیدگاه خود رو با ما در میان گذاشتید، خرسندیم.