گفته میشود او پس از چند روز غیبت در محل کار خود نیز حاضر شده ودبیر کارگروه حجاب و عفاف و رییس دفتر خود را بلافاصله برکنار کرده است. شاید او از غیبت چند روزه خود امتیازهایی گرفته است. با این همه در این مدت حتی زمزمههای استعفای او هم شنیده شد. اما محسن هرمزی، معاون حملونقل و ترافیک شهرداری تهران با اشاره به تحریم درستی از سوی دولت کانادا گفت که او مرخصی ساعتی گرفته و استعفایش رد شده است.
در پی این ماجرا تلاشهای فراز برای گفتگو با روابط عمومی مترو تهران در این زمینه و تایید اخبار منتشرشده در رسانهها بینتیجه ماند. به نظر میرسد که روابط عمومی مترو تهران حتی تلفنهای روزنامه اینترنتی فراز و برخی خبرنگاران را هم مسدود کردند تا به هیچ وجه پاسخگوی اقدامات خود نباشند.
همه چیز از مرداد ماه امسال آغاز شد. وقتی که هنوز خبری از حجاببانها در مترو نبود، اما روزنامه اینترنتی فراز در گزارشی بر اساس خبرهای رسیده نوشت که، شهرداری تهران ۴۰۰ نیروی یگان حفاظت شهرداری را با عنوان «حجاب بان» با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون تومان در مترو مستقر خواهد کرد. طبق اسناد موجود در آن مقطع این نیروها را شرکت «حامیان شهر شهرداری تهران» استخدام کرده بود و قرار بود تا وظیفه تذکر لسانی، ممانعت از ورود به واگنهای مترو و تحویل بدحجابها یا بیحجابها به پلیس را به عهده بگیرند. البته پس از آن خلیل اصولی مدیر روابط عمومی یگان حفاظت شهرداری تهران در گفتگو با فراز تاکید کرد که وظیفه اصلی این نیروها ترویج حجاب است نه «برخورد». با این همه در میان اخبار متناقض و اظهارنظرهای ضدونقیض مسئولان سرانجام حجاببانها در خطوط مترو تهران پدیدار شدند و حتی در برخی ایستگاهها از مردم تصویربرداری نیز شد. بنابر صحت گزارش فراز بر همه روشن شد.
با وجود فعالیت حجاببانها در مترو هنوز هیچ نهادی به شکل رسمی مسئولیت آنها را نپذیرفته است. حتی بیستم آبان علیرضا زاکانی شهردار تهران از حجاببانها با عنوان «نیروهای خودجوش» نام برد. پس از آن بود در آذرماه روزنامه همشهری ارگان رسانهای شهرداری تهران مدعی شد که «حضور گروههای مردمی برای حجاب در غیاب و غفلت نهادهای مسئول» است. دقیقا در همین روز احمد وحیدی وزیر کشور نیز در واکنشی هماهنگ گفت که «تذکر حجاب در متور تهران تخت امر به معروف و نهی از منکر توسط گروههای مردمی» انجام میشود. البته وحیدی نگفت که نیروهای خودجوش مردمی حقوق هم میگیرند یا نه؟
هرچند هر نهادی حتی شهرداری و مترو و معاونت فرهنگی مترو از مسئولیت رسمی حجاببانها شانه خالی کردند، اما پیامدهای این اتفاق حتی در سطح بینالمللی هم رخ داد و مدیرعامل مترو از سوی انگلیس تحریم شد. حالا دولت کانادا هم او را تحریم کرده و این در حالی است که گفته میشود درستی در پی گرفتن اقامت خانواده خود در کانادا بوده. بنابراین درستی شبیه دیگر مدیران تحریمشده احتمالا خیلی از تحریم خود استقبال نکرده و حتی این اتفاق مانعی بزرگ در مسیر او قرار داده است. اگر این خبر صحت داشته باشد، درستی نیز مصداق مصرع مشهور «چون به خلوت میروند آن کار دیگر میکنند» خواهد بود.
اکنون باید منتظر ماند و دید که سرانجام درستی در مترو تهران چه خواهد شد و داستان حجاببانها در مترو به کجا خواهد رسید.
در گفتوگوی فراز با دو نماینده مجلس بررسی شد:
ابراهیم رضایی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفتوگو با فراز:
جزیره به روایت یکی از قدیمیترین ساکنانش
در دارالخلافه با بهزاد یعقوبی