شنبه ۰۶ مرداد ۱۴۰۳ 27 July 2024
بدون هیچ دلیلی، پول دادند به جلیلی؟!

نگاهی به ویترین شفافیت در ستاد سعید جلیلی

بدون هیچ دلیلی، پول دادند به جلیلی؟!

مردم به جریانات سیاسی و نظام حکمرانی چک سفید امضا نداده‌اند

عارف در دیدار با جمعی از اعضای ادوار انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران:

مردم به جریانات سیاسی و نظام حکمرانی چک سفید امضا نداده‌اند

جایی برای پیرمردها هست؟!

گزارشی از اعمال نفوذ «تکراری‌های سیاست‌پیشه» در چینش دولت پزشکیان

جایی برای پیرمردها هست؟!

مرکز اسناد انقلاب اسلامی برای ضبط روایت پرونده کرسنت اعلام آمادگی کرد:

جدال زنگنه و جلیلی به میزبانی پورمحمدی

جدال بیژن نامدار زنگنه وزیر پیشین نفت با سعید جلیلی در فضای مجازی ادامه دارد. جلیلی پس از دعوت زنگنه برای مناظره درباره کرسنت بار دیگر اتهام‌ها و ادعا‌های خود درباره این پرونده را به شکلی یک‌طرفه مطرح کرد و گفت که احکام دادگاه کرسنت به زودی صادر می‌شود. زنگنه، اما در پاسخ به این اظهارات نوشت: «یلم اظهارات اخیر آقای جلیلی درباره کرسنت متاسفانه تکرار مکررات بود و هیچ پاسخ روشنی به شبهات مطرح درباره تقصیر یا قصور ایشان در پرونده نمی‌داد. زنگنه تاکید کرده که درخواست مناظره برای «آگاهی افکار عمومی و دفاع از حقوق مردم مظلوم ایران است که منافع آن‌ها در خوش‌بینانه‌ترین حالت قربانی ندانم کاری و لجاجت جماعتی شد که توهم خود بزرگ‌بینی دارند.» با این همه در میانه مناظرات نیز وقتی بحث کرسنت مطرح شد جلیلی از مناظره با زنگنه طفره رفت و ابتدا گفت که او درخواستی برای مناظره نداشته است. جلیلی سپس نظر خود را تغییر داد و مدعی شد که جای متهم در دادگاه است نه مناظره. این در حالی بود که مصطفی پورمحمدی نامزد انتخابات ریاست جمهوری خطاب به جلیلی گفته بود که باید درباره کرسنت با کسانی که به آن‌ها اتهام زده مناظره کند. به تازگی نیز مرکز اسناد انقلاب اسلامی نیز که پورمحمدی ریاست آن را بر عهده داره از جلیلی و زنگنه دعوت کرده تا روایت خود از کرسنت را برای ثبت در تاریخ انقلاب، ضبط کنند.

دکتر جبار رحمانی انسان‌شناس و استاد دانشگاه در گفت‌وگو با فراز مطرح کرد:

فرقه‌گرایی سیاسی در یک نگاه آخرالزمانی با جهان می‌جنگد

بیشتر کارشناسان و پژوهشگران پیش‌بینی می‌کردند مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ حداقل ۵۵ درصد باشد، نظرسنجی‌ها هم این را نشان دادند که تا حدودی مشارکت نسبت به دوره قبل ریاست‌جمهوری یا انتخابات مجلس افزایش پیدا می‌کند. در دور اول انتخابات ۶۰ درصد از مردم پای صندوق‌های رای نرفتند. در نهایت در دور دوم انتخابات مشارکت مردم حدود ده درصد افزایش یافت. دکتر جبار رحمانی انسان شناس و استاد دانشگاه در این باره به روزنامه اینترنتی فراز گفت و گو کرده‌است.

حامیان جلیلی با حامیان قالیباف چه کردند؟

تا پیش از روز‌های آخر قبل از رای‌گیری، هنوز پرده‌ای از ظاهرسازی میان حامیان سعید جلیلی و محمدباقر قالیباف وجود داشت. گمانه‌زنی‌ها و البته شواهد حاکی از اختلاف‌نظر عمیق و بنیادی دو گروه بود، اما این اختلاف‌نظر‌ها به سطح عنلی و فضای مجازی نمی‌رسید. رقابت میان جلیلی‌چی‌ها و حامیان قالیباف با ابزار‌هایی مثل نظرسنجی و ایجاد موج در شبکه‌های اجتماعی در جریان بود. هر یک از دو گروه نیز مدعی بود که طرف مقابل با به سود کاندیدای مورد حمایت آن‌ها کنار برود. با نزدیک‌شدن به روز رای‌گیری و عدم تمایل جلیلی و قالیباف برای کناره‌گیری به سود یکدیگر، اختلاف دو گروه وارد سطح عنلی شد. تاجایی که حامیان جلیلی در سطحی گسترده و به شکل آشکار عجمه علیه قالیباف و حامیان او را آغاز کردند و در این مسیر از اتهام به دروغ‌گویی تا زیر سوال بردن قالیباف و کارنامه او حامیانش ابایی نداشتند.

یادداشت مازیار خسروی، سردبیر روزنامه اینترنتی فراز؛ سخنی با همراهانم در پویش ملی ⁧ اخراج افغانی⁩

مازیار خسروی، سردبیر روزنامه اینترنتی فراز با انتشار پستی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:

فراز بررسی می‌کند:

همه ادعاهای خلاف واقع سعید جلیلی

تب‌وتاب تبلیغات انتخابات ریاست‌جمهوری پنج‌شنبه به پایان می‌رسد. پنج مناظرات تلویزیونی، گرد‌همایی در شهر‌های مختلف و همایش‌ها برگزار شد. در این میان نامزد‌ها اظهارنظر‌های مختلفی درباره عملکرد یکدیگر داشتند؛ اظهارنظر‌هایی که البته راستی‌آزمایی‌های مختلف به سرعت در فضای مجازی درست یا غلط بودن آن را مشخص می‌کرد. در این بین سعید جلیلی ادعا‌های پرابهام و شائبه‌برانگیز بسیاری را به ویژه علیه دولت روحانی و برجام مطرح کرد. در ادامه برخی از اظهاراتی جلیلی که راستی‌آزمایی‌ها آن را خلاف واقع نشان دادند را مرور می‌کنیم.

نگاهی به تقابل سخنگویان نسل z با نسل قبلی:

دهه شصتی‌ها باید به خانه سالمندان بروند؟

دهه شصتی‌ها همچنان پرشمارترین و در عین حال تعیین‌کننده‌ترین گروه جمعیتی ایران هستند و به نظر می‌رسد این واقعیت، بخشی از کسانی که خود را سخنگوی نسل جدید می‌پندارند خشمگین کرده است؛ کسانی که تصور می‌کند مواضع و ایده‌های غیرواقع‌بینانه‌‌شان درباره انتخابات و آینده ایران بدون همراهی نسل پیشین به حاشیه می‌رود. این گروه حالا حتی پا را فراترگذاشته و با هجمه به نسل دهه شصت و پنجاه، آن‌ها را مسبب و مقصر وضع موجود می‌دانند. اما چرا کسانی که خود را سخنگو و صدای نسل جدید که موسم به نسل z است می‌پندارند با نادیده‌گرفتن واقعیت و نادیده‌انگاشتن حقایق تاریخ و سیاست ایران، مرتکب اشتباهاتی بنیادی در تحلیل شرایط شده‌اند؟

با آرامش «برای ایران» با پزشکیان همراهی کنیم

همین ابتدا بگویم، آقای پزشکیان  برای_ایران دقیقا همین خودتان باشید که در نیم قرن گذشته بودید.

علیرضا خامسیان، فعال سیاسی اصلاح‌طلب: کاندیداها نباید برای پیروزی در انتخابات اخلاق را زیر سوال ببرند

فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: قانون انتخابات فصل‌الخطاب است و رعایت اصول اخلاقی آن باید توسط کاندیداها و کمپین‌های انتخاباتی در دستور کار قرار گیرد.

عباس معینی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب:

کار اصلاح‌طلبان در این انتخابات قطعا سخت است

انتخابات در هر کشوری بدون مشارکت مردم معنای خود را از دست می‌دهد. از این رو همواره افزایش میزان مشارکت سیاسی مردم از دغدغه دولت‌هایی است که جمهوریت را باور دارند. این در حالی است که در سال‌های اخیر شاهد مشارکت ۴۰ درصدی در انتخابات بوده‌ایم و افزایش میزان مشارکت در چنین شرایطی اهمیت بیشتری پیدا می‌کند. فراز با «عباس معینی» فعال سیاسی در خصوص حضور اصلاح طلبان در انتخابات ریاست جمهوری و تاثیر آن در افزایش مشارکت مردم گفتگو کرده است.
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
علی لاریجانی در یک قدمی دبیری شورای عالی امنیت ملی آقای کیانیان! بگذاریم پزشکیان خودش باشد! جایی برای پیرمردها هست؟! بابک زنجانی؛ از بسیجی اقتصادی تا همیار طلبکار! علی اکبر صالحی بیشترین شانس را دارد؛ تنها کسی که موفق به کسب مجوز مذاکره با امریکا شده چرا روسای جمهور آمریکا ترور می‌شوند؟| چه کسانی کشته و چه کسانی جان سالم به‌در بردند؟ یزد در مسیر کابل شدن؟! نسخه تاریخی برای درمان ایران؛ این کهن‌درخت، راهی جز اصلاحات ندارد ‏سناریوهای ۱۵ تیر اینفوگرافیک؛ همه مخالفان پزشکیان اینفوگرافیک؛ آن‌ها که به پزشکیان گفتند آری پیام مهم سیدمحمد خاتمی: در انتخابات گذشته رأی ندادم و با اکثریت همصدا شدم| اینک اما فرصتی پیش آمده که امیدوارم روزنه‌ای باشد به فضایی که در آن صدای اکثریت شنیده شود| به دکتر پزشکیان رای خواهم داد بازی زیرپوستی پورمحمدی؛ مرد مرموز مناظرات، فرشته نجات قالیباف و عامل اجماع جبهه انقلاب  ما در زمان قاجار خیلی بدبخت بودیم؟!
منتخب سردبیر

۵ پرده از زندگی سیاسی محمدباقر قالیباف

افولِ رضاخانِ حزب اللهی

دیاکو حسینی در گفت‌وگو با فراز پاسخ موشکی و پهپادی به اسراییل را بررسی کرد

چرا ایران عملیات نظامی را از پیش اطلاع داد؟

پناهیان کیست و در کجای سیاست ایران ایستاده است

آدم باش!

زندگی