چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۴ 22 October 2025
چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۲
کد خبر: ۱۰۴۷۶۱

بازخوانی از انتقاد قدرت علیخانی از رحیم صفوی و رضایی

بازخوانی از انتقاد قدرت علیخانی از رحیم صفوی و رضایی
به گزارش روزنامه اینترنتی فراز، سایت اعتدال به نقل از در مرداد ۱۳۹۳ حجت الاسلام قدرت علیخانی نوشت: «برادران عزیزمان آقایان رحیم صفوی و رضایی هر دو از سرداران دوران دفاع مقدس هستند که اخیرا به شکل جداگانه‌ای اتهامات ناروایی را متوجه آیت الله هاشمی رفسنجانی کرده‌اند و حتی آقای صفوی در کمال بی انصافی رییس محترم مجمع تشخیص مصلحت را به قدرت طلبی پیش از رحلت امام (ره) متهم کرده‌اند.»

بنده دراینجا قصد ندارم با طرح این پرسش که اصولا چگونه برخی از سرداران جنگ که طبیعتا باید دیدی راهبردی داشته باشند- در شرایط کنونی که برخلاف دولت قبل ثبات و اخلاق نسبی در کشور حاکم شده است و آن سوی مرز‌ها انواع و اقسام چالش‌های امنیتی وجود دارد- چنین شبهاتی را وارد می‌کنند و دوست هم ندارم که مدعی شوم این عزیزان با علم به حمایت صددرصد امام از تصمیم‌های جناب آقای هاشمی در خلال جنگ، در آن زمان اگر جسارت و جرات داشتند، در برابر حضرت امام نیز می‌ایستادند، اما دست کم انتظار دارم که این برادران با وجدان خود خلوت کنند و بدون اعتنا به مقام و موقعیت و اظهاراتی که ممکن است در این دنیا دستشان را بگیرد، نیم نگاهی به سوابق آیت الله هاشمی و اظهارات حضرت امام و رهبری درمورد ایشان بیاندازند و اگر اینها نیز کفایت نمی‌کند به خاطر بیاورند که ایشان چگونه پیش از انقلاب و آن زمانی که بسیاری از مدعیان امروز عافیت طلبانه کنار کشیده بودند، مال و جان خود را در طبق اخلاص گذاشت و بار‌ها و بار‌ها تا مرز شهادت پیش رفت.

همچنانکه انتظار دارم این عزیزان از خود بپرسند در زمان حضرت امام، از سوی ایشان، حیات چه کسی به حیات نهضت و انقلاب گره می‌خورد و پس از امام چه کسی همه تلاش خویش را در جهت تثبیت رهبری، بکار گرفت و در سال‌های سخت آغازین بعد از جنگ خانمانسوز، چه کسی سازندگی و امید را بر ویرانه‌های جنگ کلید زد. آری شاید در این روز‌ها که همچنان بازار توهین و تخریب خریدارانی دارد بتوان با دست گذاشتن بر مقاطعی که بی تردید در آینده زوایای روشن‌تر‌ی از ان آشکار می‌شود، بزرگان انقلاب را زیر سوال برد، اما تاریخ در نهایت قضاوت خویش را خواهد کرد و از آن مهم‌تر آحاد ملتی که خود شاهد ناروایی‌ها و نامردمی‌ها بوده‌اند همچون انتخابات گذشته در هر شرایطی که بتوانند نشان می‌دهند که چه کسی شایسته تقدیر و چه کسانی شایسته ملامت‌اند.

در پایان به یک سوال از برادر عزیز سردار رحیم صفوی اکتفا می‌کنم و آن اینکه فاو پس از آزادی به چه کسی غیر از حضرتعالی سپرده شد و چقدر توانستی آن را حفظ کنی؟

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
پیشنهاد سردبیر
زندگی