«در این زندان آموختم که ما مبارزین طبلی توخالی و دیکتاتورهای حقیری بیش نیستیم. سرود آزادی و عدالت میخوانیم و در چرخه زندگی، ستم را بازتولید میکنیم.» اینها جملاتی است که فائزه هاشمی از بند زنان زندان اوین نوشته است، جایی که ۶۵ زندانی سیاسی زن را در خود جای داده.
نگاهی به اقدامات شبههناک مجموعه دولت پیشین
به نظر میرسد که انتخابات زودهنگام ریاست جمهوری، تصمیمات دولت سیزدهمیها را دچار شتابزدگی کرده باشد. تصمیماتی که با وجود رسانههای جمعی، تصویری تاریخی و شاید غیرقابل تکرار از مدیران سیزدهمین دولت تاریخ جمهوری اسلامی ایران به بیرون مخابره کند...
شهربانو امانی در گفتوگو با فراز مطرح کرد
در تاریخ ایران، تاکنون استاندار زن منصوب نشده است. استانداری یکی از مقامات اجرایی بالاترین سطح در کشور است و در طول سالهای اخیر، سمتهای کلیدی مدیریتی بیشتر در دست مردان بوده است.
همه چیز از یک عکس آغاز شد. عکسی که در آن حمیدرضا عارف فرزند معاون اول رییسجمهور در مراسم معارفه محمد اتابک وزیر صنعت، معدن و تجارت دیده میشد. در این عکس فائزه دولتی، فردی که به تازگی به عنوان مشاور و دستیار ویژه معاون اول منصوب شده و علیرضا خامسیان معاون ارتباطات و اطلاعرسانی دفتر عارف دیده میشدند.
سعید نورمحمدی سخنگوی حزب ندای ایرانیان در گفتوگو با فراز
انتخاب استانداران اولین و به زعم بسیاری از فعالان سیاسی یکی از مهمترین ماموریتهای وزیر کشور دولت چهاردهم است. استانداران بازتابی از گفتمان و مواضع دولت در امور داخلی در نقاط مختلف کشور هستند و به همین دلیل همسویی آنها با کابینه اهمیت بهسزایی دارد. سعید نورمحمدی سخنگوی حزب «ندای ایرانیان» در این زمینه با فراز گفتوگو کرده است.
حسین نورانینژاد قائم مقام حزب اتحاد ملت در گفتوگو با فراز
استانداران در ایران بهعنوان نمایندگان عالی دولت در استانها، نقش کلیدی و گستردهای ایفا میکنند. وظایف آنها از حفظ نظم و امنیت، نظارت بر انتخابات و اجرای برنامههای توسعهای گرفته تا مدیریت بحرانها و نظارت بر اجرای قوانین و مقررات در استانها، اهمیت و تأثیر عمیقی بر زندگی مردم دارد. دولت چهاردهم در انتخاب استاندارها راه سختی را در پیش دارد و برخی نگرانیها از ابقای استانداران دولت سیزدهم یا انتخاب استانداران غیرهمسو با مواضع دولت به وجود آمده.
اولین ماموریت اسکندر مومنی در وزارت کشور آغاز شده است. چهرهای که تا آخرین روزها نامی از او در بین گزینههای کابینه چهاردهم نبود. او حالا دولتمردی با پیشینه انتظامی و بدون پیشینه سیاسی است و همین موضوع برای نشانهگرفتن پیکان انتقادات به سویش کافی بود.
نگاهی به واکنشها به انتصاب عبدالکریم حسینزاده:
برای اولین بار پس از انقلاب، یک اهل سنت به کابینه دولت راه پیدا کرد. مسعود پزشکیان، عبدالکریم حسینزاده نماینده نقده و اشنویه در مجلس را به عنوان معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رییسجمهور منصوب کرد. انتصابی که موجی از واکنشها را در شبکههای اجتماعی به همراه داشته است.
گفتوگوی جمیله علمالهدی با راشا تودی، به دلیل تعریف و تمجیدهای او از سیاستهای رسانهای روسیه مورد انتقادات فراوان قرار گرفت. نکته پنهان در این گفتوگو اما چیز دیگری است...
چرا برخی مدیران و مجریان صداوسیما با کابینه وفاق ملی مخالفند؟
با رای اعتماد کامل مجلس به کابینه پیشنهادی مسعود پزشکیان، گام نخست برای تشکیل کابینه وفاق ملی برداشته شد. این اتفاق اما چندان به مذاق برخی از تندروهای داخلی و اپوزوسیون خارج از کشور خوش نیامد تا ساز مخالفت و انتقاد از دولت چهاردهم به شکلی هماهنگ در داخل و خارج ساز به سرعت کوک شود.