دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ 21 July 2025
دوشنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۵۰
کد خبر: ۶۴۶۴۵

قوه قضاییه: احکام ممنوع‌خروجی به غیر از موارد امنیتی و خاص با پیامک اعلام می‌شود

قوه قضاییه: احکام ممنوع‌خروجی به غیر از موارد امنیتی و خاص با پیامک اعلام می‌شود
رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه گفت که این مرکز از سال گذشته، آن دسته از احکام ممنوع‌الخروجی که از سوی دستگاه قضایی برای افراد صادر می‌شود (به غیر از موارد استثنایی امنیتی و خاص) را از طریق ارسال پیامک به آن‌ها اطلاع می‌دهد.

محمد کاظمی‌فرد در جلسه امروز شورای عالی قوه قضاییه با اشاره به دستورات رئیس قوه قضاییه ناظر بر سامان‌بخشی مقوله ممنوع‌الخروجی‌ها گفت: مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه از سال گذشته، آن دسته از احکام ممنوع‌الخروجی که از سوی دستگاه قضایی برای افراد صادر می‌شود (به غیر از موارد استثنایی امنیتی و خاص) را از طریق ارسال پیامک به آن‌ها اطلاع می‌دهد.

رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه در ادامه، با اشاره به برخی کلاهبرداری‌ها که با استفاده از ارسال پیامک با مضمون قضایی انجام می‌شود، گفت: با توجه به اینکه دستگاه قضایی برای اطلاع‌رسانی در خصوص وضعیت پرونده و یا دریافت ابلاغیه‌های الکترونیک افراد، از پیامکی با سرشماره adliran استفاده می‌کند، شاهد هستیم که اخیرا کلاهبرداران از این موضوع سوءاستفاده کرده و از طریق ارسال پیامک جعلی با استفاده از سرشماره‌هایی دیگر، اقدام به برداشت غیرمجاز از حساب بانکی افراد می‌کنند.

وی افزود:کلاهبرداران در این روش، پیامک‌هایی با مضامین قضایی که حاوی لینک نصب نرم‌افزار می‌‎باشد را برای افراد ارسال می‌کنند و افراد نیز به دلیل استرس و حس کنجکاوی‌شان، اقدام به نصب این نرم‌افزار می‌کنند. مردم مراقب باشند که به هیچ وجه، لینک‌های نصب نرم‌افزار که در قالب پیامک‌های جعلی از طرف قوه قضاییه برای آن‌ها ارسال می‌شود را در تلفن‌های همراه‌شان نصب نکنند چرا که به محض نصب این نرم‌افزارها، کلاهبرداران به تمام اطلاعات تلفن همراه آن‌ها از جمله پیامک‌ها و رمزهای پویای ارسال شده از سوی بانک‌‎ها و همچنین اطلاعات مخاطبان‌شان دسترسی پیدا می‌کنند.

 
 

 

منبع خبر : ايسنا
منبع: ایسنا
برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

بازدید چند هنرمند پیشکسوت از ساختمان شیشه‌ای | پیمان جبلی: یک سند افتخار، به سایر افتخارات سازمان صداوسیما اضافه شد

قتل وکیل جوان دادگستری با تصادف عمدی در خیابان زعفرانیه

المیادین: گفت‌و‌گو‌ی ایران با نمایندگان تروئیکای اروپایی، مستقل از مذاکرات تهران و واشنگتن است

وزیر کار: اتباع خارجی در کشور، باید مالیات بدهند و بیمه تامین اجتماعی داشته باشند

ترامپ مدعی کمک به پناهندگان افغان در امارات شد

نامه عراقچی به دبیر کل سازمان ملل درباره فعال شدن مکانیسم ماشه علیه ایران

وزیر اطلاعات: در جنگ اخیر، اسناد مهمی را در اختیار نیروهای مسلح قرار دادیم

جزئیات انفجار مهیب گاز در یک ساختمان دوبلکس در رشت

ذخایر آبی سدهای تهران در پایین‌ترین وضعیت خود در «یک قرن اخیر» قرار دارد

عراقچی: زمان دیدار با اروپایی‌ها تنظیم می‌شود؛ دست ما در این ملاقات پُر خواهد بود

گام خطرناک مجلس در مورد اتباغ افغانی

باشگاه پرسپولیس: بررسی گزینه‌های مختلف برای جذب بازیکن در جریان است

نتانیاهو غذای فاسد خورد و مسموم شد!

ترامپ از مرداک و روزنامه‌اش به دلیل جنجال جنسی، شکایت کرد

پیشنهاد سردبیر
زندگی