جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ 12 December 2025
پنجشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۴۹
کد خبر: ۶۵۱۶۶

درآمد بیش از ۶ هزار و ۵۹۶ میلیارد تومانی محقق شده نماد «وپاسار» در تیرماه

درآمد بیش از ۶ هزار و ۵۹۶ میلیارد تومانی محقق شده نماد «وپاسار» در تیرماه
گزارش نبض بورس از گزارش فعالیت ماهانه بانک پاسارگاد، درآمد بیش ۶ هزار میلیارد تومانی محقق شده نماد «وپاسار» در تیرماه ۱۴۰۲ را نشان می‌دهد.

به گزارش روزنامه اینترنتی «فراز» به نقل از روابط عمومی بانک پاسارگاد، بانک مذکور در گزارش فعالیت ماهانه تیر ماه ۱۴۰۲ در کدال، درآمد شناسایی‌شده خود را بیش از ۶ هزار و ۵۹۶ میلیارد تومان اعلام کرد که درآمد تسهیلات اعطایی و کارمزد شاخص درآمدی این بانک بوده است.

 

به گزارش بخش تحلیلی نبض بورس، بانک پاسارگاد با نماد «وپاسار» در گزارش ماهانه منتهی به ۳۱ تیرماه ۱۴۰۲ در کدال، ارقامی مربوط به میزان درآمد تسهیلات اعطایی، درآمد سپرده‌گذاری، درآمد کارمزد و درآمد اوراق بدهی را ارائه می‌کند.

 

براساس این گزارش، مجموع درآمد محقق شده از گزینه‌های مذکور، درآمدی معادل ۶ هزار و ۵۹۶ میلیارد تومان شناسایی شده است که درآمد سپرده گذاری از این میزان ۲۳۶ میلیارد تومان است و نسبت به خرداد ماه ۶۵ درصد رشد درآمدی داشته است.

 

درآمد محقق شده از تسهیلات اعطایی بیشترین گزینه درآمدی برای بانک پاسارگاد بوده است که رقم ۵ هزار و ۹۴۵میلیارد تومان را به ثبت می‌رساند. وضعیت تسهیلات اعطایی از ارائه خدماتی مانند اقساطی، جعاله، مرابحه، مضاربه، مشارکت مدنی، بدهکاران بابت اعتبارات اسنادی، تسهیلات ارزی و غیره بوده است.

 

درآمد کارمزدها دومین گزینه از مجموع درآمد حاصله این بانک در تیر ماه است و رقم ۳۷۰ میلیارد تومان را به ثبت می‌رساند که نسبت به ماه قبل یعنی خرداد ماه، رشد ۲۳ درصدی را نشان می‌دهد.

 

درآمد ناشی از اوراق بدهی نزد این بانک نیز ۴۵ میلیارد تومان از مجموع گزینه درآمدی این نماد بورسی به حساب می‌آید.

 

بانک پاسارگاد در بخش درآمد حاصل از تسهیلات اعطایی در بخش مرابحه نزدیک به ۳ همت و در بخش فروش اقساطی نیز بیش از ۲ همت، از جمله بیشترین درآمد از تسهیلات اعطایی را در تیر ماه گزارش می‌کند.

تسهیلات ارزی نیز بیش از ۵۳۰ میلیارد تومان در تیرماه، درآمدی برای بانک محقق کرده است.

 

گفتنی است که مجموع درآمد محقق شده بانک پاسارگاد از ابتدای سال مالی تا پایان دوره منتهی به ۳۱ تیرماه ۱۴۰۲ (چهار ماهه سال جاری) بیش از ۳۰.۲۹۶ میلیارد تومان برآورد می‌شود.

همچنین لازم به ذکر است که بانک پاسارگاد در نظر دارد سرمایه شرکت را از ۲۷۲.۹۶۹.۰۰۰ میلیون ریالی به مبلغ ۳۲۲.۹۶۹.۰۰۰ میلیون ریالی از محل آورده نقدی به مبلغ ۵۰ هزار میلیارد ریال افزایش دهد.

 

گزارش فعالیت بانک پاسارگاد با نماد «وپاسار» در تیرماه ۱۴۰۲

90b487ed-7433-48ae-a1ba-6b918dc396d9

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

ثبت یک رکورد جدید در تاریخ عملیات باروسازی ابرها

وقوع آتش در بخشی از جنگل‌های عباس‌آباد مازندران

برخی کارهایی که دشمن با ایران کرد، با هر کشور دیگری می‌کرد، آن ملت و کشور کُن‌فَیَکون می‌شد

پیش‌فروش سکه‌های ۱۳۸۶ کی اجرا می‌شود؟

ژنرال آمریکایی، فرماندهی نیروی بین‌المللی غزه را بر عهده می‌گیرد

توقیف نفتکش ونزوئلایی؛ قیمت نفت صعودی شد

روزنامه اصولگرا: ثابتی با اتهام‌پراکنی آبروی یک فرمانده سپاه را هدف قرار داده

تاریخ دقیق پرتاب ماهواره ایرانی از پایگاه روسیه اعلام شد

توافقات مسکو و واشنگتن بر خلع سلاح و بی‌طرفی اوکراین تأکید دارد | آمادگی مسکو برای تضمین کتبی علیه ناتو

دانشگاه‌های دولتی ناچارند نظام مالی خود را تغییر دهند

قیمت‌ها سد حمایتی دلار را شکستند؛ نرخ جدید یورو و سایر ارزها در ۲۰ آذر اعلام شد

رکوردشکنی سکه امامی؛ قیمت طلا و انواع مسکوکات در ۲۰ آذر ۱۴۰۴ اعلام شد

ویدیو؛ تقدیر رامبد جوان از «بچه مردم»: یک فیلم «سالم، مهربان و عزیز» برای سینمای ایران

منشور حقوق شهروندی، می‌تواند کاستی‌های قانون اساسی را جبران کند؟

پیشنهاد سردبیر

مقصود فراستخواه استاد جامعه‌شناسی در گفت‌وگو با فراز

حجاب بیش از آنکه مساله دینی باشد، مساله قدرت است l هنوز فرصت آشتی وجود دارد

گفتگوی فراز با امان‌الله قرایی مقدم، جامعه‌شناس

ماراتن کیش: حکومت با مساله حجاب چه کند؟!

زندگی