يکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ 16 November 2025
سه‌شنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۳
کد خبر: ۷۳۴۴۵
جنجال در رسانه‌های رژیم صهیونیستی؛

آزار جنسی در سازمان زندان‌های اسرائیل؟

آزار جنسی در سازمان زندان‌های اسرائیل؟
اتهام یک افسر ارشد در سازمان زندان‌های رژیم صهیونیستی به آزار جنسی چند سرباز زن که تحت فرمان او کار کرده‌اند، منجر به شکل‌گیری جنجال در رسانه‌های این رژیم شده است.

سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی در این باره گزارش داد: صحبت درباره یکی از مقامات ارشد زندان است که با استفاده از کلمات نامناسب، سربازان زن را مورد آزار و اذیت قرار می‌داد.

طبق این گزارش، در پی این گزارش‌ها، سازمان زندان‌های رژیم صهیونیستی تصمیم گرفت اقداماتی را علیه این افسر ارشد آغاز کند و به همین منظور گزارش‌های حاوی شکایات سربازان زن به واحد تحقیقات ویژه مسئول زندان‌ها ارسال شد.

در بیانیه سازمان زندان‌های رژیم صهیونیستی در این باره آمده است که شکایات سربازان زن به دست مشاور حقوقی امور کارکنان زندان‌ها رسیده است.

این سازمان همچنین اعلام کرد که پس از گفت‌وگوی طولانی با کمیسر موقت زندان‌ها و ریاست سازمان زندان‌ها، مقامات متعهد شدند که برای رسیدگی به چنین حوادثی به شدت تلاش خواهد کرد.

در همین راستا، روزنامه معاریو فاش کرد که این افسر در یکی از زندان‌های جنوب اراضی اشغالی سمت عالی رتبه‌ای دارد و صحبت از یک پدیده تکراری و شکایات متعدد است.

معاریو همچنین نوشت: سند صادر شده در ۱۶ ژانویه ۲۰۲۳ که توسط مرکز تحقیقات و اطلاعات آزار جنسی در سازمان زندان‌ها تهیه شده است، نشان می‌دهد که سازمان زندان‌ها در بازه زمانی ۲۰۱۸-۲۰۲۱ شاهد ارائه ۱۳۷ شکایت درباره آزار جنسی علیه سربازان زن بوده است.

این سند حاکی از آن است که ۴۱ درصد از موارد آزار و اذیت علیه سربازان زن در حال انجام خدمت وظیفه رخ داده است و ۴۶ درصد از شکایات نیز تنها با معرفی متهم به یک دادگاه انضباطی رسیدگی شده و تنها ۵ درصد از شکایات به دادستانی کل ارسال شده است.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

مسیح مهاجری درباره تاسیس اندیشکده برای مرحوم رئیسی: مردم از قدیس‌پروری‌ها با هزینه بیت‌المال استقبال نمی‌کنند | عطر آنست که خود ببوید نه آنکه عطار بگوید

احساسات در بازار رمزارزها وخیم شد

پازل گمشده در دومینوی رکوردهای طلای جهانی

آغاز پیش‌فروش بلیت‌ قطارهای مسافری آذرماه از امروز

خروج ۴۷۰ هزار اتباع غیرمجاز در ۵۰ روز؛ ۳هزار کلاس درس خالی شد

این خودروهای داخلی میلیاردی قیمت خوردند +جدول

وزیر خارجه ترکیه: آنکارا در صورت لزوم، نیروی نظامی به غزه اعزام می‌کند

سد‌های تهران فقط تا آخر آبان آب دارند | از قطرات پایانی سدها استفاده می‌کنیم

انتصاب معتمد جریان جلیلی - پایداری در دولت چهاردهم؛ روزنامه اصلاح‌طلب: نخبگان طرفدار پزشکیان در کنج عزلت به سر می‌برند

مشتریان با این خودروها خداحافظی کردند +جدول

سفارت روسیه در واشنگتن: پنجره‌ای برای عادی‌سازی روابط با آمریکا باز شده

تصمیم‌گیری برای اصلاح قیمت بنزین ناگزیر است، فرقی ندارد دولت پزشکیان باشد یا دولتی دیگر

پس از نیم ساعت زیر باران تهران قدم بزنید | باران پایتخت اسیدی و سربی است؟

برقراری پرواز مستقیم میان تهران و کوالالامپور

پیشنهاد سردبیر
زندگی