دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ 21 July 2025
چهارشنبه ۱۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۱
کد خبر: ۸۷۵۴۸

پرداخت ۵۰ درصد از هزینه‌های درمان از جیب بیمه‌شدگان

پرداخت ۵۰ درصد از هزینه‌های درمان از جیب بیمه‌شدگان
 علی جعفریان، مشاور وزیر بهداشت، اعلام کرده است که ۳۰ تا ۵۰ درصد هزینه‌های درمانی از جیب بیمه‌شدگان پرداخت می‌شود، در حالی که سهم مردم باید تنها ۱۰ درصد از این هزینه‌ها باشد. این وضعیت نشان‌دهنده فشار سنگین اقتصادی به مردم است که باید علاوه بر هزینه‌های معمول زندگی، بخش بزرگی از هزینه‌های درمان را نیز به دوش بکشند.

به گزارش فراز، «رویداد ۲۴» در گزارشی نوشت: رسول آریان‌پور، کارشناس بیمه و مدیر صنعت بیمه کشور، در گفتگو با رویداد ۲۴ گفته است: امروز بخش عمده‌ای از هزینه‌های درمان بر دوش مردم بوده و یکی از دلایل اصلی این وضعیت، مشکلات مربوط به بیمه‌های درمانی در کشور است. به گفته آریان‌پور، بیمه‌های درمانی در کشور در دو سطح پوشش داده می‌شوند: بیمه‌های پایه و بیمه‌های مکمل درمان. بیمه‌های پایه عمدتاً توسط سازمان تامین اجتماعی و سازمان خدمات درمانی ارائه می‌شوند. بیمه تامین اجتماعی برای کارگران و بیمه خدمات درمانی برای کارکنان دولت و نیرو‌های مسلح طراحی شده است. با این حال، آریان‌پور معتقد است که بیمه‌های پایه باید به تعهدات خود پایبند باشند و پوشش مناسبی برای بیمه‌شدگان فراهم کنند. او می‌گوید: «بیمه‌های پایه باید مشخص کنند که تا چه حد می‌توانند تعهدات خود را پوشش دهند و مردم باید بدانند که چه بخشی از هزینه‌ها را باید خودشان پرداخت کنند.»

آریان‌پور به طور مشخص به تاثیرات منفی تورم بر روی بیمه‌های درمانی اشاره می‌کند و می‌گوید: «شرایط تورمی حاکم در کشور باعث می‌شود که قیمت دارو، تجهیزات پزشکی و خدمات درمانی به سرعت افزایش یابد. در این شرایط، بیمارستان‌ها و مراکز درمانی نیز از این وضعیت سوءاستفاده می‌کنند و هزینه‌های درمانی را بدون دلیل افزایش می‌دهند.» آریان پور گفت: طی یک سال گذشته، هزینه ویزیت برخی بیمارستان‌ها از ۱۴۵ هزار تومان به ۲۴۱ هزار تومان افزایش یافته است. این افزایش هزینه‌ها نتیجه مستقیم عدم پرداخت‌های به موقع بیمه‌ها و سوءاستفاده از شرایط تورمی است.

شرکت‌های بیمه نظارت کافی بر مراکز درمانی ندارند

اومعتقد است که این مسئله به سوءمدیریت و عدم نظارت دقیق از سوی بیمه مرکزی و وزارت بهداشت مربوط می‌شود. شرکت‌های بیمه معمولا نظارت کافی بر بیمارستان‌ها و مراکز درمانی ندارند و این باعث می‌شود که هزینه‌ها افزایش یابد. بیمارستان‌ها نیز برای جبران دیرکرد پرداخت‌ها از سوی بیمه‌ها، هزینه‌های خود را بالا می‌برند.
برای کاهش فشار مالی از دوش مردم، آریان‌پور پیشنهاد می‌کند که وزارت بهداشت باید ابتدا بیمه‌های پایه را تقویت کرده و نظارت دقیقی بر عملکرد بیمه‌های بازرگانی و بیمارستان‌ها اعمال کند.  
این کارشناس بیمه می‌گوید: راهکار جبران این هزینه‌ها تقویت بیمه‌های پایه است. سازمان تامین اجتماعی و بیمه‌های مشابه باید نیاز‌های درمانی مردم را به طور کامل پوشش دهند تا فشار مالی به مردم کاهش یابد.
با این حال، هنوز مشخص نیست که آیا وزارت بهداشت و بیمه مرکزی می‌توانند نظام بیمه‌ای کشور را به نحوی سامان دهند که هم بیمه‌ها از رشد باز نایستند و هم هزینه‌های درمان برای مردم به ویژه اقشار آسیب‌پذیر قابل دسترس باشد.

منبع: رویداد۲۴
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

بازدید چند هنرمند پیشکسوت از ساختمان شیشه‌ای | پیمان جبلی: یک سند افتخار، به سایر افتخارات سازمان صداوسیما اضافه شد

قتل وکیل جوان دادگستری با تصادف عمدی در خیابان زعفرانیه

المیادین: گفت‌و‌گو‌ی ایران با نمایندگان تروئیکای اروپایی، مستقل از مذاکرات تهران و واشنگتن است

وزیر کار: اتباع خارجی در کشور، باید مالیات بدهند و بیمه تامین اجتماعی داشته باشند

ترامپ مدعی کمک به پناهندگان افغان در امارات شد

نامه عراقچی به دبیر کل سازمان ملل درباره فعال شدن مکانیسم ماشه علیه ایران

وزیر اطلاعات: در جنگ اخیر، اسناد مهمی را در اختیار نیروهای مسلح قرار دادیم

جزئیات انفجار مهیب گاز در یک ساختمان دوبلکس در رشت

ذخایر آبی سدهای تهران در پایین‌ترین وضعیت خود در «یک قرن اخیر» قرار دارد

عراقچی: زمان دیدار با اروپایی‌ها تنظیم می‌شود؛ دست ما در این ملاقات پُر خواهد بود

گام خطرناک مجلس در مورد اتباغ افغانی

باشگاه پرسپولیس: بررسی گزینه‌های مختلف برای جذب بازیکن در جریان است

نتانیاهو غذای فاسد خورد و مسموم شد!

ترامپ از مرداک و روزنامه‌اش به دلیل جنجال جنسی، شکایت کرد

پیشنهاد سردبیر
زندگی