دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ 21 July 2025
چهارشنبه ۱۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۷
کد خبر: ۸۷۹۲۱
درخواست قاضی عالی‌رتبه بازنشسته از اژه‌ای:

دادگاه رسیدگی به ممانعت جلیلی از اجرای قرارداد کرسنت را برگزار کنید

دادگاه رسیدگی به ممانعت جلیلی از اجرای قرارداد کرسنت را برگزار کنید
یک قاضی بازنشسته خطاب به محسن اژه ای نوشت: مصرانه تقاضا می‌کنم دادگاهی صالح متشکل از قضاتی صالح و بی‌طرف تشکیل و آقایان جلیلی و پورمحمدی و زنگنه و این حقیر در آن دادگاه دعوت و یا احضار و در خصوص ادعاهای مطرح شده علیه آقای جلیلی که در صورت صحت خیانت نامبرده به کشور و مردم و نظام جمهوری اسلامی محرز خواهد شد.

مصطفی سنایی فر، قائم مقام سابق دادستان  ویژه روحانیت در نامه‌ای خطاب به رئیس قوه قضائیه خواستار برگزاری یک دادگاه برای بررسی ادعاهای سعید جلیلی در زمینه‌های مختلف شد.

متن کامل نامه این قاضی عالیرتبه بازنشسته به شرح زیر است: 

حضور ریاست محترم قوه قضاییه برادر بزرگوار حضرت حجت الاسلام والمسلمین حاج آقای محسنی اژه‌ای دام عزه

با سلام و آرزوی توفیق، احتراماً با توجه به اینکه آقای سعید جلیلی از طرف وزیر نفت سابق کشور آقای بیژن زنگنه به سنگ اندازی و ممانعت از اجرای قرارداد کرسنت و نتیجتاً ورود ده‌ها بلکه صدها میلیارد دلار خسارت به کشور گردیده و از طرف حضرت حجت الاسلام والمسلمین حاج آقای پورمحمدی در مناظرات انتخاباتی متهم به ممانعت از اجرای قرارداد برجام گردیده و بنده نیز  با توجه به اطلاعات متقن معتقدم نام برده در حوادث فاجعه آمیز سال ۸۸ نقش بارز و کلیدی داشته، مصرانه تقاضا می‌کنم دادگاهی صالح متشکل از قضاتی صالح و بی‌طرف تشکیل و آقایان جلیلی و پورمحمدی و زنگنه و این حقیر در آن دادگاه دعوت و یا احضار و در خصوص ادعاهای مطرح شده علیه آقای جلیلی که در صورت صحت خیانت نامبرده به کشور و مردم و نظام جمهوری اسلامی محرز خواهد شد. رسیدگی و در صورت عدم اثبات نسبت به مجازات حقیر و دیگر افراد دخیل در ورود اتهامات یاد شده، به آقای جلیلی اقدام نمایند تا ملت خادمان صادق خود و خائنان خادم نما را بهتر بشناسد.

 با سپاس برادر کوچک شما وکیل دادگستری و طلبه و قاضی بازنشسته مصطفی سنایی فر

منبع:خبرآنلاین

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

کیهان: مذاکره‌ای که ما را به آن فرامی‌خوانند، نتیجه ندارد

انتقال آب در بلندمدت اصفهان را می‌کُشد!

بازدید چند هنرمند پیشکسوت از ساختمان شیشه‌ای | پیمان جبلی: یک سند افتخار، به سایر افتخارات سازمان صداوسیما اضافه شد

قتل وکیل جوان دادگستری با تصادف عمدی در خیابان زعفرانیه

المیادین: گفت‌و‌گو‌ی ایران با نمایندگان تروئیکای اروپایی، مستقل از مذاکرات تهران و واشنگتن است

وزیر کار: اتباع خارجی در کشور، باید مالیات بدهند و بیمه تامین اجتماعی داشته باشند

ترامپ مدعی کمک به پناهندگان افغان در امارات شد

نامه عراقچی به دبیر کل سازمان ملل درباره فعال شدن مکانیسم ماشه علیه ایران

وزیر اطلاعات: در جنگ اخیر، اسناد مهمی را در اختیار نیروهای مسلح قرار دادیم

جزئیات انفجار مهیب گاز در یک ساختمان دوبلکس در رشت

ذخایر آبی سدهای تهران در پایین‌ترین وضعیت خود در «یک قرن اخیر» قرار دارد

عراقچی: زمان دیدار با اروپایی‌ها تنظیم می‌شود؛ دست ما در این ملاقات پُر خواهد بود

گام خطرناک مجلس در مورد اتباغ افغانی

باشگاه پرسپولیس: بررسی گزینه‌های مختلف برای جذب بازیکن در جریان است

پیشنهاد سردبیر
زندگی