شنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۴ 11 October 2025
جمعه ۳۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۳
کد خبر: ۱۰۰۱۵۶

زیدآبادی خطاب به سیداحمد خاتمی: جبهه اصلاحات عددی نیستند اینطور حنجرۀ خود را پاره می‌کنید، عددی بودند چه می‌کردید؟

زیدآبادی خطاب به سیداحمد خاتمی: جبهه اصلاحات عددی نیستند اینطور حنجرۀ خود را پاره می‌کنید، عددی بودند چه می‌کردید؟
احمد زیدآبادی در واکنش به حمله احمد خاتمی علیه جبهه اصلاحات تصریح کرد که عددی نیستند اینطور حنجرۀ خود را پاره می‌کنید، عددی بودند چه می‌کردید؟



 
به گزارش فراز، احمد زیدآبادی، تحلیل‌گر سیاسی اصلاح‌طلب در کانال تلگرامی خود نوشت: «منظور این جماعت تندرو از تداوم هجوم بی‌امان علیه جبهۀ اصلاحات از تریبون‌های رسمی چیست؟
 
ته ماجرا می‌‌خواهید آن را منحل و تعدادی را دستگیر کنید؟ خب این چه کمکی به شما می‌کند؟ دشمن داخلی و خارجی کم دارید که عطش دشمن‌سازی از یک نیروی اصلاح‌طلب رهایتان نمی‌کند؟
 
با تمام نیرو حمله را آغاز کرده‌اند و بعد می‌گویند: "عددی هم نیستند"! عددی نیستند اینطور حنجرۀ خود را پاره می‌کنید عددی بودند چه می‌کردید؟
 
یک نفر پیدا نمی‌شود وسط این وانفسای تاریخی، نهیبی به این جماعت بزند؟ یا کلاً ابتکار عمل دست همین‌هاست؟»
 
گفتنی است که  احمد خاتمی در نماز جمعه این هفته تهران در واکنش به بیانیه جبهه اصلاحات گفته بود: : برخی که عددی هم نیستند، سیاه نامه‌ای داده‌اند که ترجمه فارسی صحبت‌های نتانیاهو است. این حرف‌ها وحدت شکن است. وی ادامه داد: می‌گویند که با آمریکا مذاکره مستقیم کنیم. آمریکایی که حاج قاسم را شهید کرده و به  مراکز هسته‌ای ما حمله کرده است. این ملت در برابر آمریکا تسلیم نمی‌شوند. رهبری فرمود مذاکره نه عاقلانه و نه شرافتمندانه است. این‌ها سفارش به بی شرافتی می‌کنند.

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

اطلاعیه دادستانی همدان درباره وقایع دانشگاه بوعلی

خبرگزاری تاس: عبد‌الملک حوثی، دستور توقف حملات به اسرائیل و کشتی‌های تجاری را صادر کرد

ترامپ از افزایش ۱۰۰ درصدی تعرفه‌ها و لغو دیدار با شی جین‌ پینگ خبر داد

حساب بانکی این افراد یک ساعته مسدود می‌شود

کلاهبرداری با شگرد گرفتن پیش‌پرداخت برای پرداخت «وام فوری»

حمله شبانه اسرائیل به جنوب لبنان؛ انصارالله یمن هشدار داد

احتمال وقوع گردوخاک و کاهش کیفیت هوا در تهران

آبفا: شدیدترین خشکسالی یک قرن اخیر در تهران اتفاق افتاد

هر نفری که برای مسمومیت الکلی به اورژانس مراجعه می‌کند را معادل ۱۰ نفر در نظر بگیرید

فاطمه مهاجرانی: دولت تلاش دارد با فعالیت‌های دیپلماتیک خود، جنگ را از کشور دور کند

ترکیه به نوار غزه نیرو اعزام می‌کند؟

روزهای شلوغ آموزشگاه‌ها در اعطای گواهینامه موتورسیکلت به نوجوانان ۱۶ساله

۷ تجربه مهم که قبل از سی‌سالگی باید بدانید

نقره و پلاتین جای طلا را در بازار جهانی می‌گیرند؟

پیشنهاد سردبیر
زندگی