سه‌شنبه ۰۴ آذر ۱۴۰۴ 25 November 2025
جمعه ۳۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۳
کد خبر: ۱۰۰۱۵۶

زیدآبادی خطاب به سیداحمد خاتمی: جبهه اصلاحات عددی نیستند اینطور حنجرۀ خود را پاره می‌کنید، عددی بودند چه می‌کردید؟

زیدآبادی خطاب به سیداحمد خاتمی: جبهه اصلاحات عددی نیستند اینطور حنجرۀ خود را پاره می‌کنید، عددی بودند چه می‌کردید؟
احمد زیدآبادی در واکنش به حمله احمد خاتمی علیه جبهه اصلاحات تصریح کرد که عددی نیستند اینطور حنجرۀ خود را پاره می‌کنید، عددی بودند چه می‌کردید؟



 
به گزارش فراز، احمد زیدآبادی، تحلیل‌گر سیاسی اصلاح‌طلب در کانال تلگرامی خود نوشت: «منظور این جماعت تندرو از تداوم هجوم بی‌امان علیه جبهۀ اصلاحات از تریبون‌های رسمی چیست؟
 
ته ماجرا می‌‌خواهید آن را منحل و تعدادی را دستگیر کنید؟ خب این چه کمکی به شما می‌کند؟ دشمن داخلی و خارجی کم دارید که عطش دشمن‌سازی از یک نیروی اصلاح‌طلب رهایتان نمی‌کند؟
 
با تمام نیرو حمله را آغاز کرده‌اند و بعد می‌گویند: "عددی هم نیستند"! عددی نیستند اینطور حنجرۀ خود را پاره می‌کنید عددی بودند چه می‌کردید؟
 
یک نفر پیدا نمی‌شود وسط این وانفسای تاریخی، نهیبی به این جماعت بزند؟ یا کلاً ابتکار عمل دست همین‌هاست؟»
 
گفتنی است که  احمد خاتمی در نماز جمعه این هفته تهران در واکنش به بیانیه جبهه اصلاحات گفته بود: : برخی که عددی هم نیستند، سیاه نامه‌ای داده‌اند که ترجمه فارسی صحبت‌های نتانیاهو است. این حرف‌ها وحدت شکن است. وی ادامه داد: می‌گویند که با آمریکا مذاکره مستقیم کنیم. آمریکایی که حاج قاسم را شهید کرده و به  مراکز هسته‌ای ما حمله کرده است. این ملت در برابر آمریکا تسلیم نمی‌شوند. رهبری فرمود مذاکره نه عاقلانه و نه شرافتمندانه است. این‌ها سفارش به بی شرافتی می‌کنند.

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

آیا ایران و آمریکا در حال مذاکرات پشت پرده هستند؟ سفر عراقچی به پاریس حاوی چه پیامی است؟

اعلام جرم علیه نماینده سابق مجلس درخصوص ادعایی درباره پزشکیان

منبع آمریکایی: اوکراینی‌ها با توافق صلح موافقت کرده‌اند

کواکبیان: عراقچی گفت من را مظلوم گیر آورده‌اید، در حالی که ما به وظیفه‌مان عمل می‌کنیم

دادگاه بی‌رحم اجتماع: نظریه مقایسه و اثر نورافکن | چرا در عکس دسته‌جمعی، خودمان را زشت‌تر می‌بینیم؟

حقوق ۱۴۰۵ کارکنان دولت چطور محاسبه می‌شود؟

نرخ ۵۰۰۰ تومانی بنزین از نیمه دوم آذر ماه اجرایی می‌شود

جدال علم و شبه‌علم؛ امواج و پارازیت‌ها باران را عقیم می‌کنند؟

صادر نشدن ویزای آمریکا برای تاج و ۲۰ عضو دیگر از فهرست فدراسیون

عراقچی: تحریم کنندگان جمهوری اسلامی ایران باید به خاطر «جنایت علیه بشریت» بازخواست شوند

مرگ لاک‌پشت محبوب و سالخورده‌ترین ساکن باغ‌وحش «سن‌دیگو» در ۱۴۱ سالگی +عکس

جزئیات مصوبه گران شدن بنزین | چه کسانی بنزین ۵ هزار تومانی می‌گیرند؟

گزارش‌ها درباره آنفولانزای جدید نگران کننده نیست

آتش‌سوزی در یک پاساژ دو طبقه در فلکه دوم صادقیه

پیشنهاد سردبیر
زندگی