يکشنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۴ 12 October 2025
چهارشنبه ۰۵ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۹
کد خبر: ۱۰۰۴۹۳

استرالیا ادعاهای اسرئیل درباره کاهش روابط با تهران را رد کرد

استرالیا ادعاهای اسرئیل درباره کاهش روابط با تهران را رد کرد
استرالیا روز چهارشنبه ادعاهای رژیم صهیونیستی مبنی بر اینکه مداخلاتش باعث درخواست از «احمد صادقی»، سفیر ایران در کانبرا برای ترک این کشور شده را رد کرد.

«تونی بورک»، وزیر کشور استرالیا به رادیو ای بی سی گفت که ادعاهای اسرائیل مبنی بر اینکه پشت درخواست استرالیا برای خروج «احمد صادقی»، سفیر ایران از این کشور بوده است، «کاملاً بی‌معنی» است.وی افزود: «بین زمانی که این ارزیابی را دریافت کردیم و زمانی که شروع به کار بر روی واکنش خود کردیم، حتی یک دقیقه هم طول نکشید.» 

 این در حالی است که سفارت رژیم صهیونیستی در استرالیا روز سه شنبه در پی اظهارات «آنتونی آلبانیز» نخست‌وزیر این کشور که گفته بود کانبرا قانونی را تصویب خواهد کرد که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را در فهرست «سازمان‌های تروریستی» قرار دهد، در بیانیه‌ای از این اقدام ضدایرانی استقبال کرد.

شبکه راشاتودی گزارش داد که در این بیانیه ادعا شده است: این اقدامی است که ما از آن حمایت می‌کنیم. رژیم ایران نه‌تنها تهدیدی علیه یهودیان و اسرائیل است، بلکه تمام جهان از جله استرالیا را نیز به خطر می‌اندازد. این اقدام، اقدامی محکم و مهم بود.

اما وزارت امور خارجه اتهام مطرح‌شده علیه ایران مبنی بر ترویج یهودی‌ستیزی را کاملا رد کرده و توجه دولت استرالیا را به این واقعیت تاریخی و مستند جلب می‌کند که پدیده یهودی‌ستیزی اساسا پدیده‌ای غربی ـ اروپایی است که در برهه‌های زمانی مختلف به اشکال گوناگون بروز و ظهور یافته است. با وجود این، در سال‌های اخیر از این مفهوم برای سرکوب هر نوع اعتراض نسبت به اشغالگری، آپارتاید و نسل‌کشی علیه فلسطینیان سوء استفاده شده است.

منبع:ایسنا

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

روایت شمخانی از حادثه هواپیمایی اوکراینی؛ به من گفتند هواپیمای اوکراینی را بچه‌ها به اشتباه زده‌اند | خیلی متاسف شدم

آیا طلا یک دارایی بدون ریسک است؟ | اقتصاددان آمریکایی در این خصوص چه نظری دارد؟

نماینده جنبش حماس در تهران: ترامپ آمد که نتانیاهو را نجات دهد | اجازه نمی‌دهیم سلاح مقاومت گرفته شود

قیمت دلار، یورو و سایر ارزها؛ یکشنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۴

تغییر قیمت گوشت تکان‌دهنده و عجیب شد؛ ماجرا چیست؟

ویدیو؛ بگو‌مگوی نماینده مجلس با قالیباف؛ منادی: شما به سوگندتان عمل نکردید؛ من یک گوسفند می‌کشم تا کفاره گناه شما باشد! | قالیباف: شما الگو باشید

قیمت طلا و سکه در بازار؛ یکشنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۴

چمران: تراکم‌فروشی در هیچ کجای تهران نداریم | هنوز نظارت شهرداری بر تاکسی‌های اینترنتی اجرایی نشده

جزئیات پیش‌ثبت‌نام سفر حج تمتع سال ۱۴۰۵

نسبت به دریاچه ارومیه بی‌تفاوت نیستیم؛ احیای این دریاچه از از اولویت‌های اصلی دولت چهاردهم است

طی یک دهه؛ ۱۱۵ دلار از دستمزد کارگر ایرانی گم شد

قیمت طلای جهانی؛ یکشنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۴

پایان جنگ غزه، آغاز جنگ با ایران است؟

محمد کاسبی، بازیگر پیشکسوت درگذشت

پیشنهاد سردبیر
زندگی