دوشنبه ۱۰ شهريور ۱۴۰۴ 01 September 2025
دوشنبه ۱۰ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۷
کد خبر: ۱۰۰۸۴۸

همایون شجریان در میدان آزادی کنسرت رایگان برگزار می‌کند

همایون شجریان در میدان آزادی کنسرت رایگان برگزار می‌کند
همایون شجریان از برآورده شدن آرزوی چندساله‌اش خبر داد و اعلام کرد که در میدان آزادی برای مخاطبانش اجرای رایگان خواهد داشت.

 همایون شجریان _ خواننده موسیقی ایرانی _ در نشستی که ۱۰ شهریورماه برگزار شد، اعلام کرد: این جلسه در راستای برگزاری کنسرت خیابانی من است و بعد از سال‌ها که این آرزو را در سر داشته‌ام، بالاخره مجوز این اجرا داده شد و خوشحالم که حالا عملی می‌شود؛ البته امکان دارد برگزاری چنین اجراهایی ادامه‌دار باشد و در روزهای آتی هنرمندان دیگری که من از اسامی‌شان اطلاعی ندارم هم اجراهایی در این مسیر خواهند داشت؛ البته ما این اجرا را مستقل برنامه‌ریزی کرده‌ایم و برنامه ما به ارگان خاصی ربطی ندارد و صرفا توسط بانک صادرات حمایت مالی شده است.

او ادامه داد: ما درباره محل برگزاری به توافق رسیدیم و میدان آزادی را برای جمعه شب (۱۴ شهریورماه) در ساعت ۱۰ شب که تردد کمتر است، برای این اجرا انتخاب کردیم.

او درباره رپرتوار اجرا نیز توضیح داد: قطعات این کنسرت همان قطعات از پیش اجراشده من است. کنسرت با قطعه «دیار عاشقان» شروع خواهد شد و با قطعه «مرغ سحر» به پایان خواهد رسید. قرار است اجرای من فقط یک شب باشد. اجرا در محوطه صحنه دارد و سن خواهیم زد. البته به پخش آنلاین هم فکر می‌کنیم؛ امیدواریم تمهیدات کافی باشد و خاطره خوبی را برای مردم رقم بزنیم.

شجریان همچنین گفت: در حال حاضر تمرکزم بر روی شروع این کار است و می‌خواهم شروع خوبی داشته باشیم. هیچ منعی هم برای حضور مردم نداریم. با دستگاه‌های مربوط هماهنگ شده ‌و با ما همراه شده‌اند. امیدوارم نتیجه این اجرا با آنچه در تصور من است یکی باشد.

او افزود: عمده قطعات از قطعات کنسرت‌های اخیر من خواهد بود که مردم با آنها خاطره دارند.

شجریان در پاسخ به پرسش خبرنگار ایسنا مبنی بر تحلیل او از کوچ هنرمندان حرفه‌ای از سالن‌های کنسرت به فضاهای باز پرجمعیت اظهار کرد: این بیشتر به میزان تقاضا از سوی مخاطبات برمی‌گردد. ما هم دنبال سالن ایده‌آلی بودیم که هم سرپوشیده باشد و هم بتواند تعداد زیادی از مخاطبان را میزبانی کند. تالار وحدت یک تالار ۸۰۰ نفره کوچک است و سالن وزارت کشور هم که محل بزرگتری است یک سالن همایش است که صرفا برای موسیقی تجهیز شده است. از طرفی باید از دلالی بلیت هم جلوگیری کنیم و این برای ما مهم است. بحث تجاری این ماجرا  برای هنرمند چندان در اولویت نیست.

او درباره ارکستر این اجرا هم توضیح داد: ارکستر ما برای این اجرا ارکستر سیاوش است که شامل ۳۰ نفر نوازنده زهی هم می‌شود.

شجریان در پاسخ به سوالی درباره اینکه سهم هنرمندان خانم  در این کنسرت چگونه است، پاسخ داد: این کنسرت خود من است و خواننده دیگری مرا همراهی نمی‌کند. کاش می‌توانستم کنسرتی را آماده کنم که به این وجه هم بپردازیم اما برای این کنسرت فرصتی نیست که قطعه‌ای را با هنرمند دیگری آماده کنم.

او در بخش دیگری از سخنانش بیان کرد: حدود هشت سال پیش ایده کنسرت خیابانی را مطرح کردم و همیشه به دنبال آن بودم. از طرفی خانم فروزان (مدیر برنامه) با خانم نادره رضایی (معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی) پیگیر برگزاری این برنامه بودند. نمی‌دانم چه شد که موانع را برداشتند اما آنچه برایم مهم است این است که این برنامه بالاخره اجرایی شد.

ادامه دارد...

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

عکسی کمیاب از نماینده مجلس ایران در کنار هیتلر

نامه مشترک ایران، روسیه و چین به سازمان ملل درباره اسنپ‌بک

اعلام آمادگی روسیه برای ارائه خدمات نگهداری سامانه‌های اس-۴۰۰ ترکیه

خروج اتباع غیرمجاز باعث کاهش ۶ درصدی مصرف نان در کشور شد

یوزپلنگ «ایران» به عارضه رحمی مبتلا شده

فعال سیاسی اصولگرا درباره مصاحبه اخیرش با پزشکیان: پاسخ نهایی ایشان به هر مشکل و چالشی انسجام داخلی بود

همایون شجریان در میدان آزادی کنسرت رایگان برگزار می‌کند

رایزنی گروسی با دیپلمات‌های اتحادیه اروپا در آستانه نشست فصلی آژانس

دیدار پزشکیان و اردوغان در حاشیه اجلاس شانگهای

دلیل محرومیت افشین پیروانی مشخص شد

هواپیمای فون‌درلاین مجبور به فرود سخت شد؛ ادعای فایننشال‌تایمز: پای روسیه در میان است

عارف: از همان روزهای آغاز دولت چهاردهم به این نتیجه رسیدیم که شرایط جنگی است، اما نباید به مردم منتقل شود | دیپلماسی برای ما اولین راه حل مشکلات است، اما آمادگی داریم اگر شیطنت مجددی شد، سیلی محکم‌تری به دشمن بزنیم

روایت ظریف از نامه به دبیرکل سازمان ملل و اعلام آمادگی ایران برای احیا برجام در سال ۱۴۰۰

پیشنهاد سردبیر
زندگی