يکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ 16 November 2025
سه‌شنبه ۱۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۷
کد خبر: ۱۰۰۸۸۷

درخواست یک پرسپولیس از مدیران باشگاه: قراردادم را ۲۰ برابر کنید!

درخواست یک پرسپولیس از مدیران باشگاه: قراردادم را ۲۰ برابر کنید!
بازیکن جوان پرسپولیس پس از درخشش در چند بازی این تیم، درخواست بسیار عجیبی از مدیران باشگاه داشته است.

 یعقوب براجعه بازیکن جوان و آینده‌دار پرسپولیس، پس از درخشش در چند بازی این تیم توجهات را به خود جلب کرد و حتی به یک اردوی تیم ملی بزرگسالان هم دعوت شد. این بازیکن اما در اقدامی بسیار عجیب در سه روز اخیر بدون دلیل در تمرین سرخپوشان غایب بوده و پاسخ تماس مربیانش را هم نداده است.

با وجود شایعاتی که مبنی بر امتحان داشتن یا ناراحتی او از نیمکت‌نشینی مطرح شده است، پیگیری خبرنگار تسنیم در این‌باره نشان می‌دهد براجعه دلیل دیگری برای غیبت در تمرینات دارد. این بازیکن ظاهراً قراردادی حدود یک میلیاردی با باشگاه پرسپولیس دارد و پس از درخشش در چند بازی اخیر، درخواست افزایش رقم قرارداد خود را داشته که این موضوع با مخالفت مدیران باشگاه همراه شده و همین اتفاق باعث ناراحتی و غیبت این بازیکن در تمرینات شده است.

شنیده می‌شود مدیر برنامه‌های یعقوب براجعه در ملاقات با مدیران باشگاه پرسپولیس درخواست کرده است تا با توجه به پیشرفت این بازیکن و دعوت او به تیم ملی، رقم قرارداد این بازیکن از حدود یک میلیارد تومان به 20 میلیارد تومان افزایش پیدا کند، درخواستی که غیرمنطقی به نظر می‌رسد و با توجه به رشد این بازیکن در آکادمی پرسپولیس، این باشگاه با درخواست او مخالفت کرده و به وی اعلام کرده است باید فعلاً با همین قرارداد در جمع سرخپوشان حضور داشته باشد.

غیبت یعقوب براجعه در تمرینات هم به شدت مورد اعتراض وحید هاشمیان و باشگاه پرسپولیس قرار گرفته است و به نظر می‌رسد در صورتی که او هم به تمرینات تیمش بازگردد، باید ابتدا در کمیته انضباطی باشگاه حاضر شود.

منبع:تسنیم

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

اصل نظام در دست ولی فقیه است | پرچمداران اسلام از نبی مکرم تا مقام معظم رهبری از اسلام دفاع کرده‌اند

باز هم همسرکشی؛ زن ۱۶ ساله توسط شوهرش به قتل رسید

غریب‌آبادی: اگر قطعنامه در جلسه شورای حکام ارائه و تصویب شود، در رویکرد خود بازنگری اساسی می‌کنیم

شعار «زن زندگی آزادی» را از ما دزدیدند

ریزش مرگبار معدن در شمال هند؛ ۱۵ نفر زیر آوار محبوس شدند

اعزام ۲ بالگرد برای اطفای حریق جنگلهای چالوس

زمان بازی استقلال در جام حذفی تغییر کرد

ماجرای اعتراض و درگیری مسافران پرواز در بندرعباس چه بود؟

رئیس سازمان انرژی اتمی: هر روز تهدید می‌شویم که «اگر دست به اقدامی بزنید، دوباره حمله می‌کنیم» | آنچه ما تجربه کردیم برای دیگر کشورها هنوز رخ نداده

گفت‌وگوی تلفنی وزیر خارجه مصر با «عراقچی» و «گروسی» درباره پرونده هسته‌ای ایران

حمایت یوسف پزشکیان از انتصاب چهره معتمد جریان جلیلی - پایداری در دولت | رئیس سازمان بهینه‌سازی با فشار یا توصیه‌ منصوب نشده است

تامین زمین برای ساخت ۱.۷ میلیون مسکن ملی در کشور 

هزینه هر کارمند بانک ایران زمین، ماهانه ۱۴۵ میلیون تومان | پرداخت ۳۳ میلیارد تومان حق مشاوره فقط در ۶ ماه!

عراقچی: به لحاظ نیروی دفاعی قوی‌تر از قبل ۲۳ خرداد هستیم | درخواست برای مذاکره با ایران دوباره آغاز شده | اگر با مردم ایران با زبان احترام و کرامت صحبت شود، مذاکرات موفقیت‌آمیز خواهد بود

پیشنهاد سردبیر
زندگی