جمعه ۱۴ شهريور ۱۴۰۴ 05 September 2025
جمعه ۱۴ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۳
کد خبر: ۱۰۱۰۹۵

دومین بانک بزرگ روسیه در تکاپوی تأسیس شعبه در ایران

دومین بانک بزرگ روسیه در تکاپوی تأسیس شعبه در ایران
 عضو هیأت مدیره بانک و.ت.ب (VTB) که دومین بانک بزرگ روسیه محسوب می‌شود و در تهران دارای دفتر نمایندگی است، اعلام کرد:  بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، موافقت اصولی را برای افتتاح شعبه این بانک در تهران صادر کرد.

 
سرویس مطبوعاتی بانک و.ت.ب در خبر ارسالی روز جمعه خود به دفتر خبرگزاری جمهوری اسلامی در مسکو به نقل از اولگا باشا افزود: ما مراحل اولیه در روند تأسیس شعبه این بانک روسی در تهران را تکمیل کرده ایم و همچنان به طی مراحل بعدی ادامه می دهیم.
 
وی خاطرنشان کرد: ما در حال برقراری ارتباطات مورد نیاز، شکل دهی به زنجیره صحیح تعامل، مطالعه تمام نکات ظریف قانونی در روند فعالیت شعبه بانک و.ت.ب در ایران هستیم.
 
چشم‌اندازهای خوبی را می‌بینیم
 
عضو هیأت مدیره بانک و.ت.ب از ارائه هر گونه پیش بینی درباره روند آتی فعالیت شعبه این بانک در ایران خودداری کرد، اما در عین حال گفت: چشم اندازهای خوبی را می‌بینیم.
 
مأموریت شعبه بانک و.ت.ب در ایران
 
وی خاطرنشان کرد:‌ قرار است شعبه بانک و.ت.ب در ایران، در مرحله اول فعالیت خود به شرکت‌های روسی و ایرانی در مبادلات تجاری متقابل خدمات ارائه کند.
 
باشا گفت: این شعبه همچنین قرار است تأمین مالی تجارت، صادرات و سازوکارهای تسویه حساب از جمله تسویه‌ حساب‌های فرامرزی با ارزهای ملی را فراهم کند.
 
بانک و.ت.ب به عنوان دومین بانک بزرگ روسیه از اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۲ دفتر نمایندگی خود را در ایران دایر کرده است.
 
پیش از این، باشا عضو هیأت مدیره این بانک روسی در پاسخ به پرسش ایرنا درباره چشم‌انداز تبدیل دفتر نمایندگی این بانک به شعبه گفته بود: ما این نمایندگی را به عنوان دریچه‌ای برای ورود به بازار ایران در نظر می‌گیریم. در حال حاضر این مدل از فعالیت به طور کامل پاسخگوی نیازهای مشتریان و شرکای ماست.
 
باشا اظهار داشت: ما در حال بررسی بازار، برآورد امکانات مختلف برای انجام تبادلات مالی با ارزهای ملی برای انجام تراکنش‌های خارجی بین شرکت‌های روسی و ایرانی با استفاده از زیرساخت‌های دفتر مرکزی بانک هستیم.

منبع:ایرنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

راه‌انداری مجدد پروازهای باکو-تهران، پس از چندین سال وقفه

محمد فاضلی درباره فعال‌شدن مکانیسم ماشه: وظیفه سیاست‌مدار ایرانی یافتن راه‌حل است؛ نه مرثیه‌سرایی یا لاف زدن درباره بی‌اثر بودن!

قرارداد نجومی اسرائیل با گوگل با چه هدفی انجام شد؟

حزب‌الله در حال بررسی همه گزینه‌های مناسب درباره طرح خلع سلاح مقاومت

قطعنامه پیشنهادی ایران در کنفرانس عمومی آژانس ارائه می‌شود

جانشین بیرانوند در تراکتور بالاخره مشخص شد؟

اولین تابستان بدون گشت ارشاد چگونه گذشت؟

بایدن تحت عمل جراحی سرطان پوست قرار گرفت

استرداد ۱۳ اثر باستانی از ایتالیا به ایران +تصاویر

توصیه محمد مهاجری به وزیر ارشاد: برگزاری کنسرت شجریان که خار چشم سلطنت‌طلب‌ها بود، از معاون هنری وزیر ارشاد بر نمی‌آمد

عراقچی: هیستری غرب درباره گسترش تسلیحات هسته‌ای در منطقه ما، کاملا تصنعی است

بیانیه سازمان جهانی بهداشت درباره خروج یک بیماری از وضعیت اضطراری

مهراب قاسم‌خانی: بدون آنکه بدانیم چرا، «شب‌های برره» تمام شد

پیشنهاد سردبیر
زندگی