يکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ 16 November 2025
شنبه ۰۵ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۲
کد خبر: ۱۰۲۸۵۱

لاریجانی در بدو ورود به لبنان: رژیم صهیونیستی به هیچ کشوری رحم نمی‌کند

لاریجانی در بدو ورود به لبنان: رژیم صهیونیستی به هیچ کشوری رحم نمی‌کند
دبیر شورای عالی امنیت ملی با بیان اینکه امروز برای همه روشن شده رژیم صهیونیستی به هیچ کشوری رحم نمی کند، گفت: حادثه قطر این موضوع را به خوبی نشان داد، لذا امروز کشورهای مختلف به دنبال نشان دادن سازوکاری برای همکاری با هم هستند و این یک روش صحیح است که ما از آن حمایت می‌کنیم.

 علی لاریجانی روز شنبه در بدو ورود به لبنان برای شرکت در مراسم شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین در گفت و گویی اظهار داشت: یکی از اهداف مهم این سفر شرکت در مراسمی است که برای بزرگداشت شهدای لبنان گرفته شده است، شهدای عزیزی که از سرزمین لبنان دفاع کردند و در راس آن ها شهید حسن نصرالله و شهید سید هاشم صفی الدین قرار دارد.

لاریجانی با بیان این که در فاصله دو سفری که به لبنان داشتم تحولات زیادی در منطقه رخ داد، خاطر نشان کرد: رفتار رژیم صهیونیستی برای ملت ها روشن تر شد، سخنانی که شهید حسن نصرالله در دهه های پیش می زدند و برخی کشورها باور نمی کردند، امروز برای همه روشن شد.

دبیر شورای عالی امنیت ملی تاکید کرد: امروز برای همه روشن شده است که رژیم صهیونیستی به هیچ کشوری رحم نمی کند، حادثه قطر این را به خوبی نشان داد، لذا امروز کشورهای مختلف به دنبال نشان دادن سازوکاری برای همکاری با هم هستند، این یک روش صحیح است و ما از آن حمایت می کنیم.

لاریجانی تصریح کرد: ما دو ملتی هستیم که روابط دوستانه تاریخی با هم داشتیم و در این سال های اخیر هم مودت و دوستی دو ملت ایران و لبنان بیشتر شده است، ما هم همیشه از حضور دولت های مقتدر و مستقل در لبنان حمایت کرده ایم.

دبیر شورای عالی امنیت ملی تاکید کرد: امیدواریم تحولات در صحنه لبنان همواره به نفع ملت این کشور و ایجاد زمینه هایی برای دولت مستقل و قوی باشد و امیدواریم خیر و صلاح برای ملت های مسلمان به وجود آید.

لاریجانی در پایان اعلام کرد: در فرصت کوتاهی که در سفر امروز به لبنان داریم، ملاقات هایی هم انجام می شود که امیدواریم به حال همه کشورها مفید باشد.

منبع:ایرنا

 
 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

قیمت طلای جهانی؛ یکشنبه ۲۵ آبان‌ ۱۴۰۴

خداحافظی قریب‌الوقوع عارف از معاون اولی | مومنی و جهانگیری گزینه‌هایی جایگزینی عارف | شانس مومنی بیشتر است | جانشین احتمالی مومنی در وزارت کشور کیست؟

زاکانی، حوض مدور تئاتر شهر را با خاک یکسان کرد

مسیح مهاجری درباره تاسیس اندیشکده برای مرحوم رئیسی: مردم از قدیس‌پروری‌ها با هزینه بیت‌المال استقبال نمی‌کنند | عطر آنست که خود ببوید نه آنکه عطار بگوید

احساسات در بازار رمزارزها وخیم شد

پازل گمشده در دومینوی رکوردهای طلای جهانی

آغاز پیش‌فروش بلیت‌ قطارهای مسافری آذرماه از امروز

خروج ۴۷۰ هزار اتباع غیرمجاز در ۵۰ روز؛ ۳هزار کلاس درس خالی شد

این خودروهای داخلی میلیاردی قیمت خوردند +جدول

وزیر خارجه ترکیه: آنکارا در صورت لزوم، نیروی نظامی به غزه اعزام می‌کند

سد‌های تهران فقط تا آخر آبان آب دارند | از قطرات پایانی سدها استفاده می‌کنیم

انتصاب معتمد جریان جلیلی - پایداری در دولت چهاردهم؛ روزنامه اصلاح‌طلب: نخبگان طرفدار پزشکیان در کنج عزلت به سر می‌برند

مشتریان با این خودروها خداحافظی کردند +جدول

سفارت روسیه در واشنگتن: پنجره‌ای برای عادی‌سازی روابط با آمریکا باز شده

پیشنهاد سردبیر
زندگی