۱۶ شهريور ۱۴۰۵ ۰۲:۴۰
يکشنبه ۱۳ مهر ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۰
کد خبر: ۱۰۳۵۳۵

تحولی جدید در خرید اعتباری: کالانو و BNPL بانک تجارت در کارتخوان‌های «شهروند» فعال شد

تحولی جدید در خرید اعتباری:
کالانو و BNPL بانک تجارت در کارتخوان‌های «شهروند» فعال شد
سرویس‌های جدید خرید اعتباری کالانو و BNPL بانک تجارت بر روی دستگاه‌های کارتخوان فروشگاه‌های زنجیره‌ای شهروند با حضور مدیرعامل بانک تجارت و مدیران ارشد این فروشگاه‌های زنجیره‌ای رونمایی شد.

به گزارش مدیریت امور روابط‌عمومی بانک تجارت، هادی اخلاقی فیض آثار در این مراسم ضمن ابراز خرسندی از گسترش همکاری‌ها با فروشگاه‌های زنجیره‌ای شهروند، این سرویس جدید را مصداق بارز بانکداری مبتنی بر زنجیره ارزش و نیاز مشتری دانست و گفت: خدمات نوین بانک تجارت همچون کالانو، صرفا تسهیلات مالی نیستند؛ بلکه ابزارهایی برای تامین مالی پایدار مصرف‌کننده نهایی و کمک به مدیریت نقدینگی خانواده‌ها محسوب می‌شود.

وی افزود: در بانک تجارت تلاش بر این است که با توسعه زیرساخت‌های فناوری و همکاری با شبکه‌های بزرگ فروشگاهی مانند شهروند، فرآیندهای اعطای اعتبار و مصرف آن را به کوتاه‌ترین و ساده‌ترین شکل ممکن رسانده تا مشتریان بتوانند بدون دغدغه، نیازهای روزمره خود را با بهره‌گیری از اعتبار تامین‌شده، خریداری کنند.

مدیرعامل اظهار داشت: هدف اصلی از فعال‌سازی این سرویس بر روی دستگاه‌های کارتخوان، ایجاد یک تجربه یکپارچه و مطلوب برای مشتری است. با این مکانیزم، اعتبار به جای تزریق وجه نقد، مستقیما به کالا یا خدمات پیوند می‌خورد که این موضوع در کنترل تورم و هدایت منابع به سمت تولید داخلی نیز نقش مهمی دارد. این گام، سرآغاز همکاری‌های گسترده‌تری برای ارائه خدمات اعتباری در نقاط فروشگاهی مختلف است و بانک تجارت متعهد است که همواره در خط مقدم نوآوری‌های مالی در خدمت مردم و اقتصاد کشور باشد.

دکتر اخلاقی ادامه داد: این خدمت نوین، به‌طور اختصاصی برای مشتریان دارای اعتبار محصولات «کالانو» و طرح‌های خرید اعتباری (BNPL) بانک تجارت طراحی شده و امکان خرید آسان و اقساطی کالاها و محصولات مورد نیاز را مستقیماً از طریق پایانه‌های فروش (POS) فروشگاه‌های شهروند فراهم می‌آورد.

دکتر داوود قربانیان مدیرعامل فروشگاه‌های زنجیره‌ای شهروند همکاری چندساله با بانک تجارت را برگ زرینی در کارنامه همکاری آن مجموعه عنوان کرد و گفت: ارائه محصولات تسهیل‌گر برای مشتریان شهروند که مجموعه‌ای برای ارائه خدمات متنوع که باعث انگیزه خرید مایحتاج خانوار ایرانی می‌شود، تنها با سبد محصولات بانکی با نگاه نوین و ویژه همچون تجارت اتفاق خواهد افتاد.

امیرحسین داودیان معاون مدیرعامل بانک تجارت در امور مشتریان بانکداری شخصی نیز به محصولات کاربردی این بانک برای سهولت در انجام امور مالی برای مشتریان اشاره کرد و گفت: این همکاری مشترک، ضمن تسهیل فرآیند خرید، به رونق کسب‌وکار فروشگاه‌های زنجیره‌ای و رضایت بیشتر مشتریان خواهد انجامید.همکاری بانک تجارت و مجموعه شهروند، اقدامی موثر به‌شمار می‌رود که برای اولین بار توسط بانک تجارت رونمایی شد که حاصل آن زمینه‌سازی برای ارتقای کیفیت خدمات و سهولت در خرید مایحتاج مردم خواهد بود.

این طرح با هدف افزایش قدرت خرید و دسترسی آسان‌تر عموم جامعه به کالاهای اساسی و مصرفی، گام مهمی در مسیر توسعه خدمات نوین بانکی و حمایت از اقتصاد خانواده برداشته است. مشتریانی که پیش از این برای استفاده از اعتبار «کالانو» و BNPL نیازمند طی فرآیندهای مجزا بودند، اکنون می‌توانند بدون نیاز به کارت فیزیکی یا پرداخت وجه نقد، با استفاده از کد اعتباری یا مکانیزم تعریف‌شده، اعتبار خود را به‌صورت لحظه‌ای در فروشگاه‌های شهروند صرف کنند.

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
تدوین پیش‌نویس قطعنامه اعضای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت
موزه بانک صادرات ایران افتتاح شد
«آیدین» سه میلیون مدل هوش مصنوعی را در دسترس گذاشت
ظهور ایرانی با اعتمادبه‌نفس بیشتر پس از شش ماه جنگ با آمریکا
ضیا نبوی: هم کشتند، هم تصویر نجات دهنده از خودشان ساختند
آمریکا می‌خواهد بن‌بست در تنگه هرمز را مدیریت کند؛ ایران می‌خواهد آن را بشکند
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
آمریکا موقعیت نفتی خود در ونزوئلا را برای جلوگیری از رقیق‌سازی سهام ساختاردهی کرد
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
فروش اعتباری؛ راهكار فولاد مباركه برای رفع بحران نقدینگی قطعه‌سازان چگونه فولاد مبارکه زنجیره خودرو را سرپا نگه داشت؟
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
پیشنهاد سردبیر
زندگی