تا پیش از اعلام رسمی نام برنده، اسم ماچادو در میان گزینههای مطرح برای جایزه صلح نوبل نبود و انتخاب او بسیاری را شگفتزده کرد. این زن در یک سال گذشته به دلیل فشارهای امنیتی رژیم ونزوئلا مخفیانه زندگی کرده است.
ماچادو در حالی انتخاب شد که بسیاری پیشبینی میکردند دونالد ترامپ، رئیسجمهوری آمریکا، به دلیل میانجیگری در توقف چندین درگیری جهانی بتواند این جایزه را از آنِ خود کند. بهویژه پس از توافق آتشبس میان اسرائیل و حماس، بخت ترامپ برای دریافت جایزه صلح نوبل افزایش یافته بود.
به گزارش العربیه، ماریا کورینا ماچادو ۵۸ ساله، رهبر مخالفان ونزوئلا، روز جمعه پس از اعلام خبر دریافت جایزه صلح نوبل ۲۰۲۵ گفت که از شنیدن این خبر «حیرتزده» است.
ماریا کورینا ماچادو، برنده جایزه نوبل صلح سال ۲۰۲۵، در گفتوگو با شبکه تلویزیونی فاکسنیوز گفت تصمیم گرفته این جایزه را به دونالد ترامپ، رئیسجمهوری ایالات متحده، تقدیم کند، زیرا «سزاوار آن است».
او در این گفتوگو تاکید کرد که ترامپ نهتنها در چند ماه گذشته در حل هشت جنگ نقش داشته، بلکه اقداماتش باعث شده ونزوئلا پس از ۲۶ سال استبداد که زندگی میلیونها شهروند را نابود کرده و منطقه را بیثبات کرده بود، به آستانه آزادی برسد.
ماچادو افزود: «معتقدم ونزوئلا به پناهگاه امن دشمنان ایالات متحده تبدیل شده و استفاده از قلمرو و منابع ما برای آسیب زدن به مردم و نهادهای آمریکایی تهدیدی برای امنیت ملی ایالات متحده است. رئیسجمهوری ترامپ در برچیدن این ساختار جنایی بسیار شجاعانه عمل کرده و من به نمایندگی از مردم ونزوئلا قدردانی و تعهدمان را نسبت به این آرمان برای سراسر قاره آمریکا اعلام میکنم. او سزاوار این جایزه است.»
هشدار!
در گفتوگوی فراز با دو نماینده مجلس بررسی شد:
گفتوگو با مجید نیک نژاد قمصری
گفتوگو با مجید نیک نژاد قمصری
هشدار!