دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ 17 November 2025
يکشنبه ۱۳ مهر ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۳
کد خبر: ۱۰۳۹۹۶

رشد نزدیک به ۷۰ درصدی مانده تسهیلات بانک ملت در پایان ۶ ماهه امسال

مانده تسهیلات اعطایی بانک ملت در پایان شهریورماه به رقم ۲۷،۱۶۳،۵۵۱ میلیارد ریال رسیده که نسبت به ۱۶،۰۱۸،۲۰۹ میلیارد ریال مانده تسهیلات در مقطع مشابه سال گذشته، رشدی ۶۹.۵ درصدی را تجربه کرده است.

به گزارش روابط عمومی بانک ملت، این بانک در نیمه نخست سال جاری در پنج سرفصل درآمدی بیش از ۱، ۵۸۸، ۲۴۷ میلیارد ریال درآمد در حساب‌های خود منظور کرده است که این رقم در مقایسه با درآمد ۹۴۶، ۳۷۶ میلیارد ریالی این بانک در مقطع مشابه سال گذشته رشد ۶۸ درصدی را نشان می‌دهد.

بر اساس این گزارش، بانک ملت در پایان نیمه نخست سال، بالغ بر ۱،۳۵۸،۸۵۰ میلیارد ریال از محل اعطای تسهیلات، درآمدزایی داشته که این رقم برای دوره منتهی به پایان شهریورماه سال گذشته، ۷۶۰، ۳۱۴ میلیارد ریال بوده که حاکی از رشد ۷۹ درصدی نسبت به ۶ ماهه نخست سال گذشته است.

بر این اساس، تسهیلات مرابحه با ایجاد ۶۰۱،۷۲۷ میلیارد ریال درآمد در صدر سرفصل‌های تسهیلاتی از لحاظ درآمدزایی قرار گرفته و پس از آن تسهیلات ارزی با ایجاد ۲۲۵،۴۶۲ میلیارد ریال و تسهیلات سلف با ایجاد ۱۶۱،۹۱۷ میلیارد ریال درآمد، جایگاه‌های دوم و سوم درآمدزایی را در عملکرد شهریورماه سال جاری بانک ملت از آن خود کرده‌اند.

در عین حال، بانک ملت در پایان نیمه نخست سال جاری از محل دریافت کارمزد ۱۶۱،۴۰۲ میلیارد ریال، اوراق بدهی ۴۸،۴۱۳ میلیارد ریال، سپرده گذاری ۱۸،۷۳۳ میلیارد ریال و سرمایه گذاری‌ها ۸۴۹ میلیارد ریال کسب کرده است.

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

یارانه‌بگیران وارد سامانه «سیمین» شوند

پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره تشکیل کشور فلسطین؛ فشارهای تل‌آویو به واشنگتن با هدف تغییر متن این پیش‌نویس

تشخیص «عمد» در پرونده‌های سقط جنین، پس از یک بازه زمانی تقریبا غیرممکن است

آمریکا: کارتل دِ لوس سولس به فهرست سازمان‌های تروریستی اضافه می‌شود

آغاز رزمایش توپخانه‌ای فنلاند در ۱۰۰ کیلومتری مرز روسیه

مذاکره‌ای که بوی باروت می‌دهد l تایید احتمال برگزاری دور جدید گفت‌وگوها میان ایران و آمریکا

ترامپ: وقت آن رسیده که از حقه‌ی دیوانگان چپ رادیکال عبور کنیم

پزشکیان: نیاز خودروسازان خرید فناوری روز باشد، دولت از این مسیر حمایت می‌کند

میزان خسارت خودروهای سواری در جنگ ۱۲ روزه اعلام شد

وزیر صنعت و تجارت طالبان درباره حقابه هیرمند شیادی می‌کند

هشدار؛ ایران در آستانه زمستان بی‌برف

روزنامه‌نگار آلمانی: مساحت تحت کنترل اوکراین در ماه اکتبر ۵۸۶ کیلومتر مربع دیگر کاهش یافته | روسیه این جنگ را قدم‌به‌قدم خواهد بُرد

مالک شریعتی، نماینده مجلس: دولت قصد دارد برای کارت سوخت جایگاه‌ها، نرخ سوم بنزین را اعمال کند

کیفیت هوای تهران، ناسالم برای گروه‌های حساس

پیشنهاد سردبیر
زندگی