۰۲ آبان ۱۴۰۵ ۱۴:۵۸
جمعه ۰۲ آبان ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۵
کد خبر: ۱۰۴۸۸۳

سید احمد خاتمی: این حرف ترامپ که من «اهل معامله با ملت ایران هستم» یک دروغ شاخدار است

سید احمد خاتمی: این حرف ترامپ که من «اهل معامله با ملت ایران هستم» یک دروغ شاخدار است
امام جمعه موقت تهران گفت: آمریکایی که قرارداد برجام را پیش چشم جهانیان پاره کرد، قابل مذاکره نیست و توصیه به مذاکره ساده لوحی سیاسی است؛ نسخه دادن درباره پذیرفتن داوطلبانه تعلیق غنی سازی و مذاکره جامع نشان آن است که گویندگان این سخن‌ها، عبرت نگرفتند.

به گزارش فراز، آیت الله سید احمد خاتمی امام جمعه موقت تهران در خطبه‌ی سیاسی نماز جمعه ۲ آبان ۱۴۰۴ تهران با اشاره به بیانات رهبر انقلاب در دیدار تعدادی از قهرمانان رشته‌های مختلف ورزشی و مدال آوران مسابقات جهانی گفت: رهنمودهای رهبری در این دیدار شامل دو عنصر بود؛ عنصر اول «امید» بود و ایشان فرمودند که ایران عزیز و جوانانش مظهر امید هستند و کشور ما به لطف خدا در رتبه اول تحقیقاتی جهان در رشته‌های مختلف نظیر نانو، لیزر، هسته‌ای، صنایع گوناگون نظامی و پزشکی قرار دارد و این‌ها مایه امید است و ایشان بارها فرمودند که من آینده را به مراتب روشن‌تر از گذشته می‌دانم و بر اساس آیات قرآن نیز امید مایه رشد و نشاط کشور است.

وی افزود: عنصر دومی که در رهنمودهای رهبر انقلاب بود، «عزت» و «اقتدار» بود؛ مقام معظم رهبری دروغ‌های ترامپ را افشا کردند. ترامپ به دروغ می گوید که در جنگ با تروریسم است در حالی که در جنگ غزه شاهد بودیم که همه کاره نه رژیم صهیونیستی بلکه رژیم آمریکا همه کاره بود و آنها بیش از ۲۰ هزار کودک را کشتند و در این ۲ سال حدود ۷۰ هزار نفر را کشتند؛ همچنین در ایران ما بیش از هزار نفر را به شهادت رساندند که در میان آن‌ها نوزاد، طفل و خانم بی پناه بود.

امام جمعه موقت تهران با تاکید بر اینکه ترامپ تروریست است و اگر دنیا می‌خواهد یک تروریست را شناسایی کند، آن تروریست، شخص ترامپ است، افزود: ترامپ اعتراف کرد که شهید سلیمانی ما را به شهادت رساند و شهدای هسته‌ای ما از جمله شهیدان طهرانچی و عباسی را آنها به شهادت رساندند. ترامپ تروریست و تروریست پرور است و دروغ است که می‌خواهند با تروریسم مبارزه کنند. ترامپ همچنین در دروغی آشکار ادعای دوستی با مردم ایران را دارد؛ این در حالی است که از ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ تا کنون که بیش از ۷۰ سال می‌شود، آمریکایی‌ها در این کشور جنایت کرد و یک رژیم سیاه و جهنمی شکنجه‌گر را به نام پهلوی بر کشور مسلط کردند؛ آیا این‌ها دوست ملت هستند؟ جاسوس خانه آنها مرکز توطئه علیه ملت ایران بود و از نگاه آن‌ها هر کسی که در مقابل شرارت‌شان بایستد تروریست است؛ از نگاه آن‌ها حزب الله لبنان، انصار الله یمن و حشد الشعبی عراق و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تروریست است اما نگاه ملت‌های آزاده اینگونه نیست و آنها حزب الله، انصارالله، حشد الشعبی و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را تحسین می‌کنند که در برابر شرارت‌های آمریکا ایستاده‌اند.

خاتمی عنوان کرد: یکی دیگر از دروغ‌های شاخداری که ترامپ گفته این است که «اهل معامله با ملت ایران هستم»؛ معامله‌ای که نتیجه آن از قبل معلوم است و با زورگویی همراه باشد، معامله نیست بلکه تسلیم است و ملت عاشورایی ایران تسلیم پذیر نخواهند بود. حرف ما این است که اصلاً شما چه کاره‌ی دنیا هستید که می‌گویید کشوری صنعت هسته‌ای نداشته باشد و کشور دیگری داشته باشد؟ آن‌ها زورگو هستند و همانند فرعون با زورگویی‌شان می‌خواهند چیزی را پیش ببرند؛ منطق آنها زور و مصداق همانی است که بوعلی سینا گفت؛ او گفت که «من از گاو می‌ترسم چون سلاح دارد ولی عقل ندارد»؛ من به آمریکایی‌ها و ترامپ می‌گویم که به یاری خدا، ملت ایران شاخ این گاو وحشی را خواهد شکست.

وی همچنین با اشاره به پایان مدت قطعنامه ۲۲۳۱ موسوم به برجام گفت: دو هفته قبل قرارداد کذایی ۱۰ ساله برجام به پایان رسید. راجع به برجام و این پرونده غم‌بار، دنیایی حرف است؛ معارف ما می‌گوید که به دشمن نباید خوش‌بین بود بلکه به همه چیز دشمن ولو لبخندش باید بدبین بود. همچنین امیرالمومنین (ع) فرموده‌است که اعتماد کردن به دشمن، عامل فریب است. باید عبرت گرفت و گذشته چراغ راه آینده باشد؛ این عبرت می‌گوید که آمریکایی که قرارداد برجام را پیش چشم جهانیان پاره کرد، قابل مذاکره نیست و توصیه به مذاکره ساده لوحی سیاسی است؛ نسخه دادن درباره پذیرفتن داوطلبانه تعلیق غنی سازی و مذاکره جامع نشان آن است که گویندگان این سخن‌ها، عبرت نگرفتند. در این زمینه وزیر امور خارجه به درستی گفته است که آمریکا زیاده خواه است و به میز مذاکره برنمی‌گردیم؛ این سخن مورد تایید و موضع انقلاب اسلامی است.

خطیب نماز جمعه تهران همچنین با اشاره به نقض آتش بس از سوی رژیم صهیونیستی اظهار کرد: بعد از دو سال جنایات بی‌امان صهیونیست‌ها مجبور شدند که آتش بس را بپذیرند اما رژیم صهیونیستی پایبند به هیچ یک از قوانین نیست و به معنای دقیق کلمه وحشی است؛ این رژیم از آغاز آتش بس که دو هفته از آن نمی‌گذرد، تاکنون ۸۰ مرتبه آتش بس را نقض کرده است و ۹۷ فلسطینی را شهید و ۲۲۰ نفر را مجروح و بسیاری ازمنازل و اردوگاه‌های فلسطینی‌ها را ویران کرده است.

وی با اشاره به برگزاری اجلاس صلح غزه در شرم الشیخ پایتخت مصر، ادامه‌داد: این آتش بس در شرم الشیخ با حضور ترامپ و سران بیش از ۲۰ کشور جهان اعم از انگلیس، فرانسه و آلمان که همه در جنایات غزه دست داشتند، شکل گرفت و ترامپ همه روسای جمهوری که در این اجلاس حضور داشتند را تحقیر کرد، دریغ از اینکه یک غیرتمند پیدا شود و در مقابل این کانون غرور و نخوت بایستد. درباره این آتش بس واسطه‌ها از جمله مصر باید دقت کنند که رژیم صهیونیستی خونخوار است و باید جلوی خونخواری این رژیم وحشی بایستند.

امام جمعه موقت تهران در ادامه با اشاره به در پیش بودن سالروز ولادت حضرت زینب (س) گفت: زینب (س)، شخصیت بزرگی است که فاطمه(س) ثانی است و  عاشورای حسینی به این شیرزن قهرمان مدیون است چرا که او در روز عاشورا پرستار امام معصوم شد و نامگذاری این روز به نام «پرستار» اقدام بسیار خوبی است. پرستاران قشر خدمتگزاری هستند که بخشی از پروسه درمان بر عهده آن‌هاست. امیدواریم که مسئولان ان شاءالله بیش از گذشته به زندگی و معیشت آنها رسیدگی کنند.

خاتمی همچنین با اشاره به آزادی مهدیه اسفندیاری از زندان‌های فرانسه که به جرم مقابله با جنایات رژیم صهیونیستی دستگیر شد، تاکید کرد: این آزادی مایه خوشحالی‌ است اما مایه بد حالی نیز است چراکه فرانسه در این عرصه به عنوان عامل رژیم صهیونیستی عمل کرد.

وی در ادامه به تصمیم اتخاذ شده از سوی بانک مرکزی و مسئولان مربوطه در خصوص ادغام بانک آینده در بانک ملی ایران اشاره و اظهار کرد: حرکتی که در مورد بانک آینده صورت گرفت حرکت مناسبی است و امیدواریم که این حرکت درست، کند نشود.

امام جمعه موقت تهران همچنین به برگزاری کنگره‌ی بین‌المللی بزرگداشت علامه میرزای نائینی در قم طی روز گذشته اشاره کرد و گفت: دیروز بزرگداشت مرحوم علامه نائینی بود و مقام معظم رهبری فرمایشات بسیار جالبی در این زمینه داشتند که روح این فرمایشات این جمله بود که اندیشه سیاسی ایشان همان بود که امروز به نام جمهوری اسلامی ایران، در ایران اجرا می‌شود. 

آیت الله خاتمی در پایان خطبه‌ی سیاسی نماز جمعه این هفته تهران با اشاره به در پیش بودن سالروز شهادت محمدحسین فهمیده و نام‌گذاری این روز به نام روز نوجوان و بسیج دانش آموزی تصریح کرد: روحیه بسیجی کشور را حفظ کرده، حفظ می‌کند و حفظ خواهد کرد.

 آیت‌الله خاتمی همچنین در خطبه‌ی عبادی نماز جمعه این هفته تهران با تاکید بر اهمیت دل‌بستگی به خدا گفت: در این دنیا جاذبه‌های بسیاری وجود دارد که برخی درونی و برخی بیرونی است! سلامتی جاذبه‌ی درونی و مال و ثروت و داشتن طرفدار و حزب و گروه از جمله‌ی جاذبه‌های بیرونی است که به گفته امیرالمومنین (ع) نباید به آنها دل بست و به آنها غره شد بلکه باید فقط به خدا دل بست؛ هر کسی که به غیر خدا دل ببندد ناامید خواهد شد اما آن کسی که به خدا دل بسته است، روز به روز این دلبستگی و علاقه بیشتر می‌شود. با دل بستن به خدا تاکنون تمام توطئه‌ها خنثی شده و خنثی خواهد شد و به لطف خدا امامین انقلاب اینگونه بوده و هستند.

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
افتتاح 43 مدرسه کیمیای دانش در مسیر ایفای مسئولیت‌های اجتماعی
معماری بقا و جهش صنعتی؛ درس‌های تاریخی خروج از تله انزوای فناوری
صدور هشدار نارنجی؛ طوفان، رگبار سیل‌آسا و مواج‌شدن خزر در راه است
تأمین مالی پروژه‌های گردشگری با استفاده از ظرفیت‌های بانک شهر
تفاوت ساختاری «جنگ سرد» و «جنگ فرسایشی»
هشدار ترامپ درباره احتمال اجرای عملیات نظامی تازه علیه ایران
چگونه با متاتریدر تحلیل تکنیکال انجام دهیم؟ راهنمای معامله‌گران
خبرگزاری کره جنوبی از سفر کیم جونگ اون به چین خبر داد
محسنی‌اژه‌ای در نشست با اقتصاددانان: حل بحران‌های اقتصادی نیازمند اجماع، واقع‌بینی و آرایش جنگی است
چگونه تسلط انرژی ترامپ به غرور مفرط تبدیل شد
بهسازی یک جاده آنتنی دیگر در خوزستان / تسهیل تردد میان روستای سور مقداد و شهر امیدیه با پیگیری امیر حیات مقدم
ریزش سنگین طلا در بازار‌های جهانی؛ عقب‌نشینی هر اونس طلا به کانال ۳ هزار دلاری
جهش سه‌دلاری قیمت نفت برنت به ۱۱۶ دلار و ۷۲ سنت در پی حملات انصارالله
با تشدید بحران، فرصت برای امدادرسانی به شهر تعز در یمن رو به پایان است
وزرای خارجه اروپا و خاورمیانه بر لزوم دیپلماسی و پرهیز از حملات جدید به ایران تأکید کردند
میان‌دوره‌ای ۲۰۲۶؛ رأی‌گیری جهانی در لباس انتخابات داخلی آمریکا
سنتز عهدشکنی؛ کارنامه تاریخی واشنگتن در انهدام معاهدات بین‌المللی و پشت کردن به متحدان
از حاشیه تا ائتلاف اضطراری؛ واکاوی ساختاری جایگاه اعراب ۴۸ در سپهر سیاسی اسرائیل
از صلح پاریس تا پایان جنگ آمریکا و ویتنام؛ واکاوی یک توافق
بخش مراقبت‌های ویژه قلبی (CCU) بیمارستان نوید بندر امام استان خوزستان راه‌اندازی شد
تناقض در رفتار برجامی ترامپ | چرا واشنگتن ۱۷ ماه پس از شعارهای انتخاباتی در توافق ماند؟
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
حمایت از واحدهای آسیب‌دیده جنگ ۴۰ روزه/ پرداخت بیش از ۷ همت تسهیلات حمایتی از سوی بانک ملی ایران
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
بخش مراقبت‌های ویژه قلبی (CCU) بیمارستان نوید بندر امام استان خوزستان راه‌اندازی شد
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
افتتاح 43 مدرسه کیمیای دانش در مسیر ایفای مسئولیت‌های اجتماعی
حمایت از واحدهای آسیب‌دیده جنگ ۴۰ روزه/ پرداخت بیش از ۷ همت تسهیلات حمایتی از سوی بانک ملی ایران
جهش سه‌دلاری قیمت نفت برنت به ۱۱۶ دلار و ۷۲ سنت در پی حملات انصارالله
چگونه تسلط انرژی ترامپ به غرور مفرط تبدیل شد
ریزش سنگین طلا در بازار‌های جهانی؛ عقب‌نشینی هر اونس طلا به کانال ۳ هزار دلاری
محسنی‌اژه‌ای در نشست با اقتصاددانان: حل بحران‌های اقتصادی نیازمند اجماع، واقع‌بینی و آرایش جنگی است
با تشدید بحران، فرصت برای امدادرسانی به شهر تعز در یمن رو به پایان است
بهسازی یک جاده آنتنی دیگر در خوزستان / تسهیل تردد میان روستای سور مقداد و شهر امیدیه با پیگیری امیر حیات مقدم
وزرای خارجه اروپا و خاورمیانه بر لزوم دیپلماسی و پرهیز از حملات جدید به ایران تأکید کردند
تأمین مالی پروژه‌های گردشگری با استفاده از ظرفیت‌های بانک شهر
پیشنهاد سردبیر
زندگی