سه‌شنبه ۰۶ آبان ۱۴۰۴ 28 October 2025
سه‌شنبه ۰۶ آبان ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۴
کد خبر: ۱۰۵۱۹۹

ژاپن نخستین بخش از موشک‌های آمریکایی را از ترامپ تحویل گرفت

ژاپن نخستین بخش از موشک‌های آمریکایی را از ترامپ تحویل گرفت
ترامپ در جمع سربازان آمریکایی بر روی عرشه ناو هواپیمابر جورج واشنگتن در ژاپن گفت، تحویل نخستین بخش از موشک‌های آمریکایی برای ژاپن را که در جنگنده‌های اف-۳۵ مورد استفاده قرار می‌گیرند، تایید کرده است.
 

اوایل امروز و در جریان دیدار «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا و «سانائه تاکایچی» نخست وزیر ژاپن، رئیس جمهور آمریکا گفت که توکیو سفارش بزرگی برای تجهیزات نظامی آمریکایی داده است.

ترامپ گفت: «با کمال مسرت اعلام می‌کنم که اولین محموله موشک‌ها را تایید کرده‌ام. آنها قرار است برای جنگنده‌های اف-۳۵ ژاپن به نیروهای دفاعی این کشور در روزهای آتی تحویل داده شود. با این رویه، از برنامه جلوتر هستند.»

رئیس‌جمهور آمریکا در بخش دیگری از صحبت هایش بر عرشه این ناوهواپیمابر گفت: هیچ نیروی دریایی در جهان حتی در خواب هم نمی‌تواند تهدیدی برای نیروی دریایی آمریکا باشد و حتی نزدیک به آن هم نیست.

وی خاطرنشان کرد: «هیچ دشمنی حتی خواب تهدید نیروی دریایی آمریکا را هم نمی‌بیند. هیچ نیروی دریایی حتی به آن نزدیک هم نمی‌شود و اگر این کار را بکنند، ملوانان آمریکایی آماده هستند تا آنها را در هم بشکند، غرق کند و به ورطه نیستی بکشاند.»

البته ترامپ بعدا از گفته‌هایش پشیمان شد و گفت که این اظهاراتش وحشتناک بوده چون او را از کاندیداتوری برای جایزه صلح نوبل حذف می‌کند.

وی همچنین افزود، اوضاع بهتر خواهد شد اگر ما از طریق قدرت به صلح برسیم.

ژاپن نخستین بخش از موشک‌های آمریکایی را از ترامپ تحویل گرفت
 
سربازان آمریکایی در اوکیناوا

ترامپ در جمع نیروهای دریایی آمریکایی در ژاپن همچنین گفت: «من همیشه می‌خواستم دریاسالار شوم. من عاشق یونیفرم‌ها، ستاره‌ها و نوارها و آن آدم‌ها هستم، اما آنها خیلی خوب هستند، من نمی‌توانستم با آنها رقابت کنم.»

وی در بخش دیگری از صحبت هایش گفت، ایالات متحده و ژاپن در زمینه کشتی‌سازی با هم همکاری خواهند کرد و ادامه داد: «ما شروع به ساخت کشتی کرده‌ایم. همچنین قرار است با ژاپن در زمینه ساخت کشتی همکاری کنیم. ما قرار است کشتی‌های زیادی بسازیم.»

ترامپ در ادامه بار دیگر مدعی شد که به درگیری‌های کوزوو-صربستان، کنگو-روآندا، پاکستان-هند، اسرائیل-ایران، مصر-اتیوپی، ارمنستان- جمهوری آذربایجان، کامبوج-تایلند و غزه پایان داده است.

رئیس جمهور آمریکا همچنین افزود، شرکت خودروسازی ژاپنی تویوتا موافقت کرده است که بیش از ۱۰ میلیارد دلار برای ساخت کارخانه‌های خودروسازی در سراسر ایالات متحده سرمایه‌گذاری کند.

وی افزود: «واشنگتن آماده است تا برای تامین صلح و امنیت در شهرهای آمریکا «نیروهایی فراتر از گارد ملی» مستقر کند. ما شهرهایی داریم که مشکل دارند. ما نمی‌توانیم شهرهایی داشته باشیم که مشکل داشته باشند. برای همین ما گارد ملی خود را اعزام می‌کنیم. اگر به تعداد بیشتری از گارد ملی نیاز داشته باشیم، تعداد بیشتری از گارد ملی اعزام خواهیم کرد، زیرا قرار است شهرهای امنی داشته باشیم. قرار نیست در شهرهایمان مردم کشته شوند.  چه مردم این را دوست داشته باشند چه نداشته باشند، این کاری است که ما انجام می‌دهیم.»

سانائه تاکایچی نخست وزیر ژاپن نیز در این سخنرانی در کنار ترامپ گفت، مصمم است اتحاد بین ژاپن و ایالات متحده را به سطوح بالاتری ارتقا دهد.

نخست وزیر ژاپن خاطرنشان کرد، این کشور متعهد به تقویت اساسی قابلیت‌های دفاعی خود و آماده است تا به طور فعالتری در صلح و ثبات منطقه مشارکت کند.

وی حضور ناو هواپیمابر آمریکایی در ژاپن را نمادی از حفاظت از صلح و آزادی در منطقه دانست و از نیروهای آمریکایی بابت حفاظت از امنیت ژاپن و منطقه به صورت شبانه روزی قدردانی کرد.

نخست وزیر ژاپن همچنین خاطرنشان کرد: «ما با وضعیت امنیتی غیرمنتظره‌ای روبرو هستیم و صلح را نمی‌توان فقط با کلمات و واژگان حفظ کرد بلکه نیازمند اقدام و تصمیم قاطع است. ژاپن به تقویت افزایش ظرفیت‌های دفاعی خود و مشارکت بیشتر در صلح و ثبات منطقه‌ای متعهد است.»

منبع:ایسنا

برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

کرملین: اوکراین به ادامه مذاکرات بی‌میل است

اعتراف قلعه‌نویی: می‌دانم ایرادهای زیادی داریم

شاخص بازار بورس؛ سه‌شنبه ۶ آبان ۱۴۰۴

تصاویری از انتقال صابر کاظمی، والیبالیست جوان ایرانی از قطر به تهران

کارگران پارس جنوبی در اعتراض به برآورده نشدن مطالبات معیشتی و کاری راهپیمایی کردند

وزیر خارجه کره‌شمالی: در تقویت قابلیت‌های دفاعی خود تردید نمی‌کنیم

ارز تک‌نرخی می‌شود؟!

جزئیات دیدار وزیر کشور پاکستان با پزشکیان

رسیدگی به ۵۰۰ هزار پرونده تصادفات در سال بدون نیاز به فرایند قضائی

ویدیو؛ تنش در صحن شورای شهر بر سر دستاوردهای شهرداری زاکانی

بعضا افراد غیر مسئولی حرف‌های خودشان را از زبان پزشکی قانونی می‌گویند | پرونده پژمان جمشیدی یا ارجاع نشده یا مطلع نیستم

سخنگوی قوه قضائیه: پرونده کشتی توقیف شده اسرائیلی، با صدور کیفرخواست ویژه به دادگاه ارسال شده

عضو شورای شهر: اینکه تصور کنیم در یک حزب هستیم و اینجا آمده‌ایم تا فقط از هم حمایت کنیم، در شأن هیچ‌یک از اعضای شورا نیست | هنر ما باید این باشد که درد مردم را بفهمیم | انتقاد از ضعف روشنایی و موانع در پیاده‌روها

کشف ۱۴۵ تُن کالای اساسی احتکار شده توسط پلیس امنیت اقتصادی

پیشنهاد سردبیر
زندگی