يکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ 16 November 2025
يکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ - ۰۸:۵۰
کد خبر: ۱۰۶۴۷۱

سفارت روسیه در واشنگتن: پنجره‌ای برای عادی‌سازی روابط با آمریکا باز شده

سفارت روسیه در واشنگتن: پنجره‌ای برای عادی‌سازی روابط با آمریکا باز شده
سفارت روسیه در آمریکا اعلام کرد که "فرصت و پنجره ای» برای عادی‌سازی روابط میان دو کشور باز شده است.

 

به گزارش روزنامه اینترنتی فراز به نقل از تاس، سفارت روسیه در واشنگتن بامداد یکشنبه در پیامی به مناسبت نود و دومین سالگرد ایجاد روابط دیپلماتیک میان مسکو و آمریکا اعلام کرد: در دنیای چندقطبی امروز که ادعای رهبری انحصاری دیگر جایی ندارد ، پنجره ای باز شده است تا روسیه و آمریکا بعنوان قدرت‌های بزرگ روابط خود را بر اساس اصول برابری، احترام به منافع متقابل و همزیستی غیرتقابلی عادی‌سازی کنند.

بنا بر گزارش ایرنا، سفارت روسیه افزود که تا پیش از برقراری روابط دیپلماتیک میان ۲ کشور در ۱۶ نوامبر ۱۹۳۳، دو طرف «روابط غیررسمی داشتند و نخبگان حاکم آمریکا به مدت ۱۶ سال از تعامل با شوروی جوان خودداری می‌کردند و آن را تهدیدی علیه موجودیت دنیای متمدن می‌دانستند.»

این سفارتخانه یادآور شد که روابط دو کشور در سالیان بعد با فراز و نشیب رشد کرد؛ از هم‌رزم بودن در جنگ جهانی دوم گرفته تا رقابت شدید در طول جنگ سرد.

سفارت روسیه در واشنگتن افزود: این دو ابرقدرت علاوه بر لحظات مثبتی همچون کار مشترک در مورد ایجاد سازمان ملل و توسعه توافقنامه‌های بنیادین کنترل تسلیحات و فرستادن سایوز شوروی و آپولوی آمریکایی به ماموریت‌های فضایی در سال ۱۹۷۵، بارها به تقابل خطرناک نزدیک شدند؛ از جمله در جریان بحران موشکی کوبا و حادثه بوئینگ کره جنوبی. با این حال، ۲ کشور همواره راه‌حل‌هایی پیدا کرده و مسئولیت خود را در قبال سرنوشت کره زمین پذیرفتند.

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

خداحافظی قریب‌الوقوع عارف از معاون اولی | مومنی و جهانگیری گزینه‌هایی جایگزینی عارف | شانس مومنی بیشتر است | جانشین احتمالی مومنی در وزارت کشور کیست؟

زاکانی، حوض مدور تئاتر شهر را با خاک یکسان کرد

مسیح مهاجری درباره تاسیس اندیشکده برای مرحوم رئیسی: مردم از قدیس‌پروری‌ها با هزینه بیت‌المال استقبال نمی‌کنند | عطر آنست که خود ببوید نه آنکه عطار بگوید

احساسات در بازار رمزارزها وخیم شد

پازل گمشده در دومینوی رکوردهای طلای جهانی

آغاز پیش‌فروش بلیت‌ قطارهای مسافری آذرماه از امروز

خروج ۴۷۰ هزار اتباع غیرمجاز در ۵۰ روز؛ ۳هزار کلاس درس خالی شد

این خودروهای داخلی میلیاردی قیمت خوردند +جدول

وزیر خارجه ترکیه: آنکارا در صورت لزوم، نیروی نظامی به غزه اعزام می‌کند

سد‌های تهران فقط تا آخر آبان آب دارند | از قطرات پایانی سدها استفاده می‌کنیم

انتصاب معتمد جریان جلیلی - پایداری در دولت چهاردهم؛ روزنامه اصلاح‌طلب: نخبگان طرفدار پزشکیان در کنج عزلت به سر می‌برند

مشتریان با این خودروها خداحافظی کردند +جدول

سفارت روسیه در واشنگتن: پنجره‌ای برای عادی‌سازی روابط با آمریکا باز شده

تصمیم‌گیری برای اصلاح قیمت بنزین ناگزیر است، فرقی ندارد دولت پزشکیان باشد یا دولتی دیگر

پیشنهاد سردبیر
زندگی