شاخص بازار بورس؛ یکشنبه ۲۵ آبان۱۴۰۴
به گزارش روزنامه اینترنتی فراز، امروز (۲۵ آبان ماه) شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران با رشد ۳۴ هزار و ۵۹ واحدی به سه میلیون و ۱۳۹ هزار و ۵۸۵ واحد رسید که بیانگر رشد ۱.۱ درصدی و در ادامه حمایت شش هزار واحدی روز گذشته (شنبه) بود و این در حالی است که شاخص بازار سهام از روز سهشنبه (۱۳ آبان ماه جاری)، روند کاهشی به خود گرفته بود و عقبنشینی خود را از کانال ۳.۲ میلیون واحد آغاز کرده بود.
امروز همچنین شاخص کل هم وزن نیز با رشد ۷۶۱۰ واحدی به ۹۱۴ هزار و ۹۳۷ واحد رسید که در ادامه رشد ۳۶۷۱ واحدی روز گذشته بود و ارزش معاملات به ۱۱ هزار و ۸۳۸ همت رسید.
به نوشته ایسنا، نمادهای پرتراکنش امروز «مهرگان، وبملت، خودرو، خساپا، فولاد، شپنا و فملی» بودند و نمادهای «فملی، فارس، شپنا، وبملت، وغدیر، شتران و شستا» بیشترین تاثیر را بر شاخص کل بر جای گذاشتند.
شاخص کل فرابورس نیز، امروز با رشد ۱۸۷ واحدی به ۲۸ هزار و ۱۰۵ واحد رسید و شاخص کل هم وزن آن نیز با رشد ۱۳۹۵ واحدی به ۱۵۷ هزار و ۲۹۴ واحد رسید و نمادهای «آریا، سامان، فرز، شگویا، زاگرس، شاوان و ساوه» بیشترین تاثر را بر شاخل کل فرابورس گذاشتند و نمادهای «زفارس، پتوسعه، فرز، کیسون، رپویا، نان و مهر» نیز پرتراکنشترین نمادها در معاملات امروز فرابورس بودند.
در گفتوگو با هاشم اورعی رییس اتحادیه انجمنهای انرژی ایران، مطرح شد
حسین راغفر در گفتوگو با فراز مطرح کرد
- تازهها
- پربازدیدها
آزمون صداقت میدری؛ در گفتوگو با سمیه گلپور بررسی شد
امسال واکسن آنفولانزا وارد میشود؟
در گفتوگو با هاشم اورعی رییس اتحادیه انجمنهای انرژی ایران، مطرح شد
گفتوگوی فراز با سخنگوی صنعت آب کشور
گزارش تصویری اختصاصی فراز از مراسم بدرقه رهبر جانفدا
علی باقری دبیر کل حزب اطلاحطلب «عهد» در گفتگو با فراز: