۱۸ شهريور ۱۴۰۵ ۱۲:۱۹
سه‌شنبه ۰۵ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۹
کد خبر: ۱۱۲۰۱۱

مدیرعامل شرکت مالیبل‌سایپا عنوان کرد: رشد ۴۲ درصدی تولید در شرکت مالیبل و تحقق 380 هزار دلار صادرات/ هدف‌گذاری شرکت مالیبل برای بازگشت به بازار اروپا و تنوع‌بخشی به درآمدها

مدیرعامل شرکت مالیبل‌سایپا عنوان کرد:
رشد ۴۲ درصدی تولید در شرکت مالیبل و تحقق 380 هزار دلار صادرات/ هدف‌گذاری شرکت مالیبل برای بازگشت به بازار اروپا و تنوع‌بخشی به درآمدها
در راستای پویش «#سایپا_رسانه» و با هدف تقویت ارتباط مستقیم رسانه‌ها با بدنه تولید خودرو، جمعی از خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای از شرکت مالیبل‌سایپا بازدید کردند و مدیرعامل این شرکت در نشست خبری که پس از این بازدید برگزار شد، از رشد ۴۲ درصدی تولید چدن و تحقق 380 هزار دلار صادرات در نیمه دوم سال جاری خبر داد.

به گزارش سایپانیوز، فریور رنجبران، مدیرعامل شرکت مالیبل‌سایپا، در نشست خبری که پس از بازدید خبرنگاران از این شرکت برگزار شد، اظهار داشت: موفقیت هر مجموعه صنعتی حاصل تلاش جمعی در سطوح مختلف فنی، مدیریتی و اقتصادی است و زمانی می‌توان از ایفای نقش مؤثر در توسعه صنعت سخن گفت که خلق ارزش افزوده به‌صورت مستمر محقق شود.

 

وی با تأکید بر جایگاه کلیدی مالیبل در صنعت خودروسازی افزود: در زنجیره تأمین، تولید هر قطعه مستقیماً با تیراژ نهایی خودرو ارتباط دارد؛ به‌گونه‌ای که کاهش تولید یک قطعه می‌تواند به کاهش تولید یک خودرو منجر شود. از این‌رو مسئولیت تأمین‌کنندگان در پایداری تولید خودروسازان، مسئولیتی راهبردی و تعیین‌کننده است.

 

رنجبران با اشاره به سابقه فعالیت شرکت مالیبل‌سایپا تصریح کرد: این شرکت اگرچه در ابتدا با مأموریت صرف تولید قطعات خودرو تأسیس نشد، اما طی سال‌های فعالیت خود با اتکا به دانش فنی، تجربه انباشته‌شده و توسعه زیرساخت‌ها، به جایگاهی تخصصی در حوزه ریخته‌گری چدن و آلومینیوم و همچنین ماشین‌کاری دست یافته است. امروز توانمندی شرکت تنها مبتنی بر تجهیزات نیست، بلکه بر پایه دانش مهندسی و عبور از چالش‌های اقتصادی شکل گرفته است.

 

وی یکی از رویکردهای شاخص این شرکت را استفاده بهینه از ضایعات فلزی عنوان کرد و افزود: بخشی از مواد اولیه ما از ضایعات فلزی سایر خطوط تولید تأمین می‌شود؛ موادی که در بسیاری از مجموعه‌ها به‌عنوان دورریز تلقی می‌شود، در این شرکت پس از فرآوری و ذوب به قطعات چدنی و آلومینیومی باکیفیت تبدیل می‌شود. این فرآیند علاوه بر جلوگیری از اتلاف منابع، نقش مؤثری در کاهش بهای تمام‌شده و افزایش ارزش افزوده دارد.

 

جهش فروش در پنج ماه اخیر

 

رنجبران عملکرد ماه‌های اخیر شرکت را موفق ارزیابی کرد و گفت: از آبان‌ماه تاکنون، روند فروش شرکت شتاب گرفته است؛ به‌گونه‌ای که تنها در بهمن‌ماه، میزان فروش قطعات یدکی معادل فروش شش‌ماهه نخست سال ۱۴۰۴ بوده است. هدف‌گذاری ما دو برابر کردن فروش تا پایان سال است.

 

هدف‌گذاری برای بازگشت به بازار اروپا

 

مدیرعامل شرکت مالیبل‌سایپا با اشاره به سوابق صادراتی شرکت مالیبل اظهار کرد: در گذشته همکاری‌هایی با کشورهایی همچون ایتالیا و آلمان داشته‌ایم. هرچند در مقاطعی این روابط محدود شد، اما بازارهای منطقه‌ای به‌ویژه عراق توسعه یافت. اکنون برنامه راهبردی ما بازگشت به بازار اروپا و احیای همکاری با مشتریان پیشین است و مکاتبات اولیه در این زمینه انجام شده است.

 

رشد ۴۲ درصدی تولید چدن

 

وی با اشاره به برنامه‌های بهبود و بازمهندسی فرآیندها اعلام کرد: طی ماه‌های اخیر تولید در بخش چدن با رشد ۴۲ درصدی همراه بوده است. این رشد در شرایطی محقق شده که صنعت همچنان با محدودیت‌های ناشی از تحریم و افزایش قیمت مواد اولیه روبه‌رو است، اما با تمرکز بر بهره‌وری، کنترل هزینه‌ها و مدیریت منابع، روند پایدار تولید حفظ شده است.

 

مدیرعامل شرکت مالیبل همچنین از تحقق 380 هزار دلار فروش صادراتی در نیمه دوم سال جاری خبر داد و افزود: با توجه به برنامه‌های بازاریابی هدفمند و جذب مشتریان جدید، پیش‌بینی می‌شود این رقم تا پایان سال به 400 هزار دلار افزایش پیدا کند.

 

وی تأکید کرد: تقویت حضور در بازارهای بین‌المللی و تنوع‌بخشی به سبد صادراتی از اولویت‌های کلیدی شرکت است و تلاش می‌شود ضمن افزایش درآمد ارزی، سهم مالیبل‌سایپا در زنجیره جهانی تأمین قطعات خودرو ارتقا یابد.

 

مدیرعامل مالیبل‌سایپا همچنین با اشاره به اقدامات انجام‌شده در بخش ماشین‌کاری تصریح کرد: تمامی فرآیندهای ماشین‌کاری با تکیه بر ماشین‌آلات داخلی انجام می‌شود و بخشی از قالب‌های خارج‌شده از چرخه تولید نیز بازسازی و مجدداً فعال شده‌اند که این اقدام علاوه بر کاهش هزینه‌های سرمایه‌گذاری، موجب ارتقای بهره‌وری شده است.

 

گفتنی است پیش از برگزاری نشست خبری، خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای با حضور در خطوط تولید شرکت مالیبل، از نزدیک در جریان فرآیندهای ریخته‌گری، ماشین‌کاری و بازیافت مواد اولیه قرار گرفتند.

برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
«نبرد هرمز» روز شصت و یکم | گزارش درحال به روز رسانی
تابستان داغ صنایع بورسی؛ درآمد شرکت‌ها از تورم جلو زد!
مدیریت مصرف تهرانی‌ها جواب داد! | به اندازه سد کرج آب صرفه‌جویی شد
ایران خودرو گران می کند، شورای رقابت نظاره می کند؛ مردم تاوان کدام تصمیم را می‌دهند؟
با حضور وزیر میراث فرهنگی و به یاد شهدای مدرسه شجره طیبه میناب برگزار شد؛ رونمایی از بسته فرهنگی «با هم برای ایران» توسط بانک ملی
«نبرد هرمز» شصتمین روز | واکنش قالیباف به شکار زیرسطحی آمریکایی در تنگۀ هرمز: ناک اوت!
قدردانی وزیر نیرو از نقش‌آفرینی ملی «بانک دی»
جوایز برندگان نظرسنجی رضایت مشتریان واریز شد
هزار وعده‌ی «احمد» یکی وفا نکند! | وعده افزایش دستمزد کارگران در نیمه دوم سال محقق می‌شود؟
سطح یک نسبت توانگری مالی
افزایش سرمایه ۱۰۷۲ درصدی شرکت پارس خودرو / سرمایه پارس‌خودرو به بیش از ۱۳۳ همت می‌رسد
یک مقام آگاه به فراز: روسیه و چین اعلام آمادگی کرده‌اند | همه چیز معطل تامین ارز است
بازآفرینی مراکز رشد در عصر هوش مصنوعی؛ حرکت از استقرار استارتاپ‌ها به پلتفرم ارزش‌آفرین
اولویت مدیرعامل پتروشیمی فارابی در شرایط جنگی: سود بیشتر به قیمت کاهش تولید! | مدیران تاپیکو و تامین اجتماعی از اولویت‌های بهزاد قلی‌پور مطلع‌اند؟
*ساعات ارائه خدمات شعب بانک گردشگری از تاریخ ۱۶ شهریور ۱۴۰۵ اعلام شد. *
توقیف نفتکش توسط نیرو‌های یمنی در بندر عدن
اعلام اولویت‌های پژوهشی سال ۱۴۰۵ بانک دی
«نبرد هرمز» روز پنجاه و نهم | معاون اول رئیس جمهور: جنگ ما تمام نشده است
نیرو‌های ویژه نیروی دریایی آمریکا عملیات مخفی چهارماهه‌ای را برای پاکسازی مین‌های تنگه هرمز انجام دادند
افزایش بی‌سابقه قیمت سوخت در ایالات متحده به دلیل جنگ ایران و مشکلات پالایشگاهی
کاهش ترافیک تنگه هرمز به کمترین میزان از ماه می‌در پی حملات آمریکا و ایران به شناور‌ها
افزایش قیمت نفت در پی حملات متقابل آمریکا و ایران به شناور‌ها
خزانه‌داری سکوهای آنلاین بانک صادرات ایران، راه را برای ست نمودن گواهی طلا و نقره هموار کرد
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
افزایش بی‌سابقه قیمت سوخت در ایالات متحده به دلیل جنگ ایران و مشکلات پالایشگاهی
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
افزایش قیمت نفت در پی حملات متقابل آمریکا و ایران به شناور‌ها
کاهش ترافیک تنگه هرمز به کمترین میزان از ماه می‌در پی حملات آمریکا و ایران به شناور‌ها
نیرو‌های ویژه نیروی دریایی آمریکا عملیات مخفی چهارماهه‌ای را برای پاکسازی مین‌های تنگه هرمز انجام دادند
بازآفرینی مراکز رشد در عصر هوش مصنوعی؛ حرکت از استقرار استارتاپ‌ها به پلتفرم ارزش‌آفرین
توقیف نفتکش توسط نیرو‌های یمنی در بندر عدن
*ساعات ارائه خدمات شعب بانک گردشگری از تاریخ ۱۶ شهریور ۱۴۰۵ اعلام شد. *
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
پیشنهاد سردبیر
زندگی