۱۸ شهريور ۱۴۰۵ ۱۳:۰۵
يکشنبه ۰۲ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۰:۴۱
کد خبر: ۱۱۲۳۹۵

الجزیره: ترامپ سردرگم در جنگ با ایران؛ ارتش تقویت می‌شود، پایان نامشخص

الجزیره: ترامپ سردرگم در جنگ با ایران؛ ارتش تقویت می‌شود، پایان نامشخص
خبرگزاری الجزیره گزارش داد که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در حالی از «کاهش تدریجی» عملیات نظامی علیه ایران سخن می‌گوید که دولت او در حال اعزام نیروهای بیشتر به منطقه و درخواست بودجه هنگفت برای ادامه جنگ است، ضمن اینکه هیچ برنامه مشخصی برای پایان دادن به این درگیری ارائه نشده است.

به گزارش روزنامه اینترنتی فراز، خبرگزاری الجزیره با استناد به گزارش‌های آسوشیتدپرس و خبرگزاری فرانسه، رویکرد متناقض دولت دونالد ترامپ در قبال جنگ با ایران را مورد بررسی قرار داده است. ترامپ اخیراً از «کاهش تدریجی» عملیات نظامی سخن گفته، در حالی که همزمان نیرو‌های نظامی بیشتری به منطقه اعزام شده و ۲۰۰ میلیارد دلار بودجه اضافی از کنگره برای پوشش هزینه‌های جنگ درخواست شده است.

دونالد ترامپ روز جمعه در پیامی در شبکه‌های اجتماعی اعلام کرد که آمریکا «به تحقق اهداف خود بسیار نزدیک شده است» و در حال بررسی «کاهش تدریجی تلاش‌های نظامی عظیم خود در خاورمیانه» است. این اظهارات در حالی مطرح شد که افزایش مجدد قیمت نفت باعث سقوط بازار‌های بورس آمریکا شده بود. دولت او همچنین اعلام کرد تحریم‌های مربوط به نفت بارگیری شده بر روی کشتی‌ها را لغو می‌کند تا به مهار قیمت‌های صعودی سوخت کمک کند.

کارولین لوویت، سخنگوی کاخ سفید، اندکی پس از پیام ترامپ در شبکه اجتماعی اکس (توییتر سابق) توضیح داد: «رئیس‌جمهور و پنتاگون پیش‌بینی کرده بودند که انجام این مأموریت حدود ۴ تا ۶ هفته طول بکشد. روز شنبه هفته سوم جنگ آغاز می‌شود و نیرو‌های مسلح آمریکا کار استثنایی انجام می‌دهند.»

خبرنگار الجزیره در واشنگتن، با اشاره به سخنان سخنگوی کاخ سفید، این بازه زمانی ۴ تا ۶ هفته را «عدد جدیدی» توصیف کرد که دولت ترامپ درباره زمان پایان عملیاتی که آن را «خشم حماسی» نامیده، مطرح می‌کند. این گزارش اشاره داشت که کاخ سفید از زمان آغاز جنگ در ۲۸ فوریه، هرگز شفاف نبوده است که این درگیری چقدر طول خواهد کشید، در چه حوزه‌هایی اقدام صورت خواهد گرفت و معیار نهایی آمریکا برای اعلام پیروزی چیست.

با این وجود، جنگ سه هفته‌ای هیچ نشانه‌ای از نزدیک شدن به پایان را نشان نمی‌دهد. نیرو‌های مشترک آمریکا و اسرائیل، همزمان با جشن نوروز در ایران، پایتخت تهران و مناطق اطراف را هدف حملات خود قرار دادند. گزارش‌ها حاکی از آن است که بر اثر گلوله‌باران یک منطقه مسکونی در شمال ایران، حداقل دو نفر جان خود را از دست داده‌اند. در سوی دیگر، اسرائیل اعلام کرد ایران بامداد شنبه به شلیک موشک به سمت این سرزمین ادامه داده است. عربستان سعودی نیز خبر داد که ۲۰ پهپاد را در منطقه شرقی این کشور، که محل استقرار تأسیسات نفتی مهمی است، در عرض چند ساعت سرنگون کرده است.

الجزیره در ادامه گزارش خود می‌نویسد آمریکا و اسرائیل در مقاطع مختلف، دلایل متفاوتی برای این جنگ عنوان کرده‌اند؛ از جمله امید به تحریک مردم ایران برای تغییر نظام سیاسی و همچنین حذف برنامه‌های هسته‌ای و موشکی این کشور.

در شرایطی که دونالد ترامپ ادعا می‌کند آمریکا «بسیار نزدیک» به تحقق اهداف جنگ است، دولت او همزمان در حال تقویت حضور نظامی خود در منطقه است و ۲۰۰ میلیارد دلار بودجه اضافی از کنگره درخواست کرده است. اوایل هفته جاری، آمریکا مسیر گروه دیگری از کشتی‌های آبی-خاکی حامل ۲۵۰۰ تفنگدار دریایی را از اقیانوس آرام به سمت خاورمیانه تغییر داد. این نیرو‌ها به بیش از ۵۰ هزار سرباز آمریکایی که پیش از این در منطقه حضور داشتند، ملحق خواهند شد.

دونالد ترامپ اعلام کرده که قصد ندارد نیرو‌های زمینی را به ایران اعزام کند، اما همزمان تأکید کرده است که «همه گزینه‌ها را روی میز نگه داشته است».

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
«نبرد هرمز» روز شصت و یکم | گزارش درحال به روز رسانی
تابستان داغ صنایع بورسی؛ درآمد شرکت‌ها از تورم جلو زد!
مدیریت مصرف تهرانی‌ها جواب داد! | به اندازه سد کرج آب صرفه‌جویی شد
ایران خودرو گران می کند، شورای رقابت نظاره می کند؛ مردم تاوان کدام تصمیم را می‌دهند؟
با حضور وزیر میراث فرهنگی و به یاد شهدای مدرسه شجره طیبه میناب برگزار شد؛ رونمایی از بسته فرهنگی «با هم برای ایران» توسط بانک ملی
«نبرد هرمز» شصتمین روز | واکنش قالیباف به شکار زیرسطحی آمریکایی در تنگۀ هرمز: ناک اوت!
قدردانی وزیر نیرو از نقش‌آفرینی ملی «بانک دی»
جوایز برندگان نظرسنجی رضایت مشتریان واریز شد
هزار وعده‌ی «احمد» یکی وفا نکند! | وعده افزایش دستمزد کارگران در نیمه دوم سال محقق می‌شود؟
سطح یک نسبت توانگری مالی
افزایش سرمایه ۱۰۷۲ درصدی شرکت پارس خودرو / سرمایه پارس‌خودرو به بیش از ۱۳۳ همت می‌رسد
یک مقام آگاه به فراز: روسیه و چین اعلام آمادگی کرده‌اند | همه چیز معطل تامین ارز است
بازآفرینی مراکز رشد در عصر هوش مصنوعی؛ حرکت از استقرار استارتاپ‌ها به پلتفرم ارزش‌آفرین
اولویت مدیرعامل پتروشیمی فارابی در شرایط جنگی: سود بیشتر به قیمت کاهش تولید! | مدیران تاپیکو و تامین اجتماعی از اولویت‌های بهزاد قلی‌پور مطلع‌اند؟
*ساعات ارائه خدمات شعب بانک گردشگری از تاریخ ۱۶ شهریور ۱۴۰۵ اعلام شد. *
توقیف نفتکش توسط نیرو‌های یمنی در بندر عدن
اعلام اولویت‌های پژوهشی سال ۱۴۰۵ بانک دی
«نبرد هرمز» روز پنجاه و نهم | معاون اول رئیس جمهور: جنگ ما تمام نشده است
نیرو‌های ویژه نیروی دریایی آمریکا عملیات مخفی چهارماهه‌ای را برای پاکسازی مین‌های تنگه هرمز انجام دادند
افزایش بی‌سابقه قیمت سوخت در ایالات متحده به دلیل جنگ ایران و مشکلات پالایشگاهی
کاهش ترافیک تنگه هرمز به کمترین میزان از ماه می‌در پی حملات آمریکا و ایران به شناور‌ها
افزایش قیمت نفت در پی حملات متقابل آمریکا و ایران به شناور‌ها
خزانه‌داری سکوهای آنلاین بانک صادرات ایران، راه را برای ست نمودن گواهی طلا و نقره هموار کرد
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
افزایش بی‌سابقه قیمت سوخت در ایالات متحده به دلیل جنگ ایران و مشکلات پالایشگاهی
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
افزایش قیمت نفت در پی حملات متقابل آمریکا و ایران به شناور‌ها
کاهش ترافیک تنگه هرمز به کمترین میزان از ماه می‌در پی حملات آمریکا و ایران به شناور‌ها
نیرو‌های ویژه نیروی دریایی آمریکا عملیات مخفی چهارماهه‌ای را برای پاکسازی مین‌های تنگه هرمز انجام دادند
بازآفرینی مراکز رشد در عصر هوش مصنوعی؛ حرکت از استقرار استارتاپ‌ها به پلتفرم ارزش‌آفرین
توقیف نفتکش توسط نیرو‌های یمنی در بندر عدن
*ساعات ارائه خدمات شعب بانک گردشگری از تاریخ ۱۶ شهریور ۱۴۰۵ اعلام شد. *
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
پیشنهاد سردبیر
زندگی