رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت گفت: تاکنون ۲۱۱ نفر از افراد در حال انتقال یا پذیرفته شده که با عناوین مختلف از جمله ارایه مدارک دیپلم متوسطه و پیشدانشگاهی جعلی، جعل مدارک ورود و خروج از کشور، جابجایی در ترتیب و پذیرش و … شناسایی شدهاند.
کیوان جهانپور افزود: همچنین حداقل ۵ مدرسه و دبیرستان متخلف، یک آژانس مسافرتی متخلف، واسطه ها و متخلفان دیگری که با این افراد همراهی داشتهاند، شناسایی شده و ضمن توقف روند پذیرش یا ادامه تحصیل آنها، جهت برخورد قانونی به دستگاه قضایی معرفی شدهاند.
به گفته او، در این رابطه تا امروز، حداقل ۵ نفر کار چاقکن خارج از مجموعه وزارت بهداشت و ۳۸ نفر از همین دانشجویان که به نوعی به دلالی و واسطه گری در این رابطه مشغول بودند و همچنین ۳ نفر از کارکنان متخلف وزارت بهداشت، یک آژانس مسافرتی و ۵ مدرسه متخلف، شناسایی شدهاند که همگی جهت برخورد قانونی، تحویل مراجع قضایی شدند.
گفتنی است، «پذیرش قلابی» دانشجویان در دانشگاهها بیسابقه نیست. مهرماه سال گذشته (۱۳۹۷) ایسنا خبر داد که ۷ نفر از روسا و معاونان دانشگاه آزاد این کشور به علت تخلف در پذیرش دانشجویان علوم پزشکی قلابی از کار برکنار شدند.
محمدمهدی طهرانچی، رییس دانشگاه آزاد اسلامی در آن زمان گفته بود که شخصا روند بررسی چنین پروندههایی را در دست گرفته و علاوه بر این ۷ مسئول متخلف، در حال بررسی عزل دو رئیس دانشگاه است.
ویدیو:
گفتوگو با سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس
در دارالخلافه با بهزاد یعقوبی
مرز حریم خصوصی و عرصه عمومی کجاست؟