يکشنبه ۱۶ شهريور ۱۴۰۴ 07 September 2025
سه‌شنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۶
کد خبر: ۴۳۳۶۶

میزان مشارکت در پای صندوق های رای 42 درصد خواهد بود

میزان مشارکت در پای صندوق های رای 42 درصد خواهد بود
طبق نتایج آخرین نظرسنجی مرکز افکارسنجی ایران بعد از برگزاری سومین مناظره تلویزیونی کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری میزان مشارکت مردم در انتخابات ۴۲ درصد برآورد شده است.

به گزارش فراز، مرکز افکارسنجی ایران (ایسپا) در آخرین نظرسنجی خود از افرادی که در انتخابات مشارکت می‌کنند پرسیده است که «روز شنبه سومین مناظره بین نامزدهای ریاست جمهوری برگزار شد. آیا شما این مناظره را دیدید؟».  ۳۴.۸ درصد از پاسخگویان مناظره سوم را تماشا کردند و در مقابل ۶۵.۲ درصد به این سوال پاسخ منفی داده‌اند.

ایسپا همچنین در این نظرسنجی درباره مشارکت کردن یا نکردن جامعه آماری خود در انتخابات پیش رو پرسیده است که بر اساس آخرین برآورد بعد از برگزاری سومین مناظره تلویزیونی کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری میزان مشارکت در انتخابات ۴۲ درصد محاسبه شده است.

مرکز افکار سنجی ایران در پرسش دیگری از کسانی که گفتند در انتخابات شرکت می‌کنند، پرسیده است که «برای انتخابات ریاست جمهوری پیش‌رو، نامزد مورد نظرتان برای رای دادن را انتخاب کرده‌اید یا خیر؟» ۷۳.۲ درصد از پاسخگویانی که در انتخابات مشارکت می‌کنند گفتند، نامزد مورد نظر را انتخاب کرده‌اند و در مقابل ۲۶.۴ درصد هنوز نامزد مورد نظرشان را انتخاب نکرده‌اند. ۰.۴ درصد هم به این سوال پاسخ ندادند.

در پاسخ به است پرسش که «اگر الان انتخابات برگزار شود به چه کسی رای می‌دهید؟» از میان افرادی که در انتخابات شرکت می‌کنند، ۶۰.۶ درصد ابراهیم رئیسی، ۸ درصد محسن رضایی، ۳.۵ درصد سعید جلیلی، ۳.۷ درصد عبدالناصر همتی، ۳.۱ درصد امیرحسین قاضی زاده هاشمی، ۳ درصد علیرضا زاکانی و ۰.۷ درصد محسن مهرعلیزاده را برگزیده‌اند. ۱۷.۴ درصد به این سوال پاسخ ندادند.

از شهریور ۱۳۹۹ تا ۲۴ خرداد ۱۴۰۰ در مجموع ۱۱ موج نظرسنجی انتخاباتی از سوی ایسپا با جامعه آماری افراد بالای ۱۸ سال کل کشور اجرا شد (هشت موج به شیوه مصاحبه تلفنی با اندازه نمونه تقریبی ۱۵۰۰ نفر و سه موج به شیوه مصاحبه حضوری در میادین و معابر با اندازه نمونه ۵۱۰۰ نفر). موج یازدهم نظرسنجی انتخابات ریاست جمهوری را با جامعه آماری افراد بالای ۱۸ سال کل کشور (شهر و روستا) و اندازه نمونه ۵۰۹۴ نفر از طریق مصاحبه حضوری در میادین و معابر شهرها و روستاها در تاریخ ۲۳ و ۲۴ خرداد ۱۴۰۰ اجرا کرده است.

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

توئیت انتقادی نماینده نزدیک به زاکانی خطاب به روحانی

سفر یک هیات بلندپایه از حماس به قاهره

وقتی ارواح از دل خاک انتقام می‌گیرند؛ با خرافات عجیب مردمان این کشور پیشرفته آشنا شوید!

این مرد یهودی از تهران، بدل ناصرالدین شاه بود؟

باشگاه سپاهان: آلوز را به عنوان بازیکن آزاد جذب کردیم

تهدید و خفگی ۹۹ ساله ژئوپلیتیک ایران در کریدور زنگزور!

داخل قطار لوکس اون، رهبر کره شمالی چه می‌گذرد؟ +ویدیو

پیامک اشتباه، راز قتل تازه‌داماد را برملا کرد!

سیاست، در به روی حکمت بسته است

حداقل مزد کارگران تغییر می‌کند؟

مردم این شهرستان رکورددار مصرف تریاک در کشور هستند

علی مطهری در خصوص مذاکره با آمریکا: آقای پزشکیان! به خاطر منافع و مصالح کشور، ابتکار عمل را به دست گیرید

انتقاد تند وزارت صمت از قطع برق صنایع: اعتمادمان را به وزارت نیرو از دست داده‌ایم

پیشنهاد سردبیر
زندگی