يکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ 16 November 2025
چهارشنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۵
کد خبر: ۴۳۴۳۶

روحانی: اشکال ندارد که از دولت گلایه داشته باشیم ولی راهش قهر از صندوق نیست.

روحانی: اشکال ندارد که از دولت گلایه داشته باشیم ولی راهش قهر از صندوق نیست.
رییس جمهور گفت: اینکه نقد، انتقاد و گلایه داشته باشیم، جای خودش، نگذاریم جمهوریت آسیب ببیند. اگر گله از یک نهاد یا اقدام گلایه داریم، اگر از دولت گلایه داریم، اشکال ندارد که از دولت گلایه داشته باشیم ولی راهش قهر از صندوق نیست.

به گزارش فراز، حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی امروز چهارشنبه در جلسه هیات دولت با اشاره به انتخابات پیشروی ریاست جمهوری در روز جمعه اظهار داشت: اینکه نقد، انتقاد و گلایه داشته باشیم، جای خودش. جمهوریت را باید همه پاسدار بداریم. جمهوریت از یادگارهای امام راحل (ره) و از تاکیدات رهبری است. نگذاریم جمهوریت آسیب ببیند. اگر گله از یک نهاد یا اقدام گلایه داریم، اگر از دولت گلایه داریم، اشکال ندارد که از دولت گلایه داشته باشیم ولی راهش قهر از صندوق نیست. 

وی با بیان اینکه قهر با صندوق هیچ مشکلی را برای ما حل نمی‌کند، تصریح کرد: پای صندوق رفتن در این شرایط استحکام نظام ماست و قدرت ما را بیشتر می‌کند. چه فایده‌ای دارد اگر به پای صندوق نرویم؟ آثارش چیست؟ پیش وجدان خودتان بررسی کنید. 

رییس دولت‌های یازدهم و دوازدهم با اشاره به قانون اساسی خاطرنشان کرد: اگر مشکلی وجود دارد، راه حل آن مشکل بازهم صندوق است، باز هم باید به اصل ۵۹ قانون اساسی متوسل شویم و پای صندوق برویم. برخی گلایه‌هایی که داریم برخی توسط مجلس، برخی توسط دولت و برخی توسط نهادهای دیگر حل می‌شود. معضلات بزرگی که در ذهن شما وجود دارد، آنهم براساس اصل ۵۹ از طریق صندوق حل می‌شود. 

باید همه اصول قانون اساسی را پاس بداریم 

روحانی با تاکید بر اجرای و پاسداری از تمام اصول قانون اساسی ابراز داشت: باید همه اصول قانون اساسی را پاس بداریم. این درست نیست که بخشی را قبول کنیم و بخشی را قبول نکنیم. ممکن است بگویید افراد دیگری می‌خواستیم ولی امروز نیستند. در بین کسانی که هستند کسی را انتخاب کنیم که به ما نزدیک‌تر است.

به گفته رییس‌ دولت تدبیر و امید، انتخاباتی که سرد باشد، مردم در آن حضور نداشته باشند و پای صندوق‌ ما خلوت باشد، کشور، نظام و ما نفع نمی‌بریم. نقد و انتقاد ما راه حل دارد. معضل در ذهن ما راه دارد. 

وی خطاب به وزارت کشور، استانداری‌ها، فرمانداری‌ها و بخشداری‌ها بیان کرد: این صندوق،‌ امانت مردم است. آرا حق‌الناس مردم است. نباید بگذاریم یک دانه از آرا جابه‌جا شده یا کم و زیاد شود. من به وزیر کشور صریح گفتم و چندین بار هم گفتم، وزارت کشور و همه متعهد هستند. وظیفه سختی نزد آنها است. با تمام قوا باید از آرا حفاظت کنید.

یک کلمه در مذاکرات وین دچار کندی شده است 

روحانی اضافه کرد: امیدوارم با حضور مردم جمعه خوبی در پیشرو داشته باشیم و ۲۸ خرداد در تاریخ کشور ثبت شود. ما به رای مردم احترام می‌گذاریم. 

وی به تلاش دولت دوازدهم برای بهبود وضعیت کشور اشاره کرد و یادآور شد: شرایط کشور تا پایان این دولت بهتر شده و کنترل می‌شود. در مسئله خشکسالی تمام تلاش خود را می‌کنیم، هرچند سخت‌ترین سال در ۵۰ سال اخیر است. 

رییس‌جمهور با بیان اینکه در این شرایط سخت هر روز یک افتتاح را شاهدیم، عنوان کرد: دیروز نود و یکمین تصفیه‌خانه افتتاح شد. هر هفته یک سد و تصفیه‌خانه افتتاح می‌شود. نباید بگذاریم مردم در این تابستان دچار سختی و مشکل شوند. 

روحانی با یادآوری مذاکرات وین گفت: در موضوع تحریم هم در نقطه پایان آن هستند. من نمی‌دانم یک کلمه چطور کند شده است. باید از این کلمه عبور کنیم و باید به نقطه برسد. ان‌شاالله تا پایان این دولت، این کار انجام شود و دولتی با مهار کرونا، کمترین خشکسالی و پایان تحریم در اختیار دولت بعد قرار گیرد.

برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

اعزام ۲ بالگرد برای اطفای حریق جنگلهای چالوس

زمان بازی استقلال در جام حذفی تغییر کرد

ماجرای اعتراض و درگیری مسافران پرواز در بندرعباس چه بود؟

رئیس سازمان انرژی اتمی: هر روز تهدید می‌شویم که «اگر دست به اقدامی بزنید، دوباره حمله می‌کنیم» | آنچه ما تجربه کردیم برای دیگر کشورها هنوز رخ نداده

گفت‌وگوی تلفنی وزیر خارجه مصر با «عراقچی» و «گروسی» درباره پرونده هسته‌ای ایران

حمایت یوسف پزشکیان از انتصاب چهره معتمد جریان جلیلی - پایداری در دولت | رئیس سازمان بهینه‌سازی با فشار یا توصیه‌ منصوب نشده است

تامین زمین برای ساخت ۱.۷ میلیون مسکن ملی در کشور 

هزینه هر کارمند بانک ایران زمین، ماهانه ۱۴۵ میلیون تومان | پرداخت ۳۳ میلیارد تومان حق مشاوره فقط در ۶ ماه!

عراقچی: به لحاظ نیروی دفاعی قوی‌تر از قبل ۲۳ خرداد هستیم | درخواست برای مذاکره با ایران دوباره آغاز شده | اگر با مردم ایران با زبان احترام و کرامت صحبت شود، مذاکرات موفقیت‌آمیز خواهد بود

قیمت دلار، یورو و سایر ارزها؛ یکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴

وقتی جمع کثیری از دانشجویان علوم پایه رشته پزشکی را سر کلاس‌ها می‌دیدم، واقعا دلهره پیدا کردم

چمران: باید در تهران ۱۱ هزار اتوبوس داشته باشیم، اما ۲ هزار عدد داریم

معاون عراقچی: اگر روزی مذاکره‌ای با آمریکا اتفاق بیفتد، قطعاً یک «مذاکره مسلح» است

۱۶ سد مهم در کشور کمتر از ۱۰ درصد آب دارند

پیشنهاد سردبیر
زندگی