يکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ 16 November 2025
پنجشنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۵۵
کد خبر: ۴۳۵۱۰

پیامد حمله تروریستی داعش به یک خط انتقال برق از ایران به عراق

سخنگوی صنعت برق خبر داد: بر اساس اعلام منابع عراقی عناصر سازمان تروریستی داعش یک خط انتقال برق از ایران به عراق را در استان دیالی منفجر کرده‌اند که سبب قطع صادرات برق به عراق از طریق این خط انتقال شده است.

به گزارش فراز، به گفته مصطفی رجبی مشهدی سخنگوی صنعت برق عناصر سازمان تروریستی داعش یک خط انتقال برق از ایران به عراق را در استان دیالی (شرق عراق) منفجر کرده‌اند که در پی آن صادرات برق به عراق از طریق این خط انتقال صفر شده است.

مصطفی رجبی مشهدی با بیان اینکه امکان صادرات برق تا زمان رفع نواقص از این خط حادثه دیده وجود ندارد، به ایسنا پاسخ داد: این حادثه در خاک عراق رخ داد و باتوجه به اینکه خارج از مرز ایران بوده هیچ آسیبی به تاسیساتی ایرانی وارد نکرده است.

وی با بیان اینکه برآورد خسارت با طرف عراقی بوده و تعمیر و برقراری مجدد خط به عهده خودشان است، گفت: میزان صادرات برق از شروع زمان پیک به تمام کشورهای همسایه کاهش یافته و به یک سوم رسیده چراکه هدف ما در وهله اول تامین برق داخل کشور است.

سخنگوی صنعت برق با اشاره به اینکه خط حادثه دیده در حال حاضر قطع است و تا رفع کامل این مشکل نمی توانی این خط را مجددا وارد مدار کرد، گفت: در حال حاضر تبادل برق با کشورهای همجوار با اولویت تامین برق داخل کشور در حال انجام است.

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

معاون عراقچی: اگر روزی مذاکره‌ای با آمریکا اتفاق بیفتد، قطعاً یک «مذاکره مسلح» است

۱۶ سد مهم در کشور کمتر از ۱۰ درصد آب دارند

قیمت طلا و سکه در بازار؛ یکشنبه ۲۵ آبان‌۱۴۰۴

تشکیل پرونده قضایی درباره مفقود شدن «ستاره حیدری»، دختر ۱۷ ساله

مسیر همکاری صنعت و دانشگاه با کیتونکست کرمان موتور / ثبت نام کیتونکست آغاز شد

اولین عملیات بارورسازی ابرها انجام شد

ادعای سفیر آمریکا در اسرائیل درباره گسترش قریب‌الوقوع توافق‌نامه ابراهیم

درخواست تسلا از تامین‌کنندگانش؛ قطعات چینی را کنار بگذارید

سی‌ان‌ان: اگر مادورو تصور کند در حال سقوط است، ممکن است سکو‌های نفتی در دریای کارائیب را هدف قرار دهد

بانک مرکزی بعد از انحلال بانک آینده، برای موسسه ناتراز ملل هیئت سرپرستی تعیین کرد

واشنگتن با حمایت شرکای خود به دنبال آتش‌بس ۳ ماهه در سودان است

جامعه امروز به زبان سیاست خارجی حساس‌تر از گذشته است | چند پیشنهاد به وزیر خارجه و منتقدان او

قیمت طلای جهانی؛ یکشنبه ۲۵ آبان‌ ۱۴۰۴

خداحافظی قریب‌الوقوع عارف از معاون اولی | مومنی و جهانگیری گزینه‌هایی جایگزینی عارف | شانس مومنی بیشتر است | جانشین احتمالی مومنی در وزارت کشور کیست؟

پیشنهاد سردبیر
زندگی