يکشنبه ۰۴ آبان ۱۴۰۴ 26 October 2025
سه‌شنبه ۰۱ تير ۱۴۰۰ - ۰۷:۰۰
کد خبر: ۴۳۸۱۲

مادورو خواهان برچیده شدن تحریمهاست

رییس جمهور ونزوئلا هفته گذشته به تلویزیون بلومبرگ گفته بود منتظر است دولت بایدن در خصوص توافقی مذاکره کند که رفع تحریمهای آمریکا را به همراه داشته باشد.

به گزارش فراز، طارق العسیمی به بلومبرگ گفت: بدون هیچ گونه فاینانس و با پول خودمان، ما قادر بوده ایم به حد کافی سرمایه گذاری کنیم تا روند کاهش تولید را متوقف کرده و احیای تدریجی تولید را آغاز کنیم.

با وجود تحریمها و با وجود بحران شدیدی که با شیوع همه گیری ویروس کرونا و سقوط قیمت نفت در سال میلادی گذشته شدت گرفت، ونزوئلا مدعی است تولید نفت خود را چهار برابر خواهد کرد و به صفهای طویلی که در همه پمپ بنزینهای این کشور مشاهده می‌شود، پایان می دهد.

وزیر نفت ونزوئلا بیان کرد: تولید نفت این کشور اکنون از ۷۰۰ هزار بشکه در روز بیشتر شده که بالاتر از ۴۰۰ هزار بشکه در روز در تابستان سال گذشته است که تولید پس از شیوع ویروس کرونا و سقوط قیمتها کاهش پیدا کرده بود.

در آخرین گزارش ماهانه اوپک، منابع ثانویه اوپک تولید نفت ونزوئلا در ماه مه را ۵۳۱ هزار بشکه در روز برآورد کردند که ۴۵ هزار بشکه در روز بالاتر از تولید آوریل بود. ونزوئلا به اوپک اعلام کرده که تولید نفت این کشور در ماه میلادی گذشته ۵۸۲ هزار بشکه در روز بود که ۱۳۰ هزار بشکه در روز بالاتر از سطح تولید آوریل بوده است.

فرانسیسکو مونالدی، کارشناس صنعت نفت ونزوئلا در دانشگاه رایس به بلومبرگ بیان داشت: افزایش تولید نفت ونزوئلا به ۱.۵ میلیون بشکه در روز تا پایان سال ۲۰۲۱ یک هدف غیرممکن است. حتی رسیدن به این هدف در میان مدت هم غیرقابل تصور است چرا که ظرفیت تولید نفت از سال ۲۰۱۴ رو به کاهش بوده و به مدت یک سال هیچ دکل نفتی فعالی در ونزوئلا وجود نداشته است.

نیکلاس مادورو، رییس جمهور ونزوئلا هفته گذشته به تلویزیون بلومبرگ گفته بود منتظر است دولت بایدن در خصوص توافقی مذاکره کند که رفع تحریمهای آمریکا را به همراه داشته باشد.

برطبق گزارش اویل پرایس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا به بلومبرگ اعلام کرد اگر مادورو خواهان برچیده شدن تحریمهاست، باید اقدامات بیشتری انجام دهد.

برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

مذاکرات تجاری چین و روسیه؛ «مذاکرات سازنده، گسترده، عمیق و زمینه ساز پیشرفت بود»

نتانیاهو: برای حمله به از هیچکس اجازه نمی‌گیریم

معاون وزیر خارجه ایران برای مذاکره با طالبان به کابل سفر کرد

عضو اتاق بازرگانی: فساد چای دبش تمام شد؛ اکنون نوبت برنج دبش است!

کرملین: به عمق خاک روسیه حمله شود، پاسخمان سهمگین است

فرمان محمود عباس برای تعیین جانشین او؛ این بخشنامه چه می‌گوید؟

شهردار این شهر به اتهام رشوه بازداشت شد

سارقان جواهرات و الماس‌های ۱۰۰ میلیون دلاری از موزه لوور، دستگیر شدند

نتانیاهو: اسرائیل برای پاسخ به هرگونه تهدیدی از کسی اجازه نمی‌گیرد

ادعاهای نماینده جبهه پایداری علیه وزیر کار؛ به گونه‌ای بخورید که حداقل خفه نشوید

مقاومت عراق پاسخ فرستاده ترامپ را داد

قربانی شدن ۱۰ هزار ایرانی با مسمومیت؛ داروها در صدر عوامل مرگبار

عضو شورای شهر تهران: منتظر سوغاتی آقای شهردار از چین هستیم | مردم بدانند باید صبر ایوب داشته باشیم

ویدیویی از هواپیمای میگ ۲۹ در پایگاه هوایی تهران

پیشنهاد سردبیر
زندگی