يکشنبه ۱۳ مهر ۱۴۰۴ 05 October 2025
پنجشنبه ۰۳ تير ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۰
کد خبر: ۴۳۹۶۲

پوشش گازرسانی کل کشور به ۹۵.۱ درصد رسیده است

پوشش گازرسانی کل کشور به ۹۵.۱ درصد رسیده است
وزیر نفت با بیان اینکه ۹۵.۱ درصدی کل کشور از نعمت گاز طبیعی بهرمند شده اند، گفت: بدون اجرای طرح‌های بهینه‌سازی بخصوص در نیروگاه حراراتی نمی‌توانیم در آینده تراز بین تولید و مصرف گاز را حفظ کنیم، زیرا ما پارس جنوبی دیگری نداریم.

به گزارش فراز، بیژن زنگنه وزیر نفت امروز پنجشنبه در آیین بهره‌برداری از طرح‌های ملی وزارت نفت بیان کرد: وزارت نفت با اتکا به افزایش ۲.۵ برابری برداشت گاز از میدان گازی پارس جنوبی از سال ۱۳۹۲ تاکنون و مجموعه اقدام‌های انجام شده در زمینه توسعه شبکه انتقال و گازطبیعی موفق شد تعداد روستاهای بهره‌مند از نعمت گاز طبیعی را از ۱۴ هزار در سال ۱۳۹۲ به نزدیک ۳۵ هزار روستا در سال گذشته که معادل ۲.۵ برابر است، برساند.

زنگنه با اشاره به اینکه با اقدام‌های انجام شده پوشش گازرسانی کل کشور اکنون به ۹۵.۱ درصد رسیده که رقمی بی‌نظیر در دنیاست، خاطر نشان کرد: در سال ۱۳۹۲ به‌منظور انتخاب روش بهینه برای تامین انرژی مورد نیاز شهرها و روستای محروم از گاز یک مشاور دانشگاهی انتخاب شد و گزینه‌های مختلفی شامل استفاده از برق در این مناطق، انرژی‌های نو، گاز مایع بصورت شبکه، سی‌ان‌جی محلی، ال‌ان‌جی محلی و ادامه وضع کنونی بررسی شد.

وزیر نفت در تبیین این مطالعه دانشگاهی عنوان کرد: خروجی این مطالعه این نتیجه را به ما داد که  از میان گزینه‌های مختلف تامین انرژی تا هزینه معادل ۲۰۰۰ دلار برای هر مشترک، گازرسانی اقتصادی تر است؛ بنابراین گازرسانی با خط لوله به شهرها و روستاها بعنوان گزینه بهینه و برتر در دستور کار قرار گرفت.

برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
پیشنهاد سردبیر

پیامدهای پر مخاطره تصمیم بانک مرکزی

خدمات بانکی در گرو سامانه املاک!

احمد شیرزاد در گفتگو با فراز بررسی کرد

اسنپ بک چقدر شانس موفقیت دارد؟

زندگی