دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ 21 July 2025
سه‌شنبه ۰۸ تير ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۰
کد خبر: ۴۴۱۹۲

علیرضا رئیسی: واکسیناسیون فعلاً شامل حال دانش آموزان نخواهد شد

علیرضا رئیسی: واکسیناسیون فعلاً شامل حال دانش آموزان نخواهد شد
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا، با اشاره به بازگشایی مدارس، درباره واکسیناسیون معلمان و دانش آموزان تا قبل از مهر ماه، توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش فراز، علیرضا رئیسی، در ارتباط با وضعیت واکسیناسیون معلمان و دانش آموزان تا قبل از بازگشایی مدارس، توضیحاتی ارائه داد و اظهار داشت: در مرداد ۱۴۰۰ دو کار بسیار مهم واکسیناسیون معلمان و اساتید دانشگاه‌ها را دستور کار داریم.

وی اظهار کرد: برای بازگشایی مدارس تنها موضوع واکسن مطرح نیست. اکنون برای افراد زیر ۱۸ سال واکسن تأیید شده‌ای موجود نیست و واکسیناسیون فعلاً شامل حال دانش آموزان نخواهد شد اما رانندگان سرویس مدارس، معلمان و کارکنان آموزش و پرورش را واکسینه خواهیم کرد.

رئیسی ادامه داد: نیاز است آموزش و پرورش کلاس‌ها را صبح و بعدازظهر برگزار کند، فاصله گذاری در کلاس‌ها را رعایت کرده و تعداد دانش آموزان حاضر در کلاس‌ها را کاهش دهد و البته خانواده‌ها باید در این راستا آموزش ببینند.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: خوشبختانه واکسن پاستور در حال نهایی شدن است و نتایج خوبی دارد و اگر نتایج کارآزمایی بالینی آن با موفقیت طی شود برای افراد زیر ۱۸ سال مفید خواهد بود و می‌توان برای واکسینه کردن دانش آموزان هم از آن استفاده کرد.


 
برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

قتل وکیل جوان دادگستری با تصادف عمدی در خیابان زعفرانیه

المیادین: گفت‌و‌گو‌ی ایران با نمایندگان تروئیکای اروپایی، مستقل از مذاکرات تهران و واشنگتن است

وزیر کار: اتباع خارجی در کشور، باید مالیات بدهند و بیمه تامین اجتماعی داشته باشند

ترامپ مدعی کمک به پناهندگان افغان در امارات شد

نامه عراقچی به دبیر کل سازمان ملل درباره فعال شدن مکانیسم ماشه علیه ایران

وزیر اطلاعات: در جنگ اخیر، اسناد مهمی را در اختیار نیروهای مسلح قرار دادیم

جزئیات انفجار مهیب گاز در یک ساختمان دوبلکس در رشت

ذخایر آبی سدهای تهران در پایین‌ترین وضعیت خود در «یک قرن اخیر» قرار دارد

عراقچی: زمان دیدار با اروپایی‌ها تنظیم می‌شود؛ دست ما در این ملاقات پُر خواهد بود

گام خطرناک مجلس در مورد اتباغ افغانی

باشگاه پرسپولیس: بررسی گزینه‌های مختلف برای جذب بازیکن در جریان است

نتانیاهو غذای فاسد خورد و مسموم شد!

ترامپ از مرداک و روزنامه‌اش به دلیل جنجال جنسی، شکایت کرد

پزشکیان: راهکارهای رفع چالش کم‌آبی باید ریشه‌ای و جامع باشد

پیشنهاد سردبیر
زندگی