يکشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۴ 17 August 2025
سه‌شنبه ۰۸ تير ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۰
کد خبر: ۴۴۱۹۷

بلینکن: نمی دانیم ایران آماده بازگشت به تعهدات هسته ای است یا خیر

بلینکن: نمی دانیم ایران آماده بازگشت به تعهدات هسته ای است یا خیر
وزیر خارجه آمریکا گفت: در مذاکرات غیر مستقیم با ایران از برخی موانع عبور کردیم اما همچنان اختلافات بنیادین وجود دارد، توپ اکنون در زمین ایران است و خواهیم دید که چه تصمیمی اتخاذ می کنند.

وزیر خارجه آمریکا تاکید کرد که توپ اکنون در زمین ایران است و خواهیم دید که چه تصمیمی اتخاذ می‌کنند.

به گزارش فراز، آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا گفت: در مذاکرات غیر مستقیم با ایران از برخی موانع عبور کردیم اما همچنان اختلافات بنیادین وجود دارد.
وزیر خارجه آمریکا تاکید کرد: توپ اکنون در زمین ایران است و خواهیم دید که چه تصمیمی اتخاذ می کنند و ما نمی دانیم که رهبر ایران آماده بازگشت به تعهدات هسته ای است یا خیر.

 سعید خطیب‌زاده ، سخنگوی وزارت خارجه روز دوشنبه در پاسخ به سوالی در مورد مذاکرات وین و برجام و انتظارات کشورهای طرف مذاکره از ایران در این مذاکرات تصریح کرد: اگر امروز برجام زنده است و برجامی است که در خصوص اجرای آن گفت‌وگو انجام می شود به خاطر جمهوری اسلامی ایران و تصمیمی است که ایران بعد از خروج آمریکا از این توافق بین‌المللی و بی عملی اروپا اتخاذ کرد.

این دیپلمات ارشد کشورمان با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران و مردم بزرگ ایران سهم خود را برای حفظ برجام داده اند و تصمیم سختی که باید می گرفتند را در همان مقطع گرفتند، خاطر نشان کرد: آمریکا باید بداند که در این مذاکرات در موضع مجرم حضور دارد چرا که طرفی است که تمامی تلاش های خود را انجام داد که برجام را از بین ببرد و همه این موضوع را می دانند.

خطیب زاده ادامه داد: ما تنها چیزی که اکنون در مورد آن گفت‌وگو می‌کنیم چگونگی اجرای برجام است و نه در مورد اصل برجام و یا آینده آن بلکه در مورد اجرای آن گفت‌وگو می کنیم. جز منافع مردم و تحقق آن چیز دیگری برای ما مهم نیست و این آمریکاست که باید برجام را به طور کامل اجرا کند و به تعهدات خود بازگردد چرا که ما پیش از این ثابت کرده ایم به آنچه که امضا می کنیم به صورت کامل پایبند هستیم.

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

باستان‌شناسان در این نقطه از ایران به دنبال چه هستند؟

کارنامه کنکوری‌ها دفیقا کی منتشر می‌شود؟

هزینه ۱۴ میلیارد دلاری آلودگی هوا در سال ۱۴۰۳ !

پشت پرده قتل دلخراش ایلیا، کودک ۱۰ساله رشتی

نام جعلی محمدرضا پهلوی در ایالات متحده چه بود؟

بازگشت یک کتاب به کتابخانه پس از ۸۲ سال!

کشف مقبره شوالیه قرون وسطایی زیر یک بستنی‌ فروشی!

پوتین همچنان به وقت‌کشی در مذاکرات ادامه می‌دهد

الاعرجی: عراق سیاست‌های خود را بر اساس منافع ملی ترسیم می‌کند

زلنسکی پس از گفت‌وگو با ترامپ: باید به صلح واقعی و پایدار دست یافت؛ نه صرفاً یک توقف موقت در خلال حملات روسیه

ITC هافبک جدید پرسپولیس صادر شد

 کاهش ۱۶درصدی فوتی‌ها در طرح ترافیکی اربعین۱۴۰۴

عراقچی: آینده روابط ایران-ارمنستان بسیار روشن است | مرزهای مشترک ما یک واقعیت جغرافیایی نیست، بلکه پلی برای همکاری در حوزه انرژی، حمل‌ونقل، روابط انسانی و امنیت منطقه‌ای است

محور نامه پوتین به رهبر کره شمالی چه بود؟

پیشنهاد سردبیر

در گفت وگوی محمد منظرپور با مازیار خسروی بررسی شد

پیامدهای اقتصادی بازگشت افغان‌ها

در گفت‌و‌گو با سیدهادی میرعلمی مطرح شد

سالگرد دوشنبه سیاه | قفس بورس 5 ساله شد!

یارانه سوخت هواپیما؛ چاهی بی‌انتها از جیب فقرا به کام ثروتمندان

پول بلیط‌ هواپیمای شما را ما می‌دهیم!

زندگی