سه‌شنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۴ 21 October 2025
دوشنبه ۱۴ تير ۱۴۰۰ - ۱۹:۲۴
کد خبر: ۴۴۳۹۵

​ واکسن ارمنستان برای ایرانیان چقدر آب می‌خورد؟

​
واکسن ارمنستان برای ایرانیان چقدر آب می‌خورد؟
کندی واکسیناسیون عمومی در کشور و تزریق رایگان واکسن برای گردشگران در ارمنستان؛ این راز شلوغی این روزهای جاده‌های منتهی به مرز جلفا ست. در آن سوی مرز، ارمنستان با وجود این که ۳ موج کرونا را تجربه کرده با مدیریت درست، موفق شده آمار مبتلایان و فوتی‌های خود را کنترل کند.
نویسنده :
هانیه احمدی

کندی واکسیناسیون عمومی در کشور و تزریق رایگان واکسن برای گردشگران در ارمنستان؛ این راز شلوغی این روزهای جاده‌های منتهی به مرز جلفا ست. در آن سوی مرز، ارمنستان با وجود این که ۳ موج کرونا را تجربه کرده با مدیریت درست، موفق شده آمار مبتلایان و فوتی‌های خود را کنترل کند.

 

این کشور برای رونق بخشیدن به صنعت گردشگری خود، گردشگران را به صورت رایگان واکسینه می‌کند. مراکز واکسیناسیون در میدان‌ها و مرزهای ورود خروج کشور ارمنستان مستقر هستند. ایرانی‌ها از این فرصت استقبال کرده‌اند‌. اکنون ایرانیان گروه گروه برای سفر به ارمنستان، اتوبوس دربست کرایه می کنند. مبلغ کرایه اتوبوس۸ تا ۱۰ میلیون تومان است. اگر حداقل تعداد مسافر برای هر اتوبوس را  ۱۷ نفر در نظر بگیریم مبلغ کرایه برای هر نفر بین ۵۰۰ تا ۶۰۰ تومان می‌شود. این مبلغ، فاصله زیادی با هزینه مورد نیاز برای تهیه بلیت مسافرت هوایی دارد و باعث شده بسیاری راه زمینی را برای سفر به ارمنستان انتخاب کنند. ناگفته نماند بیشتر این اتوبوس‌ها که به صورت شخصی کرایه می‌شود مجوز ورود به خاک ارمنستان را ندارند بنابراین مسافران از مرز  «نوردوز» باحمل و نقل کشور ارمنستان وارد خاک این کشور می‌شوند.

 

راه ساده‌تر سفر به ارمنستان استفاده از تورهای گردشگری است. پیگیری خبرنگار فراز حاکی از این است که هزینه تور مسافرت زمینی ۷ روزه به ارمنستان از ۲میلیون ۸۰۰ هزارتومان شروع می شود و تا مبلغ ۴میلیون ۲۰۰ هزار تومان برای هتل ۴ستاره ممکن است افزایش داشته باشد. به این مبلغ باید ۱۰ دلار هزینه «لیدر» و نیز عوارض خروج از کشور را افزود. ضمن اینکه در سفر نخست، تنها دز اول واکسن تزریق می‌شود و طبیعتا برای تزریق دز دوم باید یک ماه دیگر با همین هزینه‌ها دوباره به ارمنستان سفر کرد. این البته در صورتی است که تورم شامل این بخش نشده و هزینه‌های سفر در یک ماه آینده افزایش نیابد.

 

واکسیناسیون کرونا در جهان

با ادامه توزیع واکسن‌های مختلف علیه کووید-۱۹، برخی نقاط جهان با سرعت بالاتر، میزان بیشتری واکسن کرونا را میان شهروندان خود توزیع کرده‌اند و برخی کشورها نیز از این روند عقب مانده‌اند. از نظر تعداد واکسن‌های تزریق‌شده، چین با اختلاف زیادی در رتبه نخست جهان قرار دارد و آمریکا و هند در رتبه‌های بعدی قرار دارند. براساس جدیدترین آمار وبگاه «Ourworldindata.org» تاکنون بیش از ۳ میلیارد و ۱۶۰ میلیون دوز واکسن ضد کووید-۱۹ در سراسر جهان تزریق شده است.در این راستا، چین با ۱ میلیارد و ۲۸۰میلیون دوز در صدر فهرست کشورهای دارای بیشترین آمار واکسینه شدگان علیه کرونا در جهان است.براساس تازه‌ترین آمار وزارت بهداشت ترکیه، تعداد واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۵۲میلیون و ۱۳۶هزار و ۷۵۷ دوز رسیده است. بنابراین، ترکیه در رده نهم فهرست کشورهای دارای بیشترین آمار واکسینه شدگان قرار دارد.تعداد افرادی که اولین دوز واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند به ۳۵ میلیون و۶۸۵ هزار و ۲۵۱ نفر رسیده است. همچنین ۱۵ میلیون و ۵۳۱ هزار و ۲۸۴ نفر نیز دوز دوم این واکسن را دریافت کرده‌اند.ایران ۵میلیون ۸۰۴هزارو۲۸۶ نفر واکسینه شده اند که ۶/۹درصد می‌شود.

 

 

61965766

 

 

برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

قیمت دلار، یورو و سایر ارزها؛ سه‌شنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۴

واکنش سخنگوی دولت به اظهارات اخیر دبیر ستاد امر به معروف استان تهران در زمینه تشکیل اتاق وضعیت حجاب و به‌کارگیری ۸۰ هزار نفر آمر به معروف در تهران: شورای عالی امنیت ملی عالی‌ترین مرجع تصمیم‌گیری کلان و امنیتی کشور است

توافق آمریکا و اسرائیل بر سر نمونه آزمایشی مقابله با تونل‌ها در رفح

نظر نبیه‌بری درباره مذاکرات پیشنهادی آمریکا برای مذاکرات مستقیم میان لبنان و اسرائیل

جزئیات دست‌درازی آقای سوپراستار به دختر ۲۰ساله؛ دست و پایم را بست و به من تجاوز کرد

قیمت طلا و سکه در بازار؛ سه‌شنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۴

چمران: تاکسی‌های پلاک شهرستان نمی‌توانند در تهران کار کنند

چرا روسیه نمی‌تواند شریک ایران باشد؟

مرگ دلخراش ۲ عابر پیاده در تاریکی بامداد

تایید بازداشت بازیگر مشهور ایرانی به اتهام تجاوز

حرکت مترو تهران - کرج متوقف شد | مردم روی ریل به مسیرشان ادامه دادند +تصاویر

خبر سکته مغزی تتلو در زندان حقیقت دارد؟

سنای آمریکا برای یازدهمین بار شکست خورد

ادامه کاهش قیمت نفت در بازار جهانی

پیشنهاد سردبیر
زندگی