يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ 20 July 2025
پنجشنبه ۱۷ تير ۱۴۰۰ - ۱۷:۰۰
کد خبر: ۴۴۵۴۲

بیمارستان صحرائی در مناطق مرزهای سیستان و بلوچستان برپا می شود

بیمارستان صحرائی در مناطق مرزهای سیستان و بلوچستان برپا می شود
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نامه ای به سرلشکر موسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران، بر مراقبت بیشتر از مرزهای گسترده استان جهت جلوگیری از هرگونه ورود غیرقانونی و انتقال بیماری و مساعدت و همکاری ارتش در این زمینه تاکید کرد.

به گزارش فراز، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نامه ای به سرلشکر موسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران، بر مراقبت بیشتر از مرزهای گسترده استان جهت جلوگیری از هرگونه ورود غیرقانونی و انتقال بیماری و مساعدت و همکاری ارتش در این زمینه تاکید کرد.

 
متن کامل نامه وزیر بهداشت به شرح زیر است: 
 
برادر ارجمند امیر سرلشکر موسوی 
 فرمانده محترم کل ارتش جمهوری اسلامی ایران 
 
باسلام و احترام؛
پشتیبانی مستمر نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در ایام سخت مدیریت کرونا یکی از دلگرمی های امیدبخش اینجانب و همکارانم بوده است. حضور سبز و ایثارگرانه عزیزان ارتش در سیستان و بلوچستان در کنار همکاران ما نیز یکی از جلوه های زیبایی این همدلی و همیاری پرثمرست. 

خوشبختانه با برنامه ریزی و نظارت مستمر اینجانب، تیم های تخصصی اعزامی و انتخاب نماینده تام الاختیار وزیر در استان وضعیت کاملاً تحت کنترل و تخت های خالی در حدکافی می باشد. لذا قرار شد قسمتی از بیمارستان 320 تختخوابی زاهدان که در حال تجهیز و افتتاح می باشد،  کاملاً تحت نظر و مدیریت بهداری اجا قرارگیرد و در صورت لزوم نیز برای برپائی بیمارستان های صحرائی در مناطقی که ضرورت دارد اقدام نمایند. رسیدگی و مدیریت اردوگاه هائی که برای آوارگان از آن سوی مرز تدارک دیده می شود و همچنین مراقبت بیشتر از مرزهای گسترده استان جهت جلوگیری از هرگونه ورود غیرقانونی و انتقال بیماری مساعدت آن عزیزان بزرگوار را می طلبد. 

ضمن قدردانی از حضرتعالی و کلیه همکاران ارجمندتان و پاسداشت حضور صمیمی در کنار مردم شریف و نیازمند آن استان توفیق، عزت و سربلندی جنابعالی و کلیه پرسنل خدوم ارتش جمهوری اسلامی ایران را از خداوند بزرگ مسئلت دارم.

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

گام خطرناک مجلس در مورد اتباغ افغانی

باشگاه پرسپولیس: بررسی گزینه‌های مختلف برای جذب بازیکن در جریان است

نتانیاهو غذای فاسد خورد و مسموم شد!

ترامپ از مرداک و روزنامه‌اش به دلیل جنجال جنسی، شکایت کرد

پزشکیان: راهکارهای رفع چالش کم‌آبی باید ریشه‌ای و جامع باشد

«همایون» در کنار مزار چهره‌های شاخص به خاک سپرده شد

دعوت پاشینیان از پزشکیان برای سفر به ارمنستان

درخواست اعاده دادرسی محکومین پرونده قتل امیرمحمدخالقی رد شد

«اهداف کریدور داوود» چیست؟

قوانین برای شرایط عادی است؛ در زمان جنگ منافع، امنیت ملی و توده‌های مردم در نظر گرفته می‌شود | هشدار عارف به محتکرین

سامانه‌های آسیب‌دیدۀ پدافند هوایی در جنگ تحمیلیِ ۱۲ روزه جایگزین شدند

توضیحات زاکانی درباره عملیات آواربرداری از اماکن آسیب‌دیده در جنگ ۱۲ روزه

درخواست نماینده قم از قوه قضائیه درباره اجرای حکم جاسوسان جنگ ۱۲ روزه

انتفاد لیبرمن از نتانیاهو: او به دنبال این است که جنگ را تا زمان انتخابات ادامه دهد

پیشنهاد سردبیر
زندگی