يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ 20 July 2025
پنجشنبه ۲۴ تير ۱۴۰۰ - ۱۷:۰۰
کد خبر: ۴۴۷۸۹

ایران در تولید بیت کوین در جهان جایگاه پنجم را دارد

ایران در تولید بیت کوین در جهان جایگاه پنجم را دارد
بر اساس تحقیقات دانشگاه کمبریج ایران در جایگاه پنجم تولید بیت کوین از نظر شاخص «هارش ریت» قرار دارد، چین، آمریکا،‌ قزاقستان و روسیه هم در جایگاه های بعدی قرار دارند.

به نقل از رویترز،‌ تحقیقات دانشگاه کمبریج که امروز منتشر شد نشان میدهد  قدرت تولید بیت کوین چین در جهان بسیار افت کرده و حتی از افت اخیری که تحت نفوذ مسئولان این کشور در استخراج بیت  کوین صورت گرفت، پایین تر آمده است.

بر اساس آمارهای دانشگاه کمبریج، سهم این کشور از قدرت کامپیوترهای وصل شده به شبکه جهانی بیت کوین موسوم به «هارش ریت» در ماه آوریل به 46 درصد کاهش یافته این در حالی است که این رقم در سپتامبر 2019 به میزان 75.5 درصد بود.

در همین مدت زمانی،سهم آمریکا از قدرت کامپیوترهای وصل شده به شبکه جهانی از 4 درصد به 16 درصد افزایش یافته است و به دومین کشور تولید کننده بیت کوین تبدیل شده است. پس از این ها قزافستان با سهم 8 درصد قرار دارد و روسیه و ایران هم از تولید کنندگان عمده بیت کوین هستند در جایگاه های بعدی قرار دارند.

بر اساس این گزارش، کاهش میزان استخراج بیت کوین در چین پس از آن صورت گرفت که مقامات چینی استخراج این رمز ارز را خطر جدی بر منابع مالی این کشور عنوان کردند.

ماه گذشته، «بین ماین» بزرگترین ماشین استخراج رمز ارز چین پس از محدودیتی که چین در زمینه استخراج رمز ارز داشت، با مشکل جدی مواجه شد و اعلام کرد به دنبال عرضه در آمریکا،‌روسیه و قزاقستان است.

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

باشگاه پرسپولیس: بررسی گزینه‌های مختلف برای جذب بازیکن در جریان است

نتانیاهو غذای فاسد خورد و مسموم شد!

ترامپ از مرداک و روزنامه‌اش به دلیل جنجال جنسی، شکایت کرد

پزشکیان: راهکارهای رفع چالش کم‌آبی باید ریشه‌ای و جامع باشد

«همایون» در کنار مزار چهره‌های شاخص به خاک سپرده شد

دعوت پاشینیان از پزشکیان برای سفر به ارمنستان

درخواست اعاده دادرسی محکومین پرونده قتل امیرمحمدخالقی رد شد

«اهداف کریدور داوود» چیست؟

قوانین برای شرایط عادی است؛ در زمان جنگ منافع، امنیت ملی و توده‌های مردم در نظر گرفته می‌شود | هشدار عارف به محتکرین

سامانه‌های آسیب‌دیدۀ پدافند هوایی در جنگ تحمیلیِ ۱۲ روزه جایگزین شدند

توضیحات زاکانی درباره عملیات آواربرداری از اماکن آسیب‌دیده در جنگ ۱۲ روزه

درخواست نماینده قم از قوه قضائیه درباره اجرای حکم جاسوسان جنگ ۱۲ روزه

انتفاد لیبرمن از نتانیاهو: او به دنبال این است که جنگ را تا زمان انتخابات ادامه دهد

ساپینتو: استقلال وضعیت خوبی ندارد؛ بازیکنانم جذب نشدند

پیشنهاد سردبیر
زندگی