يکشنبه ۰۴ آبان ۱۴۰۴ 26 October 2025
چهارشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۰
کد خبر: ۴۴۹۷۹

افزایش قیمت بلیت هواپیما غیر قانونی است

افزایش قیمت بلیت هواپیما غیر قانونی است
سرپرست سازمان هواپیمایی کشوری در نامه‌ای به شرکت های هواپیمایی فروش بلیت هواپیما خارج از جدول نرخی مصوب در آبان ماه سال کذشته را غیرقانونی اعلام کرد و گفت با گرانفروشان برخورد خواهد شد.

سرپرست سازمان هواپیمایی کشوری در نامه‌ای به شرکت های هواپیمایی فروش بلیت هواپیما خارج از جدول نرخی مصوب در آبان ماه سال کذشته را غیرقانونی اعلام کرد و گفت با گرانفروشان برخورد خواهد شد.

 از ابتدای تیر ماه امسال شرکت‌های هواپیمایی اقدام به افزایش قیمت بلیت هواپیما در مسیرهای داخلی تا حدود ۳۰ درصد کردند که بابت آن هیچ مصوبه‌ای از شورای عالی هواپیمایی کشوری نگرفته بودند. ایرلاین‌های داخلی بر این اساس باید قیمت بلیت‌ پروازهای داخلی خود را مطابق نرخنامه مصوب در آبان ماه سال گذشته عرضه کنند. اما بسیاری از ایرلاین‌ها تا کنون و با وجود هشدارهای اعلام شده از سوی وزیر راه و شهرسازی و دیگر مسئولان این وزارتخانه و سازمان هواپیمایی کشوری تا کنون قیمت‌هایشان را به نرخ مصوب گذشته بازنگردانده‌اند.

در همین راستا سیاوش امیرمکری که به عنوان سرپرست سازمان هواپیمایی کشوری از سوی محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی انتخاب شده است، در نامه ای به شرکت‌های هواپیمایی ضمن اشاره به مصوبه جلسه مورخ ۲۴/۰۸/۱۳۹۹ شورایعالی هواپیمایی کشوری در باره صدور مجوز افزایش نرخ بلیت به میزان ۱۰ درصد نسبت به جدول نرخی اعلام شده توسط شرکت‌های هواپیمایی در خرداد ماه سال گذشته اعلام کرد: «نظر به گزارش‌های واصله مبنی بر عدم رعایت مصوبه فوق توسط تعدادی از شرکت‌های هواپیمایی در بلیت‌های عرضه شده به مسافران، با تاکید بر مفاد نامه شماره ۱۴۰۴۹ مورخ ۰۱/۰۴/۱۴۰۰ هر گونه افزایش نرخ مسیرهای پروازی داخلی قبل از بررسی و اتخاذ تصمیم در جلسه آتی شورایعالی هواپیمایی کشوری، از نظر این سازمان فاقد وجاهت قانونی است.

وی در ادامه این مکاتبه تاکید کرد: «با شرکت‌های هواپیمایی متخلف برابر مقررات مربوطه رفتار خواهد شد.»

گفتنی است، مردم می‌توانند در صورت مشاهده هر گونه گرانفروشی بلیت هواپیما مراتب را از طریق سامانه حقوق مسافر به آدرس www.cao.ir و یا شماره‌های تماس دفتر نظارت بر شرکت ها، فرودگاه‌ها و موسسات هوانوردی سازمان هواپیمایی کشوری ۹-۶۶۰۷۸۷۰۰-۰۲۱مطرح و پیگیری کنند

منبع: ایسنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

یک ناو جنگی آمریکایی در ۱۰ کیلومتری سواحل ونزوئلا پهلو گرفت

واژه‌های بیگانه و غلطهای املایی چگونه شمال شهر تهران را اشغال کرده؟

این موشک سئول، پیونگ‌یانگ را منفجر می‌کند

بانک‌های زیان‌ده، پوست موز زیر پای دولت چهاردهم؟!

فیروزآبادی: هیچ شبکه اجتماعی معتبری نمانده که فیلتر نباشد | ترور فرماندهان نظامی ربطی به واتس‌اپ نداشت

مذاکرات تجاری چین و روسیه؛ «مذاکرات سازنده، گسترده، عمیق و زمینه ساز پیشرفت بود»

نتانیاهو: برای حمله به از هیچکس اجازه نمی‌گیریم

معاون وزیر خارجه ایران برای مذاکره با طالبان به کابل سفر کرد

عضو اتاق بازرگانی: فساد چای دبش تمام شد؛ اکنون نوبت برنج دبش است!

کرملین: به عمق خاک روسیه حمله شود، پاسخمان سهمگین است

فرمان محمود عباس برای تعیین جانشین او؛ این بخشنامه چه می‌گوید؟

شهردار این شهر به اتهام رشوه بازداشت شد

سارقان جواهرات و الماس‌های ۱۰۰ میلیون دلاری از موزه لوور، دستگیر شدند

نتانیاهو: اسرائیل برای پاسخ به هرگونه تهدیدی از کسی اجازه نمی‌گیرد

پیشنهاد سردبیر
زندگی