يکشنبه ۱۶ شهريور ۱۴۰۴ 07 September 2025
پنجشنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۷:۰۰
کد خبر: ۴۵۷۶۸

آمادگی برای واکسیناسیون اضطراری وجود دارد

آمادگی برای واکسیناسیون اضطراری وجود دارد
سخنگوی موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی با اشاره به اینکه نخستین بچ صنعتی واکسن رازی کووپارس تولید و مراحل کنترل کیفی آن انجام شده است، گفت: پس ازصدور مجوز از سوی سازمان غذا و دارو، آمادگی برای واکسیناسیون اضطراری وجود دارد.

محمدحسین فلاح مهرآبادی با اشاره به اتمام فاز دوم کارآزمایی بالینی واکسن رازی کووپارس و ارائه نتایج در کمیته پایش داده ها و تایید آن در این کمیته، اظهار کرد: گزارش مربوطه به همراه دستورالعمل های فاز سوم به سازمان غذا و دارو ارسال شده که پس از داوری و بررسی برای دریافت مجوز اخلاق به کمیته اخلاق وزارت بهداشت ارسال خواهد شد.

وی افزود: پیش بینی می شود تا هفته آینده مجوز اخلاق برای شروع فاز سوم کارآزمایی بالینی صادر شود و شروع مطالعه در  هفته نخست شهریورماه صورت گیرد.

معاون تحقیقات و فناوری موسسه رازی با بیان اینکه در حال حاضر استان های تهران و البرز برای مطالعه انتخاب شده اند، خاطرنشان کرد: در فاز سوم واکسن کووپارس با یک واکسن دارای تاییدیه سازمان بهداشت جهانی مقایسه خواهد شد. در پروتکل مصوب که امروز چهارشنبه ۲۰ مردادماه تایید شد، ۴۱ هزار داوطلب در دو گروه شرکت خواهند کرد، یک گروه واکسن موسسه رازی و یک گروه واکسن دارای تاییدیه who سازمان بهداشت جهانی را دریافت خواهند کرد.

وی در خصوص تولید صنعتی واکسن رازی کووپارس گفت: ماه گذشته نخستین بچ صنعتی واکسن رازی کووپارس با حجم ۴۰۰ هزار دز تولید و مراحل کنترل کیفی آن انجام شده و در سامانه ردیابی واکسن غذا و دارو کشور نیز به ثبت رسیده است.

دکتر فلاح با اشاره به اینکه هر زمانی که سازمان غذا و دارو مجوز مصرف اضطراری را صادر کند، واکسن ها قابل استفاده هستند، اضافه کرد: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده، تا انتهای شهریور یک میلیون دز واکسن تولید خواهد شد و تا انتهای سال برنامه ریزی برای تولید ۱۵ الی ۲۰ میلیون دز انجام گرفته است.

سخنگوی موسسه رازی در پروژه واکسن رازی کووپارس گفت: برای ثبت نام داوطلبان ساکن استان تهران و البرز می توانند با مراجعه به سایت covid.rvsri.ac.ir پس از مشخص کردن استان، فرآیند ثبت نام را در این سامانه طی کنند، در پایان ثبت نام کد تایید از طریق پیامک برای آنان ارسال خواهد شد. همچنین زمان مراجعه برای واکسیناسیون نیز به آنان اطلاع رسانی می شود.

منبع:فارس

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

گسترش محدوده عملیاتی یمن معادلات امنیت دریای سرخ را تغییر می‌دهد

افغان‌ها نگذاشتند در تفاهم‌نامه کلمه‌ای از حقابه بیاید، سفیر خودمان هم می‌گفت امضا کنید!

کشف یک محموله دارو و واکسن قاچاق در مازندران

اجرای قطعه «پُرسون پُرسون»؛ بهترین خاطره سفیر کره جنوبی در ایران

شائبه‌ مهندسی انتخابات نظام پزشکی وجود دارد

خطای مرگبار هوش مصنوعی برای مردی که سرطان بدخیم داشت!

محمد مهاجری: پایداریچی‌ها به هر چیزی که شما فکر کنید گیر می‌دهند

رئیس پیشین موساد: دستیابی به آرشیو هسته‌ای ایران، یکی از مهم‌ترین دستاوردهای دوران مسئولیت من بود | یک میز بالانس به ایران فروخته شد که در نهایت به انفجار در نطنز منجر شد

ویدیو؛ توصیه کارشناس برنامه سمت خدا به زنی که شوهرش او را طلاق داده

سخنگوی وزارت خارجه: بخش کنسولی سفارت ما در استرالیا هنوز فعال است

انصارالله یمن: انتقام سخت هنوز شروع نشده

آحارونوت: اسرائیل نام عملیات ارابه‌های گدعون ۲ را تغییر می‌دهد

اتهام کوچک‌زاده به روحانی: او در بهترین حالت پروازی درس می‌خوانده

پیشنهاد سردبیر
زندگی