جمعه ۱۴ آذر ۱۴۰۴ 05 December 2025
شنبه ۲۳ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۷:۰۰
کد خبر: ۴۵۸۰۰

خریداران آسیایی نفت بیشتری از آمریکا خریدند

خریداران آسیایی نفت بیشتری از آمریکا خریدند
با وجود کندی رشد تقاضا برای سوخت به دلیل شیوع کرونای دلتا، پالایشگاههای آسیایی از شاخص نفت ارزانتر آمریکا در ماه گذشته بهره برده و نفت خام بیشتری از آمریکا برای سه ماهه چهارم خریداری کردند.

 پالایشگاه‌ها در آسیا به دنبال نفت ارزانتر هستند به خصوص پس از این که شرکت آرامکوی سعودی هفته گذشته قیمت فروش رسمی نفت برای بارگیری در سپتامبر به مقصد آسیا را افزایش داد و قیمت نفت عربستان بالاترین نرخ پریمیوم را نسبت به قیمتهای پایه از فوریه سال ۲۰۲۰ تاکنون پیدا کرد. از آنجا که سایر تولیدکنندگان بزرگ خاورمیانه ای از قیمت گذاری عربستان سعودی الگوبرداری می کنند، سایر صادرکنندگان نفت منطقه خلیج فارس هم قیمتهایشان را بالا بردند.

نشانه ها حاکی از آن است که بعضی از پالایشگاههای آسیایی حجم کمتری نفت از عربستان سعودی برای سپتامبر خریداری می کنند. چهار پالایشگر نفت به بلومبرگ گفت: بعضی از پالایشگاههای آسیایی مانند چینی ها حجم کمتر از حد معمولی نفت سعودی را خریداری می کنند و سایر خریداران آسیایی هم محدودیتهایی را برای مقابله با شیوع کرونای دلتا وضع کرده اند.

به گفته معامله گران، پالایشگاهها به دنبال فرصت برای خرید نفت ارزانتر بوده اند که آمریکا با خوشحالی تامین می کند. تولیدکنندگان آمریکایی نفت مدیوم نفتشان را با قیمت پایینتری نسبت به ماه پیش فروختند و شرکتهای نفتی روسی گرید نفتی اورال را با تخفیف عرضه می کنند.

اکنون که قیمت نفت آمریکا پایینتر از ماه گذشته است و نرخ پریمیوم بسیار کمتری نسبت به قیمت پایه نفت دوبی دارد، پالایشگاههای آسیایی حداقل هفت میلیون بشکه نفت آمریکا را خریداری کرده اند که در اکتبر و نوامبر به مقصد می رسد.

شرکت بهارات پترولیوم هند دو میلیون بشکه نفت وست تگزاس میدلند را خریداری کرده که اکتبر به مقصد می رسد. در شمال شرقی آسیا، دو پالایشگر پنج میلیون بشکه نفت مارس برای تحویل در نوامبر خریداری کرده اند.

بر اساس گزارش اویل پرایس، با این حال پالایشگاههای آسیایی پالایش نفت را به دلیل تجدید محدودیتهای سفر کاهش داده اند. شرکت سینوپک نرخ پالایش را در بعضی از تاسیسات در پی محدودیتهای جدید چین برای مقابله با شیوع کووید ۱۹، تا ۱۰ درصد کاهش می دهد.

منبع: ایسنا

برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رویترز: رئیس اطلاعات تبعیدی اسد و پسرعموی میلیاردر او، شورش‌های سوریه را از روسیه طراحی می‌کنند

پوتین قول داد که علیرغم تحریم‌های آمریکا، ارسال سوخت به هند «بدون وقفه» ادامه خواهد داشت

«وطن، وطن است»: ونزوئلایی‌ها خود را برای حمله احتمالی آمریکا آماده می‌کنند

نظرسنجی گالوپ: ۷۹ درصد مردم لبنان خواهان خلع سلاح حزب الله هستند

وزارت خارجه آمریکا: با صراحت درباره لزوم برچیدن «متحدان ایران در عراق» صحبت می‌کنیم

«اختلاس و کلاهبرداری»؛ فدریکا موگرینی از ریاست کالج اروپا استعفا داد

پوتین: ترامپ برای پایان جنگ اوکراین نیت صادقانه دارد

فرمانده پیشین نیرو هوایی اسرائیل: یا به ایران حمله کنید یا مذاکره را بپذیرید

رئیس جمهوری آلمان: بریتانیا و اتحادیه اروپا باید روابط آسیب دیده از برگزیت را ترمیم کنند

تلگراف: مادورو به ترامپ گفت اگر بگذارید ثروت ۲۰۰ میلیون دلاریم را حفظ کنم از قدرت کناره‌گیری می‌کنم

ارتش اسرائیل اهدافی را در جنوب لبنان پس از هشدار تخلیه بمباران کرد

اوکراین یک جنگنده میگ ۲۹ روسیه را در کریمه منهدم کرد

استعفای موگرینی از ریاست کالج اروپا پس از بازجویی و بازداشت اخیر

واکنش نخست وزیر عراق به مسدودسازی اموال گروه‌های مقاومت: فرصت‌طلبان نمی‌توانند نسبت به مواضع دولت عراق مزایده برگزار کنند

پیشنهاد سردبیر
زندگی