دوشنبه ۱۷ شهريور ۱۴۰۴ 08 September 2025
دوشنبه ۰۱ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۰
کد خبر: ۴۶۱۷۸

موافقت حداکثری کمیسیون بهداشت مجلس با وزیر پیشنهادی کار

موافقت حداکثری کمیسیون بهداشت مجلس با وزیر پیشنهادی کار
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: براساس برنامه‌های اعلامی از سوی وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی و انطباق مدارک، سوابق و برنامه‌های آن با اسناد بالادستی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با اکثریت آراء با ایشان موافقت کرد.

 زهرا شیخی در جریان جلسه علنی نوبت صبح امروز (دوشنبه) مجلس شورای اسلامی ضمن تشریح گزارش کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در خصوص وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان کرد: وزارتخانه تعاون، کار و رفاه اجتماعی با وظایف بزرگی روبه‌رو است. شایسته است در دولت سیزدهم که چشم امید ملت برای راهگشایی از تنگناهای موجود به آن است وزیری برای این وزارتخانه انتخاب شود که در جهت ارتقاء و بهبود رفاه اجتماعی گام بردارد.

وی در ادامه اظهار کرد: در راستای اجرای ماده ۲۰۲ آیین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی کمیسیون بهداشت و درمان سوابق و برنامه‌های وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی را ارزیابی کرد. دکتر حجت‌الله عبدالملکی دانش آموخته اقتصاد از دانشگاه اصفهان است.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: با توجه به وظایفی که ایشان داشته‌اند و سوابق گذشته‌شان آشنایی با اختیارات، وظایف و مشکلات وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی دارد. در کمیسیون مواضع و دیدگاه‌های ایشان مورد ارزیابی قرار گرفت. تنظیم وصول نظام جامع تامین اجتماعی، تاکید بر تعیین تکلیف بدهی دولت به تامین اجتماعی، ارتقاء خدمات پیگیری و تشخیص و درمان بیمه شدگان تامین اجتماعی، جذب نیروهای متخصص و کارآمد، ارتقاء خدمات هتلینگ بیمارستان‌های تامین اجتماعی، افزایش اختیار روسای بیمارستان‌های تامین اجتماعی، تسهیل خدمات کمی و کیفی برای بازنشستگان تامین اجتماعی، توزیع عادلانه خدمات و امکانات تشخیص، اجرای مصوبات و قوانین موجود، ارتقاء کیفیت ارائه خدمات بهزیستی از جمله محور برنامه‌های ایشان است.

وی اضافه کرد: در نهایت پس از انطباق برنامه‌های ارائه شده از سوی ایشان با اسناد بالادستی و عزم ایشان برای بهره مندی از نیروهای جوان و با انگیزه  و همچنین بررسی مدارک و سوابق ایشان کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با اکثریت آرا با ایشان موافقت کرد.

منبع: ایسنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

انتشار تصاویر جدید از اصابت موشک ایرانی به حیفا +ویدیو

قرصی که این روزها زنان جوان برای هر چیزی مصرف می‌کنند!

در جلسه بین مقامات سفارت شوروی و آمریکا در مورد آینده محمدرضاشاه چه گذشت؟

نقدی به مستند بی‌بی‌سی در خصوص امام موسی صدر

نابغه ۱۵ ساله کامپیوتر، جدیدترین قدیس کلیسای کاتولیک شد

همسر سوم ناصر محمدخانی: ناصر عاشق لاله بود

ماکس وبر، ریشۀ «سرمایه‌داری» را در کدام مذهب پیدا کرد؟

گروسی: امروز خطر وقوع یک درگیری هسته‌ای بیشتر از گذشته است/ چین در حال تولید بیشتر سلاح هسته‌ای است

گسترش محدوده عملیاتی یمن معادلات امنیت دریای سرخ را تغییر می‌دهد

افغان‌ها نگذاشتند در تفاهم‌نامه کلمه‌ای از حقابه بیاید، سفیر خودمان هم می‌گفت امضا کنید!

کشف یک محموله دارو و واکسن قاچاق در مازندران

اجرای قطعه «پُرسون پُرسون»؛ بهترین خاطره سفیر کره جنوبی در ایران

شائبه‌ مهندسی انتخابات نظام پزشکی وجود دارد

پیشنهاد سردبیر
زندگی