۰۴ آبان ۱۴۰۵ ۱۱:۲۲
چهارشنبه ۰۳ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۰
کد خبر: ۴۶۲۹۰

احتمالا ۳ وزیر موفق به کسب رأی اعتماد نخواهند شد

احتمالا ۳ وزیر موفق به کسب رأی اعتماد نخواهند شد
نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس، گفت: پیش‌بینی من این است که احتمالا ۳ وزیر نتوانند از مجلس رأی اعتماد بگیرند البته این متعلق به اکنون است، شاید تا زمان پایانی رأی‌گیری رایزنی‌ها و توضیحات وزرای پیشنهادی بتواند اثراتی داشته باشد. از سوی دیگر به دفاع پایانی رئیس‌جمهور بستگی هم دارد و آن هم اثربخشی خاص خودش را دارد اما در مجموع تا این لحظه عدم رأی اعتماد به سه وزیر تقریبا مشخص است.

علی بابایی کارنامی نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی درخصوص روند بررسی برنامه‌های وزرای پیشنهادی و اینکه چه تعداد از وزرا می‌توانند از صحن مجلس رأی اعتماد کسب کنند، گفت: موضوع بررسی برنامه‌های وزرا به حالت معمول در حال بررسی است و نمایندگان بدون تعارف نظرات و سوالات و مخالفت خود را مطرح می‌کنند، موافقین هم دلایل خود را مطرح کرده و وزرای پیشنهادی هم دفاعیات خود را انجام می‌دهند. این دوره رأی اعتماد با ادوار گذشته یک تفاوت مهم دارد و آن حضور همه وزرا در تمامی کمیسیون‌های مجلس است.

وی افزود: پیش‌بینی من این است که احتمالا ۳ وزیر نتوانند از مجلس رأی اعتماد بگیرند البته این متعلق به اکنون است، شاید تا زمان پایانی رأی‌گیری رایزنی‌ها و توضیحات وزرای پیشنهادی بتواند اثراتی داشته باشد. از سوی دیگر به دفاع پایانی رئیس‌جمهور بستگی هم دارد و آن هم اثربخشی خاص خودش را دارد اما در مجموع تا این لحظه عدم رأی اعتماد به سه وزیر تقریبا مشخص است.

نماینده ساری در ادامه در خصوص تعداد بالای مخالفان وزیر پیشنهادی ورزش و اینکه احتمال عدم رأی اعتماد به سجادی به طور جدی مطرح است، ابراز داشت: خب البته همانطور که در مجلس مخالف دارد، موافق هم حضور دارد و این الزاماً به معنای عدم رأی اعتماد نمی‌تواند باشد. شرایط ایشان به صورتی است که از هم‌اکنون نمی‌توان گفت که رأی نمی‌آورد و این مساله به عواملی همچون دفاع خود ایشان و موافقتی که نمایندگان با اون خواهند داشت نیز بستگی دارد.

وی افزود: در مجموع به صورت کلی و تخصصی ایشان صلاحیت تصدی وزارت ورزش را دارد؛ چراکه هم در این حوزه هم تجربه کاری، هم مدرک تحصیلی و هم سابقه ورزش قهرمانی دارد و این اولین بار پس از انقلاب است که می‌توانیم بگوییم یک قهرمان در آستانه انتخاب به عنوان نفر اول ورزش کشور است.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس ادامه داد: این‌ها نکات مثبت ایشان است، البته نکات منفی هم مطرح می‌شود که نیاز است در این زمینه ابهام‌زدایی صورت گیرد؛ اگر بتواند صحن مجلس را نسبت به این موارد اقناع کند، فکر نمی‌کنم کار سختی برای کسب رأی اعتماد داشته باشد.

بابایی کارنامی همچنین درخصوص شانس توانایی و برنامه‌های خاندوزی وزیر پیشنهادی اقتصاد و نگاه صحن مجلس نسبت به او بیان کرد: احسان خاندوزی انصافا و بدون در نظر گرفتن همکار بودن‌مان باید بگویم با دفاعی که کرد بسیار موفق ظاهر شد به این جهت من وقتی برنامه‌های وزرا را نگاه کردم تنها وزیری بود که برنامه‌اش هم از جهت کاربردی، هم علمی، هم اجرایی و هم اینکه همه حوزه‌های مختلف و مهم ذیل وزارتخانه را بشناسد و برای آن برنامه داشته باشد، یک اتفاق بسیار مثبت و خوب بود.

وی افزود: وزیر پیشنهادی اقتصاد جزو وزرایی بوده که مقبول صحن مجلس است و با ارزیابی که من داشتم عموم نمایندگان این نظر دارند که آقای خاندوزی به خوبی از برنامه‌های خود دفاع کرد و نشان می‌دهد که ایشان اشراف کامل بر وضعیت اقتصاد کشور دارد، همچنین تجربه مجلس را هم کسب کرده و در کنار تجربیاتی که در گذشته و در مرکز پژوهش‌ها به دست آورده بود، گزینه بسیار مناسبی برای وزراتخانه پیشنهادی است.

رئیس فراکسیون کارگری مجلس تصریح کرد: من امیدوارم که ایشان با توجه به شرایط علمی که دارد و اینکه نیت خالصی هم برای کار دارد، ان‌شاءالله خدا کمک کند که با رأی خوبی انتخاب شده و روند تازه‌ای برای اقتصاد کشور رقم بزند.

منبع: ایلنا

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
افتتاح 43 مدرسه کیمیای دانش در مسیر ایفای مسئولیت‌های اجتماعی
کاهش قیمت نفت از بالاترین سطوح شش‌ماه اخیر در پی امیدواری به کاهش تنش‌های جنگ ایران
ارتش ایالات متحده مدعی کمک به صادرات ۱.۵ میلیارد بشکه نفت از کشور‌های حوزه خلیج فارس شد
ده روزی که می‌تواند جهان را تکان دهد: هنجار‌های دموکراتیک در چهار انتخابات سرنوشت‌ساز در بوته آزمایش
پایداری شاخص بورس در کانال ۸ میلیونی؛ روز پرنوسان تالار شیشه‌ای
حمله پهپادی و موشکی به عربستان سعودی همزمان با تداوم درگیری‌ها با انصارالله
سخنرانی‌های اوباما در اوهایو و میشیگان: نکات کلیدی درباره ترامپ، جنگ ایران و انتخابات میان‌دوره‌ای
افزایش یک درجه‌ای مجازات جرائم مرتبط با کارگزاران بیگانه در مصوبه مجلس
معماری جنگ بی‌پایان؛ ترومای قدرت و پیامد‌های بن‌بست امنیتی در کارنامه نتانیاهو
انتخابات اسرائیل اهمیت دارد و این تنها مسئله اسرائیلی‌ها نیست
حامیان ناراضی نتانیاهو، هدف اصلی کارزار انتخاباتی اسرائیل
چمران: قصور شهرداری درباره درختان چیتگر را رها نمی‌کنیم
وزیر امور خارجه در آیین گشایش موزه شهید خرازی: عقلانیت توأم با تعهد انقلابی، ویژگی بارز دیپلمات فقید بود
پدر علم هیدروژئولوژی ایران: ال‌نینو عامل سیل‌های سراسری نیست
باراک اوباما در سخنرانی انتخاباتی میان‌دوره‌ای، ترامپ را عامل «هرج‌ومرج و ظلم» توصیف کرد
سمیه گلپور: تاوان مماشات با وزیر کار از جیب کارگر و بازنشسته پرداخت می‌شود | هیأت رییسه مجلس استیضاح میدری را وتو می‌کند؟!
کوه کلنگ در چند قدمی سکونتگاه‌ها| ساکنان اطراف نطنز از خطر احتمالی چه می‌دانند؟
معماری بقا و جهش صنعتی؛ درس‌های تاریخی خروج از تله انزوای فناوری
صدور هشدار نارنجی؛ طوفان، رگبار سیل‌آسا و مواج‌شدن خزر در راه است
به بهانه اجرایی شدن افزایش ۴۰ درصدی قیمت بسته‌های اینترنت ؛ نگاهی به پشت‌پرده هزینه‌های ارزی شبکه و مقایسه آن با گرانی سایر کالاها
تأمین مالی پروژه‌های گردشگری با استفاده از ظرفیت‌های بانک شهر
تفاوت ساختاری «جنگ سرد» و «جنگ فرسایشی»
هشدار ترامپ درباره احتمال اجرای عملیات نظامی تازه علیه ایران
چگونه با متاتریدر تحلیل تکنیکال انجام دهیم؟ راهنمای معامله‌گران
خبرگزاری کره جنوبی از سفر کیم جونگ اون به چین خبر داد
محسنی‌اژه‌ای در نشست با اقتصاددانان: حل بحران‌های اقتصادی نیازمند اجماع، واقع‌بینی و آرایش جنگی است
چگونه تسلط انرژی ترامپ به غرور مفرط تبدیل شد
بهسازی یک جاده آنتنی دیگر در خوزستان / تسهیل تردد میان روستای سور مقداد و شهر امیدیه با پیگیری امیر حیات مقدم
ریزش سنگین طلا در بازار‌های جهانی؛ عقب‌نشینی هر اونس طلا به کانال ۳ هزار دلاری
پیشنهاد سردبیر
زندگی