سه‌شنبه ۱۸ شهريور ۱۴۰۴ 09 September 2025
يکشنبه ۲۱ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۵
کد خبر: ۴۶۹۵۵

اتحادیه جهانی با معرفی کاندیدای جدید از سوی ایران مخالفت کرد

اتحادیه جهانی با معرفی کاندیدای جدید از سوی ایران مخالفت کرد
پس از اعلام انصراف حمید سوریان از حضور در انتخابات هیات رییسه اتحادیه جهانی کشتی، این اتحادیه با قبول کاندیدای دیگر از سوی ایران مخالفت کرد.

 حمید سوریان نایب رییس فدراسیون کشتی و دارنده یک طلای المپیک و ۶ طلای جهان، خرداد سال گذشته رسما از سوی فدراسیون کشتی به عنوان نماینده ایران در انتخابات هیات رییسه اتحادیه جهانی کشتی معرفی شد.


سوریان طی ۱۵ ماه گذشته آنطور که انتظار می رفت، نتوانست در بحث رایزنی با کشورهای مختلف برای جلب نظر آن ها جهت کسب آرای لازم در انتخابات هیات رییسه اتحادیه جهانی کشتی عملکرد چندان خوبی داشته باشد و همین امر در نهایت سبب شد وی چند روز پیش در صحبت با رییس فدراسیون کشتی، انصراف خود را از حضور در انتخابات به دلیل نداشتن شانس زیاد جهت کسب آرای لازم اعلام کند.

پس از این اتفاق فدراسیون کشتی درصدد معرفی گزینه دیگری به غیر از سوریان برای حضور در انتخابات شد اما شنیده ها حاکی است اتحادیه جهانی کشتی با معرفی کاندیدای جدید از سوی ایران مخالفت کرده است.

بر همین اساس مسئولان فدراسیون کشتی بخاطر از دست نرفتن فرصت حضور نماینده ای از ایران در انتخابات هیات رییسه اتحادیه جهانی کشتی، سعی دارند حمید سوریان را برای حضور در انتخابات راضی کنند.

باید دید آیا سوریان در نهایت به حضور در انتخابات رضایت می دهد و در فرصت ۵۰ روزه تا برگزاری انتخابات هیات رییسه اتحادیه جهانی کشتی تلاش خود را برای کسب موفقیت در انتخابات بیشتر خواهد کرد یا خیر؟

رقابت های کشتی آزاد و فرنگی زیر ۲۳ سال قهرمانی جهان از ۹ آبان به مدت یک هفته در صربستان برگزار می شود و انتخابات هیات رییسه اتحادیه جهانی کشتی نیز در حاشیه این رقابت ها برگزار خواهد شد.

منبع: ایسنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

قالیباف: از روحیه خوب آقای پزشکیان تشکر می‌کنم؛ جلسه امروز در مجلس با پیگیری ایشان تشکیل شد | این جلسه صرفا بر مسائل اقتصادی متمرکز بود

ادعای وزیر خارجه لبنان درباره خلع سلاح حزب‌الله در نزدیکی مرز با اسرائیل ظریف سه ماه

ایران و آژانس امروز به توافق می‌رسند؟ تسنیم: احتمال آن وجود دارد

شاخص بازار بورس؛ سه‌شنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۴

رایزنی وزیر خارجه مصر با همتایان آلمانی و ایتالیایی درباره ایران

این دو وزیر اسرائیلی در لیست ممنوع‌الورودها به اسپانیا هستند

حلقه مفقوده خدمات پس از فروش

نمانیده مجلس: به خاطر نوسانات برق، ماشین لباس‌شویی و ظرفشویی‌ام سوخت!

حسین علایی از صندوق بازنشستگی فولاد برکنار شده؟

عراقچی: وزارت خارجه و شورای عالی امنیت ملی مکمل یکدیگرند | همه برای یک نظام کار می‌کنیم

نمایشگاه‌های پاییزه امسال از این تاریخ آغاز می‌شود

نماینده تندرو مجلس عمامه‌اش را درآورد +عکس

یک شرط جدید برای اوکراین جهت پیوستن به اتحادیه اروپا

پیشنهاد سردبیر
زندگی