پنجشنبه ۲۰ آذر ۱۴۰۴ 11 December 2025
سه‌شنبه ۲۳ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۰
کد خبر: ۴۷۰۴۷

۱۰ هزار تن تخم مرغ در روزهای آینده به کشور وارد می‌شود

۱۰ هزار تن تخم مرغ در روزهای آینده به کشور وارد می‌شود
رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغ تخم‌گذار با اشاره به واردات ۱۰ هزار تن تخم مرغ طی روزهای آینده از ثبات بازار تخم مرغ تا دو هفته دیگر خبر داد.

 حمید کاشانی گفت: با مجوز وزارت جهاد کشاورزی، ظرف چند روز آینده ۱۰ هزار تن تخم مرغ وارد کشور می‌شود و با تمهیدات صورت گرفته ظرف دو هفته آینده بازار تخم مرغ به ثبات می‌رسد.

وی افزود: در ماه‌های گذشته مشکلاتی همچون نرسیدن به موقع نهاده‌ها و همچنین تغییر نیافتن قیمت مصوب تخم‌مرغ، علیرغم افزایش قیمت نهاده‌های تولید موجب بی‌ثباتی در بازار تخم مرغ شد.

رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغ تخم‌گذار گفت: اتحادیه مرغ تخم‌گذار در ماه‌های گذشته بارها به مسئولان هشدار داده بود که در نتیجه این چالش‌ها بازار بی‌ثبات خواهد شد، ولی توجهی نشد.

کاشانی افزود: در حال حاضر با روی کار آمدن دولت جدید جلسات بسیار خوبی که با وزیر برگزار شد، مجوز واردات تخم مرغ دریافت شد که قرار است در مرحله اول ۱۰ هزار تن از این محصول وارد کشور شود.

رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغ تخم گذار گفت: همچنین قرار است به زودی قیمت تخم‌مرغ اصلاح شود و از آنجا که در حال حاضر قیمت هر شانه تخم مرغ در درب مرغداری ۳۸ تا ۳۹ هزار تومان است، قیمت این محصول در بازار به ازای هر شانه باید بین ۴۳ تا ۴۵ هزار تعیین شود که این موضوع نیز موجب پایداری تولید و جلوگیری از هرج و مرج در بازار می‌شود.

وی افزود: از آنجا که در حال حاضر این نرخ مصوب تغییر نیافته و بر اساس واقعیت تولید و بازار تعیین نشده متاسفانه شاهد هرج و مرج در بازار تخم مرغ هستیم و هر کسی به هر قیمتی که می‌خواهد این محصول را ارائه می‌کند.

کاشانی گفت: امیدواریم با واردات تخم مرغ و تعیین قیمت جدید تخم مرغ شاهد رشد تولید و ثبات در بازار باشیم.

رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغ تخم‌گذار افزود: در حال حاضر تامین نهاده‌ها با دستور وزیر جهاد کشاورزی روند خوبی پیدا کرده که این موضوع نیز به حل مشکلات تولید و در نتیجه بازار تخم مرغ کمک می‌کند و امیدواریم ظرف دو هفته بازار به ثبات و تعادل لازم برسد.

منبع: ایلنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

العربیه: مخالفان حماس در غزه در حال «جذب نیرو» هستند | واشنگتن: هیچ تماسی با آنها نداریم

رسالت زیر سایه بحران | مدیر بانکی با تحصیلات نظامی بانک رسالت را زیان‌ده کرد

هشدار کارشناسان: ایوان تاریخی قدمگاه هخامنشی دوباره در معرض تخریب انسانی

‌نمی‌توانیم به رابطه با باکو خوش‌بین باشیم

نوجوانان استرالیایی سوگواری از دست دادن رسانه‌های اجتماعی را با طنز درآمیختند

رهبر حماس، مهار حملات را پذیرفت ولی خلع سلاح را خط قرمز دانست

بازداشت برخی بازیگران در یک مهمانی، یک حرکت آتش به اختیار بود

پیشنهاد لبنان برای دیدار با ایران در کشور ثالث؛ «یوسف رَجی» دلیل عدم سفر به تهران را توضیح داد

محسن هاشمی: خاطرات پدرم را به آقا مسعود، فرزند رهبری دادم

نظر حشمت‌الله مهاجرانی درباره گروه ایران در جام جهانی ۲۰۲۶

اسرائیل سوریه را به عنوان منطقه‌ای برای گسترش استفاده می‌کند

واکنش پزشکیان به حواشی ایجادشده پیرامون دو ماراتن کیش

خیلی‌ها گمان می‌کنند مجمع می‌تواند در همه مسائل کشور ورود کند؛ این درست نیست

ارتباط با کشورهای مسلمان باید صمیمی‌تر شود

پیشنهاد سردبیر

مقصود فراستخواه استاد جامعه‌شناسی در گفت‌وگو با فراز

حجاب بیش از آنکه مساله دینی باشد، مساله قدرت است l هنوز فرصت آشتی وجود دارد

گفتگوی فراز با امان‌الله قرایی مقدم، جامعه‌شناس

ماراتن کیش: حکومت با مساله حجاب چه کند؟!

زندگی