يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ 20 July 2025
چهارشنبه ۲۴ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۰
کد خبر: ۴۷۰۹۴

پیش ‌خرید واکسن از شرکت‌های داخلی صحت ندارد

پیش ‌خرید واکسن از شرکت‌های داخلی صحت ندارد
شانه‌ساز با تکذیب پیش فروش واکسن‌های داخلی و تغییرسیاست‌های وزارت بهداشت گفت: خبرهای منتشر شده در مورد پیش ‌خرید واکسن از شرکت‌های داخلی تولیدکننده واکسن به هیچ عنوان صحت ندارد، پیش خرید حتی به شکل ریالی انجام نشده و این اخبار کذب، مورد تایید سازمان غذا و دارو نیست.

معاون وزیر بهداشت در تشریح دلیل افزایش سرعت واردات واکسن و تزریق آن گفت: با دستور ویژه رییس جمهور تامین واکسن و تزریق آن در دستور کار قرار گرفت و هم اکنون واردات واکسن سرعت گرفته است.

دکتر محمدرضا شانه ساز افزود: با دستور ویژه رییس جمهوری جلسه کمیته واکسن چندین بار در طول هفته توسط معاون اول رئیس جمهور و با حضور رییس بانک مرکزی، وزارت خارجه، رییس سازمان برنامه و بودجه ، رییس جمعیت هلال احمر و سایر بخش ها تشکیل و واردات واکسن تسهیل و سرعت پیدا کرد.

معاون وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: در این جلسات رفع موانع موجود در واردات و واکسیناسیون پیگیری شد.

وی با اشاره به سرعت گرفتن مراحل تولید واکسن شرکت‌های داخلی اظهار کرد: تولیدکنندگان داخلی نیز با اخذ مجوزهای لازم به جرگه تولید می‌پیوندند که نویدبخش روزهای امیدوارکننده‌ای برای مهار انتشار کرونا با واکسن‌های تولید داخل است.

شانه‌ساز تصریح کرد: وزارت بهداشت از ابتدا برای تامین واکسن در هر دو محور واردات و تولید ورود کرده بود و هیچ فرصتی را برای تامین هر چه سریعتر واکسن از دست نداده است.

وی همچنین با تکذیب پیش فروش واکسن‌های داخلی و تغییرسیاست‌های وزارت بهداشت گفت: خبرهای منتشر شده در مورد پیش ‌خرید واکسن از شرکت‌های داخلی تولیدکننده واکسن به هیچ عنوان صحت ندارد، پیش خرید حتی به شکل ریالی انجام نشده و این اخبار کذب، مورد تایید سازمان غذا و دارو نیست.

منبع: انتخاب
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

گام خطرناک مجلس در مورد اتباغ افغانی

باشگاه پرسپولیس: بررسی گزینه‌های مختلف برای جذب بازیکن در جریان است

نتانیاهو غذای فاسد خورد و مسموم شد!

ترامپ از مرداک و روزنامه‌اش به دلیل جنجال جنسی، شکایت کرد

پزشکیان: راهکارهای رفع چالش کم‌آبی باید ریشه‌ای و جامع باشد

«همایون» در کنار مزار چهره‌های شاخص به خاک سپرده شد

دعوت پاشینیان از پزشکیان برای سفر به ارمنستان

درخواست اعاده دادرسی محکومین پرونده قتل امیرمحمدخالقی رد شد

«اهداف کریدور داوود» چیست؟

قوانین برای شرایط عادی است؛ در زمان جنگ منافع، امنیت ملی و توده‌های مردم در نظر گرفته می‌شود | هشدار عارف به محتکرین

سامانه‌های آسیب‌دیدۀ پدافند هوایی در جنگ تحمیلیِ ۱۲ روزه جایگزین شدند

توضیحات زاکانی درباره عملیات آواربرداری از اماکن آسیب‌دیده در جنگ ۱۲ روزه

درخواست نماینده قم از قوه قضائیه درباره اجرای حکم جاسوسان جنگ ۱۲ روزه

انتفاد لیبرمن از نتانیاهو: او به دنبال این است که جنگ را تا زمان انتخابات ادامه دهد

پیشنهاد سردبیر
زندگی