شنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۴ 13 December 2025
يکشنبه ۱۶ آبان ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۸
کد خبر: ۴۸۳۳۴

ابراز همدردی جمهوری اسلامی ایران با ملت سیرالئون

ابراز همدردی جمهوری اسلامی ایران با ملت سیرالئون
سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان با اشاره به جان باختن ده ها تن از اتباع سیرالئونی، با ملت این کشور ابراز همدردی کرد.

سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت امور خارجه مراتب تاسف و تاثر عمیق خود را بابت جان باختن دهها نفر از اتباع سیرالئون بر اثرانفجار تانکر سوخت، ابراز داشته و ضمن تسلیت، با دولت،  مردم  و  بازماندگان قربانیان آن،  اعلام  همدردی کرد.

رسانه های بین المللی شنبه اعلام کردند که انفجار تانکر نفت که پایتخت سیرالئون را به لرزه در آورده بود موجب مرگ دهها نفر شده است.

رسانه های محلی در «فری تاون» پایتخت سیرالئون نیز اعلام کردند که در پی انفجار مهیب تانکر سوخت در مرکز این شهر تاکنون بیش از ۹۰ نفر کشته شده اند.

پایتخت سیرالئون که حدود یک میلیون نفر جمعیت دارد، شاهد انبوهی از اجساد در محله های نزدیک این انفجار است.

منابع محلی زمان انفجار تانکر ۱۲ متری را اواخر جمعه به وقت محلی اعلام کرده اند که علاوه بر مرگ ۹۰ نفر، دهها نفر دیگر را مجروح کرده است.

به گزارش این منابع، این انفجار به دلیل برخورد تانکر حامل سوخت با یک خودرو در یکی از خیابانهای شلوغ فری تاون روی داده است.

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
پیشنهاد سردبیر

از مدافع حرم تا مدافع موسیقی زیر زمینی

گنگ علی ضیاء، رپ فارسی و حاشیه‌های شایع!

مازیار خسروی و احسان هوشمند در یک فنجان تاریخ

۲۱ آذر، روز نجات آذربایجان؛ همسنگ با آزادسازی خرمشهر

مقصود فراستخواه استاد جامعه‌شناسی در گفت‌وگو با فراز

حجاب بیش از آنکه مساله دینی باشد، مساله قدرت است l هنوز فرصت آشتی وجود دارد

گفتگوی فراز با امان‌الله قرایی مقدم، جامعه‌شناس

ماراتن کیش: حکومت با مساله حجاب چه کند؟!

زندگی