يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ 20 July 2025
پنجشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۷
کد خبر: ۴۹۲۴۰

سهام‌های آسیا تحت تاثیر نرخ بهره آمریکا

پس از اینکه فدرال‌ رزرو آمریکا اعلام کرد که در ماه مارس به محرک خرید اوراق قرضه پایان می‌دهد تا در سال آینده ۳ افزایش نرخ بهره را برای مقابله با تورم شدید ایجاد کند، سهام آسیایی وال‌استریت افزایش یافت.

بازده اوراق قرضه در حالی افزایش یافت که دلار پس از سقوط یک شبه به دلیل از بین‌رفتن حمایت‌ها تثبیت شد و قیمت طلا همراه با نفت خام افزایش یافت. جروم پاول، رئیس فدرال رزرو در کنفرانس خبری گفت: اقتصاد دیگر نیازی به حمایت بیشتر سیاست ندارد.

شاخص نیکی ژاپن ۱.۶۷ درصد صعود کرد و شاخص تایوان ۰.۶۲ درصد افزایش یافت. با این حال، سهام چین با کاهش ۰.۱۲ درصدی شاخص بلو چیپ سقوط کرد و گسترده‌ترین شاخص سهام آسیا و اقیانوسیه ام‌اس‌سی‌آی ۰.۲۶ درصد افزایش یافت.

کمیته بازار آزاد فدرال (FOMC) سناریویی را ارائه کرد که همه‌گیری کووید- ۱۹ علی‌رغم ظهور سویه اُمیکرون، جای خود را به مجموعه‌ای از شرایط اقتصادی خوش‌خیم می‌دهد و با کاهش تورم تا حد زیادی نرخ‌های بهره نسبتا افزایش می‌یابد.

تاپاس استریکلند، اقتصاددان بانک ملی استرالیا گفت: پاول فکر نمی‌کرد فدرال رزرو پشت منحنی مبارزه با تورم باشد. بازارهای پول شانس خوبی برای اولین افزایش فدرال رزرو تا ماه مه دارند و به دنبال آن در سپتامبر و دسامبر افزایش می‌یابند، اگرچه افزایش نرخ سه چهارم واحدی تا فوریه ۲۰۲۳ به‌طور کامل قیمت‌گذاری نشده است.

بازدهی ۱۰ ساله خزانه‌داری ایالات‌متحده تا ۱.۴۷۱۸ درصد افزایش یافت که بر افزایش روز چهارشنبه افزود و بازده اوراق قرضه دولتی استرالیا با سررسید معادل با ۳.۷ واحد افزایش به ۱.۶۱۷ درصد رسید.

بانک‌ها در تلاشند تا نیاز به حمایت از اقتصادهای در معرض تهدید ویروس کرونا را با نیاز به برداشت آسان پول برای کاهش تورم متعادل کنند.

 

منبع خبر : ايسنا
منبع: ایسنا
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

توضیحات زاکانی درباره عملیات آواربرداری از اماکن آسیب‌دیده در جنگ ۱۲ روزه

درخواست نماینده قم از قوه قضائیه درباره اجرای حکم جاسوسان جنگ ۱۲ روزه

انتفاد لیبرمن از نتانیاهو: او به دنبال این است که جنگ را تا زمان انتخابات ادامه دهد

ساپینتو: استقلال وضعیت خوبی ندارد؛ بازیکنانم جذب نشدند

آمار جدید از شمار شهدای جنگ نسل‌کشی در غزه

عذرخواهی وزیر نیرو از مردم؛ چاره‌ای جز افت فشار آب نداریم

دستور پزشکیان به ۳ وزیر در زمینه امنیت غذایی

شاخص بازار بورس؛ یکشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۴

هور در آتش مناقشات آبی | مردم اهواز: نفس کشیدن سخته!

ضرغامی: ما خوب رفتار نکردیم و دشمن به طمع افتاد؛ این باید برای ما درس بشود | مردم رفتاری نشان دادند که حالا قاعدتا نظام باید یک اصلاحات درستی در رفتارش داشته باشد | الان نه در حالت جنگ هستیم و نه صلح

توافق ایران و ۳ کشور اروپایی برای آغاز مذاکرات هسته‌ای

قیمت دلار، یورو و سایر ارزها؛ یکشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۴

قیمت طلا و سکه در بازار؛ یکشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۴

شرط اخذ گواهینامه رانندگی اعلام شد

پیشنهاد سردبیر
زندگی