۱۵ شهريور ۱۴۰۵ ۲۰:۵۵
سه‌شنبه ۰۷ دی ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۰
کد خبر: ۴۹۴۹۶

افزایش قیمت نفت شتاب گرفت

افزایش قیمت نفت شتاب گرفت
قیمت نفت در معاملات روز سه شنبه بازار جهانی تحت تاثیر امیدواری به تاثیر محدود واریانت اُمیکرون بر تقاضا برای سوخت، به روند افزایشی ادامه داد.

بهای معاملات نفت برنت ۱۴ سنت معادل ۰.۱ درصد افزایش یافت و به ۷۸ دلار و ۷۴ سنت در هر بشکه رسید. بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۲۵ سنت معادل ۰.۳ درصد افزایش، به ۷۵ دلار و ۸۱ سنت در هر بشکه رسید و برای پنجمین روز معامله متوالی افزایش یافت.
آبیشک چائوهان، مدیر کالاها در شرکت "سواستیکا اینوستمنت" اظهار کرد: نگرانی‌ها پیرامون واریانت اُمیکرون در سراسر جهان فروکش کرده و در نتیجه تا اندازه‌ای خوش بینی نسبت به تقاضا ایجاد کرده است. انتظار می رود قیمتها در جهت مثبت معامله شوند.
ساجد جاوید، وزیر بهداشت انگلیس روز دوشنبه گفت: انگلیس پیش از پایان سال ۲۰۲۱ هیچ محدودیت کرونایی جدیدی نخواهد داشت زیرا دولت منتظر شواهد بیشتری در خصوص توان سرویس بهداشت برای رویارویی با نرخ بالای ابتلاست.
با این حال پس از این که بیش از ۱۳۰۰ پرواز روز یکشنبه از سوی ایرلاینهای آمریکایی به دلیل کاهش خدمه آنها لغو شد، روند صعودی قیمتها محدود شد.
موارد ابتلا به کووید ۱۹ در چین روز دوشنبه برای چهارمین روز متوالی افزایش یافت و شیان موارد ابتلای بیشتری گزارش کرد که باعث شده است ۱۳ میلیون سکنه این شهر به قرنطینه بروند.
قیمتهای نفت امسال تحت تاثیر بهبود تقاضا و کاهش عرضه از سوی تولیدکنندگان اوپک پلاس، حدود ۵۰ درصد رشد کرده است.
آجی کِدیا، مدیر شرکت "کِدیا کامادیتیز" گفت: حجم معاملات به دلیل تعطیلات اندک است و بازارها نگرانی‌های مربوط به واریانت اُمیکرون را هضم کرده‌اند و اکنون توجهات به نشست چهارم ژانویه وزیران اوپک پلاس معطوف شده است.
سرمایه گذاران منتظر نشست چهارم ژانویه وزیران اوپک پلاس و تصمیم آنها درباره افزایش تولید به میزان ۴۰۰ هزار بشکه در روز در فوریه هستند. در نشست قبلی تولیدکنندگان این گروه با وجود نگرانی‌هایی که نسبت به تاثیر شیوع واریانت اُمیکرون بر تقاضا مطرح بود، به برنامه خود برای افزایش تدریجی تولید پایبند ماندند و افزایش تولید به میزان ۴۰۰ هزار بشکه در روز را برای ژانویه تصویب کردند.
بر اساس گزارش رویترز، شرکت انرژی دولتی پتروناس مالزی پیش بینی کرد روند احیای تقاضا برای نفت از تاثیر پاندمی کووید ۱۹ در چند سال آینده شکننده و نامعلوم می ماند. این شرکت اعلام کرد صنعت نسبت به احیای اقتصادی خوش بین مانده اما محتاط است و باید برای روبرو شدن با نوسان قیمت نفت آماده باشد.

منبع خبر : ايسنا
منبع: ایسنا
برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
پیشنهاد سردبیر
زندگی